Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnék? Sosem lehetek már boldog, mert elcsesztem, igaz?
2 éve vagyunk együtt a párommal, és van 1 közös gyermekünk. és van 1 nevelt kisfiam is, aki édesanyjaként szeret, mióta elhagyta az anyja.
Röviden és tömören, szerelmes vagyok a volt páromba, aki ugyanígy érez irántam.
mások azt mondanák lépjek, egy gyerek nem tarthat össze senkit, igaza lenne. Megvan egy szerető család, még ez sem ok arra, hogy bent maradjak egy kapcsolatban, de itt a kisfia, aki anyaként szeret, őt is hagyjam el, még 1 anya, aki elhagyja? mit tenne ez a kis lelkében? Szeretem őt, de őt nem tudnám elvinni.. nehéz. és fáj.
Rosszindulatú kommentelők kíméljenek kérem, így is eléggé magam alatt vagyok.
Nem csaltam meg a párom, nem is tudnám, de a szerelmem hiánya rettenetesen fáj. Vele álmodom sokszor ordítani tudnék.
A mostani párommal egyébként minden ok, én úgy éreztem el tudom mellette felejteni ŐT, és másfél évig minden szép és jó volt, de az utóbbi időben kijött minden érzésem, és mégha ezt felé nem mutatom is, belül tombolok.
Nem azt szeretném, hogy ti/önök döntsetek/döntsenek helyettem, csak hátha volt valaki hasonló szituációban, hogy oldódott meg, mit tehetnék?
mindenhogy én húzom a rövidebbet, ha maradok, akkor le kell mondanom a szerelmemről, ha megyek, a lelkiismeretemmel nem tudnék soha elszámolni...
Ha úgy érzed eltudnád ÔT felejteni a párod mellett, akkor maradj és felejts...
Gondold át nagyon, mi is a helyes döntés.
Sok sikert!
Nem akarok okoskodni, mert nem látok bele, de én maradnék. Legalábbis én, ahogy magamat ismerem, nehezebben emészteném meg a lelkiismeret-furdalást. Másrészt, én is voltam már őrülten szerelmes, de egyszerűen elmúlt, kihűlt. Nem kockáztatnám a boldog családot egy pillanatnyi szenvedélyért. Sokszor nem szabad csak azt néznünk, ami nekünk jó, másokra is tekintettel kell lenni...
Most csak azt írtam le, hogy hogy tennék én, de ez persze nem azt jelenti, hogy ez a helyes döntés, és nem ítélnélek el, ha elhagynád. Saját magadat te ismered, neked kell mérlegelned.
U, nagyon rossz szitu ez, sajnos igen, valakinek biztosan fajni fog. Alighanem mindenkinek.
En megis azt mondom, h ez az egy eletunk van, es meg kell probalni boldogan elni. Maskulonben mi ertelme? De nem tudom, kb a harmadanal jarok az enyemnek.
Azért ért véget, mert "kislány" voltam, és féltékeny. Nem akartam sehova menni vele. Mindig csak otthon ketten stb. Mostmár felnőttem. Elmennék vele a világ végére.
De nem tehetem meg, mi lenne azokkal, akik szeretnek, akik számítanak rám? :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!