Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feleségek! Ti miért csak a válás után virultok ki? Előtte miért nem lehet?
Mondjuk egy házasság nem egy emberen múlik. Honnan tudod, hogy nem épp miattad lett olyan elhanyagolt? Ha egy férfi támasza egy nőnek, ha évek után is érdeklődik utána, és nem veszti el a kezdeti lelkesedését, a nő sem fogja elhanyagolni magát.
30/F
Akkor én elmondom, de kapaszkodj!
Válásig meg se fordult a fejemben, hogy ismerkedjek, vagy randizzak, bármilyen hihetetlen: egyedül a férjem érdekelt! Persze, mentem fodrászhoz, tornáztam, igyekeztem csinosan öltözni, de csak "lábujjhegyen", nehogy orrhúzás legyen, mennyit költök magamra.
Mindent megtettem érte: mikor egyre nagyobb teher lett a hitel, én hül.ye pic.sa mentem másodállásba, hogy szegénykének ne kelljen túlórázni. Én vittem a háztartást, vágtam a füvet, hordtam a fát is, mikor felújítottunk, akkor vakoltam, betonoztam, hogy neki minél könnyebb élete legyen.
Erre fogja magát, és félrelép, mert ő boldogtalan. Tényleg?! Hát a kur.va életbe, én is boldogtalan voltam már évek óta, mégsem kúrattam meg magam! Fáradt voltam? Mit nem mond?!
Na de a válás után...
Elkezdtem ismerkedni.
Rengeteg pozitív visszajelzést kaptam. Hogy szép vagyok, okos, szexi, igazi nő: olyan érzések támadtak fel bennem, amit már el is felejtettem. Annyira új volt, hogy valaki újra nőnek néz!
Ahogy az is, hogy a szex nem úgy kezdődik, hogy 7-kor még vitatkozik velem, aztán durca 8-ig, és 9-kor közli, hogy dughatnánk.
Neeem, az úgy indul, hogy udvarlás előtte több napig, aztán mozi, vacsora, felsegíti a kabátom, kinyitja a kocsiajtót, virágot hoz. Aztán bókol, cirógat, és elcsábít. Csoda, ha élvezetes?!
Közben lekerül az emberről a megfelelési kényszer. Tojok bele, hogy ki mit szól, ha reggel mosogatok, vagy nem vasalom ki a pólókat, hanem behajtogatom a szekrénybe. Nekem így jó. És?
Hirtelen lett egy csomó szabadidőm, amit igyekeztem hasznosan eltölteni: egy jó délután a barátnőkkel, fodrász, kozmetikus, kondibérlet (ott is lehet pasizni!), és a többi.
Nekem is megjegyezték két hónappal a válás után, hogy ragyogok.
Naná, elvégre nem hajtom magam szét otthon és a munkában is, végre nőként bánik velem egy férfi, van időm magamra, és boldog vagyok.
Tudod, ha a házasságom alatt is megkapom ezt, hogy a férjem udvarol, csábít, leveszi a vállamról a terheket, odafigyel rám, és van időm magamra hetente többször, akkor a házasság alatt is ragyogtam volna.
De ő inkább arra fordított időt és energiát, hogy a kolléganőjét vigye vacsorázni, neki bókoljon, neki biciklizzen napokig egy kis szexért, amíg én vakartam a fugát a fürdőben a járólapról este tízig, és sokszor napokig egy jó szót nem kaptam cserébe.
Nem ez történik, miután megszabadulsz egy energia vámpírtól?
Amúgy meg úgy is feltehetnénk ezt a kérdést, hogy a házasság során miért szűnik meg a férfiak részéről a romantika, és udvarlás, miközben válás után egy új nő szerelméért meg nem büdös lehozni a csillagokat is az égről.
(Megjegyzem személy szerint én több kipocakosodó, elnyűtt nadrágos házas férfit látok, mint magára egyre kevesebbet adó házas nőt. Ismeretségi kört kéne cserélnünk...)
7: Képzeld, tíz év alatt egy pasi is változik. Külsőre, belsőre egyaránt.
Csak amíg nekem nem az volt az első gondolatom, hogy keresek másikat, hanem az, hogy körömszakadtáig javítsak a helyzetünkön, addig ő simán megtette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!