Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feleségek! Ti miért csak a válás után virultok ki? Előtte miért nem lehet?
"#5-ös Akkor minek mentél férjhez? Egy házasságnak nyilván vannak nehézségei is, egy laza kapcsolatnak meg csak az, udvarlás, cirógatás, csábítgatós, dugós része van általában.. Nincs azzal gond, ha te ezekre vágysz, de akkor minek kellett neked férj? Erre tudsz valami választ adni?"
Tanulj már meg olvasni. Vagy vagy csak a nőgyűlölő fröcsögés megy? Épp hogy ő a nehézségeket cipelte a saját vállán, míg apuci beújított egy nőt. Erről miért nem írsz? Hm?? fáj az igazság, hogy rengeteg férfi pondró? Jótékonyan tereled a szót arról, ami épp a lényeg akart volna lenni. Na épp a pl-ben szereplő ""férfiak"" után lehet igazán ragyogni, miután megszabadult tőlük az ember. Mert ha nehézség van azt ketten kell cipelni.
5-6-os megmondta a tutit
A fėrjem belekėnyelmesedett a håzassågunkba, hiåba adtam magamra, figyeltem rå is, engedtem barátokkal stb.Ha ėn akartam bårmit, nekem otthon a helyem, ő nem fog vigyåzni a gyerekre stb.Külön kasszån ėltünk az ő kėrėsėre, mindent magamnak oldottam meg.Aztån jött az ûj nő, måsfėl hônap alatt aranygyűrű, a csaj albėrletėt fizeti, mosôgėpet, bûtort vett neki.
Többre ėrtėkeli ezt a qrvåt, mint a tisztessėges felesėgėt.
Mėg most kezdem összerakni magam, de elkezdtem tornåzni, a fėrjem nem engedte.Hiånyzott is, meg a feszültsėg levezetėsėre is jô.Igen, szeretnėk kiprôbålni ûj dolgokat, amiket mellette nem lehetett.Egyedül vagyok, de sokkal inkåbb nőnek ėrzem mår magam most, mint a fėrjem mellett.
33#
Sok sikert a továbbiakban. :) Örülj,hogy megszabadultál egy ilyen patkánytól!
Hadd egye a fene amikor meglát,hogy milyen csinos és vidám vagy. :)
36 Ráadásul külföldi nőkről, sztorikról van a filmben szó, de mindegy. Azért köszönjük:)
Szerintem mindenki azt veszi észre amit akar. A "nőszeretők" radarjai csak ezekre a hírekre vannak kiélezve, erre reagálnak, és hogy esetleg más dolgok is történnek a nagyvilágban azt szinte figyelmen kívül hagyják. Pedig úgy lenne objektív rálátásuk a témára, ha a másik felet is meghallgatnák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!