Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Sosem lehetek már boldog többet?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sosem lehetek már boldog többet?

Figyelt kérdés
Adott egy nagyon unalmas házasság. Boldogtalan vagyok, el szeretnék válni de van egy 4 éves gyerkőcöm aki biztos megsínylené a dolgot. Férjemnek minden így jó ahogy van. Elvan a marha unalmas életünkkel változni nem tud, nem akar. Nost nekem akkor így kell leélnem az életem?
2017. okt. 2. 06:37
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
37%
Valószínű azért, mert annyira kalap kaka a házassága.
2017. okt. 3. 12:32
 22/28 A kérdező kommentje:
Természetesen nem a gyerek miatt van gyomorgörcsöm. Őt mindennél jobban szeretem. Jellemzem a házasságunkab fennálló helyzetet röviden. Én nem feleség vagyok én tulajdon vagyok
2017. okt. 3. 13:23
 23/28 anonim ***** válasza:
100%
Akkor válj el és kezd új életet a gyerekkel! Ha gyomorgörcsöd van, a gyerek érzi és neki sem jó.
2017. okt. 3. 13:27
 24/28 anonim ***** válasza:
81%

Aki így teszi fel a kérdést, az valószínű, marad is benne.

Ez vár rád a jövőben is.

2017. okt. 3. 14:15
 25/28 anonim ***** válasza:
72%

De akkor miért így tetted fel a kérdést, hogy unalmas a házasságod, miközben tök más problémák vannak ott?

Akkor szedd össze magad, és válj el. A gyereket nem viseli meg annyira a válás mint sokan félnek tőle. Annál sokkal ártalmasabb tud lenni egy nem megfelelő családi közeg. Az egész életére rányomhatja a bélyegét az a minta amiben felnő. És majd ő is azt a sz.r mintát fogja követni, és az ő élete is el lesz ba..va. Szóval szép és jó,hogy családba nőjjõn fel a gyerek, de nagyon nem mindegy, hogy milyen családba.

2017. okt. 3. 15:57
 26/28 anonim ***** válasza:
48%

Először azt írod, hogy az a bajod, hogy unalmas a házasságod, aztán azt, hogy minden este sírva alszol el, mert anya vagy, utána meg hogy a férjed tulajdona vagy.

Tudod egyáltalán, hogy mi a franc bajod van?! Sokkal egyszerűbb lenne úgy válaszolni, ha legalább te tudod, mi a kérdés.

Csak teszel pár homályos utalást, mert név és arc nélkül is akkora titok, hogy mi a baj, amit nem lehet leírni. Aha, értem.

Akkor az van, hogy fiatal naiv punciként hozzámentél egy pénzes, idősebb pasihoz, gyorsan pottyantottál egy gyereket, hogy biztos legyen a helyed a jóban. Most meg rájöttél, hogy ez mégse olyan jó buli, hogy anyagilag kiszolgáltatott helyzetben élsz, és nem tudsz a gyerekkel sehova lépni, mert egyedül semmit se tudsz biztosítani magatoknak.

Találgassunk még?

2017. okt. 4. 08:24
 27/28 A kérdező kommentje:
Nekem a gyerekem mindennel fontosabb. Ő az aki miatt felkelek minden nap és csinálom a dolgom. Nem vagyunk pénzesek. Dolgozok nem is keveset. Pl azert nem tudok ide regényt írni rögtön azonnal mert dolgozom. De fogok írni egy hosszabbat.
2017. okt. 4. 14:05
 28/28 anonim ***** válasza:
Miért kellene így élned? A házasság nem életfogytig tartó börtönbüntetés. Válj el, kezdj új életet. A gyerek érdeke is az, hogy boldog , kiegyensúlyozott Anyát és szülő mintát lásson. Attól még az Apja az Apja marad.
2017. okt. 4. 15:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!