Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felesegek, akikkel ez megtortent, tudtok tanacsot adni?
Szerintem a legtöbb megcsalt feleség szereti a hazug férjét.Az érzelmek nem hűlnek ki egy gombnyomásra.De! ez már az a helyzet, amikor ez kevés és a másik fél részéről már nem kapod meg, csak a hazug változatát.Ha tényleg szeretne, akkor megtisztelne azzal, hogy nem mártogatja másokba is melletted a nemi szervét.Képes lenne csak rád figyelni és nem csábulna el, mint az ösztönlények.
Kb. 2 évig nem tudtam férfire sem nézni a válás után.A lányom 1.5 éves volt, amikor váltunk, de az ő létezése sem tudott rávenni arra, hogy egy csaló mellett maradjak.Nem akartam megalkuvó lenni, a természetem sem ilyen.
A 2 év után ismerkedtem, 1-2 kapcsolat összejött, de egyik sem volt sikeres.Jó pár randin, ismerkedésen, találkozón voltam, de tartós kapcsolatot nem sikerült kialakítanom senkivel sem, lévén, ezek az emberek inkább csak szexkapcsolatot kerestek.Persze, az első találkozás előtt ezt mind "elfelejtette" közölni.Amíg a beetetés időszaka volt, addig minden jó lett volna nekik, a gyerek sem volt probléma.Élőben viszont már 5 perc után húztak volna az ágyba.És még azt sem tudom rájuk mondani, hogy adoniszok voltak külsőre.
Több mint 3 éve volt az utolsó rövid kapcsolatom.Itt sikerült kifognom egy extrém módon bizalmatlan, féltékeny, mindenféle komplexusokkal küzdő (igen, szexuális téren is) férfit.Na ő volt az, aki megmutatta nekem, milyen is jó a szabadság, az egyedüllét.Azóta így vagyok, és már nem változtatok ezen.43 elmúltam, beleuntam, fáradtam a kínlódásba.Nem egy pozitív végkifejlet az enyém, de a válásomat még most sem bánom.Az egyedüllét szépségeit is tudom már élvezni, régebben ezt el sem tudtam volna magamról képzelni. :) És most mégis ez van.
6-o vagyok. Én egy éve váltam, azóta szingli is vagyok. Érdeklődtek férfiak irántam, de egyelőre az volt számomra a prioritás, hogy stabilizáljam a saját és a lnáyom életét. Ne legyen férfiak átjáróháza az új környezet, a kislánynak legyen egy nyugodt helye, rutinja.
Szerintem ha adsz magadra, nem kell félned! :) Én kivirultam, pedig én is úgy váltam, hogy szerettem a férjem, nagyon is. Átmentem ugyanezeken a dilemmákon, mint te, azért bocsátottam meg neki anno az első afférját. Merj hinni magadban és a gyerekeid képességében, hogy ők ügyesek és meg tudnak bírkózni ezzel. Tetszik 10-es írása, hogy úgymond az apának kellett mondania, hogy miért válnak. Vállalta ott a férj a felelősségét, ez egy tök jó dolog.
Elsősorban anya vagy, persze. De nem kell feláldoznod magad és az életed/boldogságod mártír módjára becsapva ezzel a gyerekeidet is. Szerinted nem fogják észrevenni azt, hogy megjátszod magad, közben meg idegbeteg vagy? El lehet nekik magyarázni (bár én apukára hagynám), hogy apu mást szeret ezért mennie/mennetek kell, de ettől őket még ugyanúgy szeretitek mindketten és bármikor bármiben azámíthatnak rátok.
Felesleges huszadjára is megbocsátani, ő kefél orrba-szájba másokkal, neked meg rámegy az életed és a lelki világod arra, hogy megjátszd magad csak azért, hogy a gyerekeknek fenn tudd tartani a boldog család látszatát.
#11:
Mi az a minden, amit oda dobsz? Egy hűtlen farok, aki nem tudja, hogy mit akar. Megnyerte, viheti.
Nálunk ez úgy folytatódott (És igen jellemző!), hogy utána döbbentek rá mindketten a valóságra. Az izgalmas pasztorórák helyett jöttek a rideg hétköznapok. Mit nyert a másik? Egy válófélben levő férfit, aki este sírva alszik el. Akinek minden csak úgy jó, ahogy mellettem megszokta: úgy kell inget vasalni, azt az öblítőt szereti, a kedvenc ételét is az én receptem szerint kell főzni, de még az ágyban is kell a megszokott technika. A fele fizetése megy gyerektartásra. És minden második hétvége el van cseszve, mert mennek a "kölykeim". És ez valahogy nem az a tündérmese, amit közös életként elképzelt.
