Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Feleségek! Ti miért csak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Feleségek! Ti miért csak a válás után virultok ki? Előtte miért nem lehet?

Figyelt kérdés
Sorozatosan azt látom,hogy a nők-köztük az én volt feleségem is-,akik a házasságuk alatt átlagosak,unalmasak, a válás után kezdenek szépítkezni,új frizura,új ruhatár,smink stb.Akik addig csak zsörtölödtek,vidának,viccesek lettek,akik otthon ültek visszamentek dolgozni vagy "csajos estéket" tartanak.Szóval bomba nők lettek. Akik régen unalmasak és slamposak voltak,most megint csinosak,szexyk,kívánatosak.Az a kérdés,hogy ezt miért nem tudjátok megtenni a házasságban is?? Lehet akkor nem végződne/végződött volna válással.(Valószínüleg az enyém sem).

2016. szept. 17. 16:01
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
93%

9: Ha másik nőjéről van szó, és sokat hisztis, ugye milyen könnyen rá tudjátok vágni, hogy ba.szatlan, és ráférne egy alapos kefélés?!

De ha a te feleséged hisztis állandóan, kiegyensúlyozatlan, és boldogtalan, akkor meg se fordul a fejedben, hogy esetleg ráférne egy alapos dugás, egy jó vacsorával előtte, és egy jó fürdővel utána. Aztán egyből virulna következő nap. ;)

2016. szept. 17. 17:00
 12/37 anonim ***** válasza:
94%
Nem tudom milyen volt a feleséged vagy min bukott ki rendszeresen, de a többség nem a letört műköröm vagy a meg nem kapott nercbunda miatt válik hárpiává a te kifejezéseddel élve.
2016. szept. 17. 17:02
 13/37 anonim ***** válasza:
94%

Az ember lanyanak merhetlen sok dacot tud az adni h vkinek nem kell mar es izgalmas uj felfedezeseket h masnak viszont nagyon is...

Keves az olyan ferj aki ugy tud udvarolni x ev hazassag es par gyerek utan,mint az olyan pasi akinek te egy uj, meghoditando NŐ vagy.Kulsoleg,belsoleg uj es erdekes.Nem a megszokott nejem es a gyerekek anyja.

Az exnejedben a mostani no is ott volt, csak te nem tudtad kihozni...majd mas megteszi.

Szemely szerint minden pasinak es boknak sokat koszonhetek a valasom ota.

2016. szept. 17. 17:06
 14/37 anonim ***** válasza:
96%
5# Megmondta a frankót!
2016. szept. 17. 17:06
 15/37 anonim ***** válasza:
86%

Egy nő nem minden férfi mellett ugyanaz a nő.

Mióta ismerem a mostani páromat, én is belátom, hogy ez mennyire igaz.

Sosem voltam olyan vonzó, mint mellette, és ezt annak köszönhetem, hogy miatta ragyogok. :D

2016. szept. 17. 17:12
 16/37 anonim ***** válasza:
15%

Házasság és gyerek/gyerekek mellett nem lehet igazán romantikázni szerintem. Elveszik a varázsa egy idő után már csak a megszokás tartja össze mindkét félt.

Én ezért is voltam mindig házasság ellenes, mert pár év után csak a sárdobálás és a gyűlölködés marad meg belőle. Lehet okolni a férfiakat mindenért, de ha egy nő tramplivá, igénytelenné válik a házasságban, akkor ugyan milyen férfinek volna kedve udvarolni, keveskedni egy hárpia tramplinak, aki még rondán is néz ki?

Szerintem ez valahol a párunk nem tisztelése is, ha annyira nem adunk magunkra és akkor milyen jogon várjuk el, hogy körülrajongjanak minket? Egy pasi sem hülye? Megy és elkezd udvarolni olyan nőnek, akin látja, hogy nincs befásulva, energikus, ad magára,stb. Aztán persze már ti is azok tudtok lenni, ha megszabadultok a "kolonctól" és viszitek a közös vagyon legalább 70%-át, abból már könnyen lehettek ápoltak, tudtok adni magatokra és mehet a pasizás ezerrel. Én még nem láttam olyan nőt, aki ne járt volna jól anyagilag a válással. Úgy persze könnyű kivirulni, ha a semmiért viszitek a kasszát,amiért nem mellékesen a volt férjetek dolgozott meg javarészt.

És igen, nyugodtan lehet lepontozni, nem zavar, mert azzal csak azt támasztjátok alá, hogy igazam van.

2016. szept. 17. 17:50
 17/37 anonim ***** válasza:
17%

Nyugi ha a karmai közé kaparint egy új férfit, akkor majd ugyanúgy bepunnyad mint veled.

Rájönnek hogy másként nem tudnak pasit fogni, csak ha megerőltetik kicsit magukat,azért csinálják ezt.

2016. szept. 17. 17:55
 18/37 anonim ***** válasza:
89%

16#

Anyam semmit nem nyert a válással mert apám enyhen szólva nincstelen. Mindene ami volt anyumnak koszonhette!

Ja es anyum is kivirult a válás után! ;)

2016. szept. 17. 18:00
 19/37 anonim ***** válasza:
14%
Sajnos az igaz, a ragyogás mindig(mindig!) megfakul, minden kapcsolatban, ezért is lenne méltányos néhány évenként szétmenni a pároknak, nem sínylődni.
2016. szept. 17. 18:01
 20/37 anonim ***** válasza:
91%

"Könnyű ragyogni a nagy semmire"

Ez az amit te semminek nevezel:

önálló munkahely min.fél nap, utána otthoni háztartás vezetése, főzés mosás, gyereknevelés, kisállat gondozás, számlák befizetése, posta, ügyintézés bevásárlás.

Tetszés szerint bővíthető.

2016. szept. 17. 18:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!