Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mit tehetnék? Sosem lehetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetnék? Sosem lehetek már boldog, mert elcsesztem, igaz?

Figyelt kérdés

2 éve vagyunk együtt a párommal, és van 1 közös gyermekünk. és van 1 nevelt kisfiam is, aki édesanyjaként szeret, mióta elhagyta az anyja.

Röviden és tömören, szerelmes vagyok a volt páromba, aki ugyanígy érez irántam.

mások azt mondanák lépjek, egy gyerek nem tarthat össze senkit, igaza lenne. Megvan egy szerető család, még ez sem ok arra, hogy bent maradjak egy kapcsolatban, de itt a kisfia, aki anyaként szeret, őt is hagyjam el, még 1 anya, aki elhagyja? mit tenne ez a kis lelkében? Szeretem őt, de őt nem tudnám elvinni.. nehéz. és fáj.

Rosszindulatú kommentelők kíméljenek kérem, így is eléggé magam alatt vagyok.

Nem csaltam meg a párom, nem is tudnám, de a szerelmem hiánya rettenetesen fáj. Vele álmodom sokszor ordítani tudnék.

A mostani párommal egyébként minden ok, én úgy éreztem el tudom mellette felejteni ŐT, és másfél évig minden szép és jó volt, de az utóbbi időben kijött minden érzésem, és mégha ezt felé nem mutatom is, belül tombolok.

Nem azt szeretném, hogy ti/önök döntsetek/döntsenek helyettem, csak hátha volt valaki hasonló szituációban, hogy oldódott meg, mit tehetnék?

mindenhogy én húzom a rövidebbet, ha maradok, akkor le kell mondanom a szerelmemről, ha megyek, a lelkiismeretemmel nem tudnék soha elszámolni...

2013. aug. 1. 18:54
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:

Tegyuk fel, hogy mesz. Es tegyuk fel, hogy a volt parod es a mostani kozos gyermeketek egy csalad lesztek. Es meg szuletik is egy kozos gyermek!

Te mit mondanal 5-6 ev mulva a parodnak, ha ugyanezt a kerdest o tenne fel:

"Tehat, hogy van egy nevelt es egy kozos gyermek, de szerelmes az exebe. Menjen vagy maradjon?"

2013. aug. 1. 19:26
 12/33 A kérdező kommentje:

Ha ő lenne szerelmes az exébe? Nem akarnám h mellettem maradjon.

De a párom nem tudja hogy érzek, lehet, hogy ő is elhajtana engem, sőt!

De nem csaltam meg, csak és kizárólag gondolatban. de meddig mehet ez így még?

2013. aug. 1. 19:33
 13/33 anonim ***** válasza:
100%
életem szerelmét 4 év volt elfelejteni, kár lett volna erőltetni, ami nem működik, az nem működik
2013. aug. 1. 19:44
 14/33 anonim ***** válasza:
100%
Az a baj, hogy nagyon nagyot kockáztatnál, mert egyáltalán nem biztos, hogy az ex-el működne. Akkor pedig 2 szék közé esel, ha a mostani nem fogad vissza (teljesen jogosan).
2013. aug. 1. 19:52
 15/33 anonim ***** válasza:
100%

Valamiért vége lett. Jött e mostani párod. Jött, mert jöhetett. Jól működő kapcsolatba soha nem léphet harmadik.

Nem működött. Most miért működne?

Nézd reálisan. Álomvilágban élsz, felruházod szépséggel a múltat.Azt a múltat, ahol nem tudtatok együtt élni, ahol vége lett. Aminek vége, annak vége.

2013. aug. 1. 19:54
 16/33 anonim ***** válasza:
100%
Azért vagy oda érte mert nem melletted van.De ha ott hortyognak mindig már nem is lenne olyan vonzó.Maradj kis családoddal jobban jársz.Azt írod a pároddal minden ok.Akkor csak unatkozól ábrándozól.
2013. aug. 1. 20:00
 17/33 anonim ***** válasza:

Van egy közös gyermeketek is, gondolom szereted őt azért vállaltatok közös gyermeket.

Különben én is voltam hasonló helyzetben, de én a mostani párkapcsolatom nem dobnám fel egy bizonytalanért.

Kívánom hogy jól dönts, és egy hirtelen felszakított seb nem rendít meg!

2013. aug. 1. 20:24
 18/33 A kérdező kommentje:

Igazatok van. Volt időszak, amikor vele sem volt fenékig tejfel, de akkor miért nem tudok túllépni rajta?

Volt más exem is akit szerettem, mai napig beszélek vele, de nem mozgat, h mi lenne ha vele lehetnék.

El szeretném felejteni.

2013. aug. 1. 20:26
 19/33 anonim ***** válasza:

"Mostmár felnőttem. Elmennék vele a világ végére. "

Gyerekeddel a hátadon..? Ha akkoriban nem működött köztetek, csak mert te nem akartál vele elmászkálni, akkor miből gondolod, hogy tudnátok családként együtt élni, hogy jó férj, jó apa lenne?!

2013. aug. 1. 20:30
 20/33 anonim ***** válasza:
És szerinted megoldódott az a probléma, ami miatt nem működött köztetek? Ha mégis elhagynád a párod, szerintem óriási hibát követnél el. Egyrészt 50% ALATT van az esélye, hogy visszafogad az ex. Te meg elhagynád a párod egy ilyen hóbort miatt, és igenis a gyermek lelkében is sérülést ejtenél.
2013. aug. 1. 20:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!