Ahogy a volt férjem se. A mindenre kapható szexbaba eltűnt. Lett helyette egy féltékeny házisárkány, aki kétszer hívja addig, amíg elmegy a boltba kenyérért. Betelefonál a munkahelyére, hogy tényleg túlórázik-e. Akiről kiderült, hogy rendetlen, lusta, és szeret költekezni. Viszont ha valami nem tetszik, akkor szexmegvonással büntet. Akinek esküvő kell de azonnal, utálja a gyerekeit, és szülni akar egy éven belül.
Micsoda meglepetés: pár hónap alatt kifutott a történet.
Hogy hogyan ismerkedtem? Először sehogy. Gyorsan párt találni eszembe se jutott. Biztos voltam benne, hogy egyedül fogok megöregedni, hozzám férfi többé ne is szóljon.
Ki kellett heverni a válást, elvégre én még szerettem. Megtanultam egyedülálló anyaként kézben tartani az életünk. Gyorsan magamra találtam egyébként. Őszintén szólva 10+ év után élveztem, hogy újra szingli vagyok.
Először nem is kerestem komoly kapcsolatot. Addigra híre ment, hogy elváltunk, és meglepően sok férfi ismerős közeledett. Persze olyan is, aki csak szeretőt akart, őket küldtem a legmelegebbre.
Volt pár randi, mozik, koncertek, vacsorák, kirándulások és szex. Ennél több nem hiányzott, és nem érdekelt, ha vége, jön másik. (4 ilyen barát volt 2 év alatt). Aztán az egyik férfival már jó egy éve találkozgattunk, mikor feltűnt, hogy hiányzik, ha nem keres. Felvetette, hogy ez lehetne köztünk komolyabb is. Ekkor mutattam be a gyerekeknek. Ma már házasok vagyunk. :)
Egy biztos: a válást akkor se bántam volna meg, ha vele nem találkozok.
Kérdező, a nős pasik jellemzője az, hogy a hétvége, ünnepnapok csak a családé.A többi napon a szerető is belefér az időbe.
A férjednek van egy naiv szeretője, aki ennyivel is beéri addig, amíg reményt lát arra, hogy egyszer beváltja azokat az ígéreteket, amikkel most eteti.
Őszintén, miért sajnálod tőle a hűtlen, hazug férjedet?Ő sem járna vele jobban hosszabb távon.Legalább most megtapasztalná, hogy kivel is kezdett.Lenne ott sírás, hitetlenkedés, szenvedés.....A férjed őt is csak áltatja, hogy megkapja belőle azt, ami neki a legjobban számít, a punciját.Nagy szélhámos a férjed, nem tudom mi kell még ahhoz, hogy belásd.
Én nem tudok helyetted dönteni, nem is akarok.Amit viszont látok a kommentjeidből, az az, hogy mellette fogsz maradni, annak ellenére, hogy a helyzetetek a jövőben sem fog változni, vagy csak ideig-óráig, amíg újra hiszel neki.Aztán minden kezdődik elölről, csak már óvatosabb lesz lehet a kedves férjed.
Én nem tudnék megalkudni ezzel a helyzettel, mint ahogyan nem is tudtam 11 évvel ezelőtt.Nekem a válás megkönnyebbülés volt, így nem tudtam volna éveket, évtizedeket leélni.Ettől az egyedüllét nyugalma milliószor jobb.
Te hinni akarsz neki. Folytatni akarod.
Nem akar válni? Bizonyítson!
A helyedben ultimátumot adnék neki. Két szintes családi ház, fent a magánélet, lent az iroda. Vagy két lakás egymás mellett, vagy üzlethelyiség a tömb aljában. Eladjátok a két ingatlant, ott a CSOK, simán kivitelezhető. És semmi ágy meg kanapé! Mi ő, pszichológus?
Ha nem, akkor ideje csomagolni.
Te komolyan elhiszed, hogy azért van ott ágy, hogy évente egyszer szexeljen? Ő direkt erre az életmódra rendezkedett be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!