Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnék? Sosem lehetek már boldog, mert elcsesztem, igaz?
2 éve vagyunk együtt a párommal, és van 1 közös gyermekünk. és van 1 nevelt kisfiam is, aki édesanyjaként szeret, mióta elhagyta az anyja.
Röviden és tömören, szerelmes vagyok a volt páromba, aki ugyanígy érez irántam.
mások azt mondanák lépjek, egy gyerek nem tarthat össze senkit, igaza lenne. Megvan egy szerető család, még ez sem ok arra, hogy bent maradjak egy kapcsolatban, de itt a kisfia, aki anyaként szeret, őt is hagyjam el, még 1 anya, aki elhagyja? mit tenne ez a kis lelkében? Szeretem őt, de őt nem tudnám elvinni.. nehéz. és fáj.
Rosszindulatú kommentelők kíméljenek kérem, így is eléggé magam alatt vagyok.
Nem csaltam meg a párom, nem is tudnám, de a szerelmem hiánya rettenetesen fáj. Vele álmodom sokszor ordítani tudnék.
A mostani párommal egyébként minden ok, én úgy éreztem el tudom mellette felejteni ŐT, és másfél évig minden szép és jó volt, de az utóbbi időben kijött minden érzésem, és mégha ezt felé nem mutatom is, belül tombolok.
Nem azt szeretném, hogy ti/önök döntsetek/döntsenek helyettem, csak hátha volt valaki hasonló szituációban, hogy oldódott meg, mit tehetnék?
mindenhogy én húzom a rövidebbet, ha maradok, akkor le kell mondanom a szerelmemről, ha megyek, a lelkiismeretemmel nem tudnék soha elszámolni...
Nekem is van egy "életem szerelme", de soha többé nem leszünk együtt és ezt feldolgoztam. Nem is tartjuk a kapcsolatot már, azt sem tudom, hogy működne -e. Jó ez így, hogy ő egy ilyen része az életemnek a "tökéletes".
2 hónapig voltunk együtt, de két külön műfajban építettük az életünket elég céltudatosan, a 2 hónap rózsaszín vattacukor után szinte nem is tudtunk találkozni és megbeszéltük, h legyen vége... :(((((
Épp most kászálódik ki egy hasonló történetből, rengeteg tanulsággal.
Nekem is volt egy nagy őm, minden kapcsolatomból hozzá táncoltam vissza, de ő sokáig felkészületlen volt egy kapcsolatra, amolyan magányos farkas, így végül mindig újra és újra zátonyra futottunk, és végül családot alapítottam egy másik férfival. A nagy őt soha nem felejtettem el teljesen, és nemsokára újra elemi erővel tört elő belőlem a szerelmes vágyakozás. A gyerekem apjával még a gyed alatt szétmentünk, és boldogan vetettem bele magam a már érettebb és sok mindenben kikupálódott nagy őm karjaiba. Egy valóra vált álom volt az az időszak. Úgy éreztem, az eltelt 7 év masszív vágyakozása teljesedik most be. Felhőkön jártam. Hittem, hogy ő az én életem nagy szerelme, ami sosem múlik el. Hisz annyi éve tartott már, mégha épp más férfi oldalán is próbáltam feledni őt!
Aztán mégis elmúlt... Ugyanis az ok, amiért mindig zátonyra futottunk, nem szűnt meg teljesen. Ő mindig más világ lesz, mint én. Azért magunkhoz képest sokáig húztuk ezúttal, 3 év telt el, és ennyi idő épp elég volt arra, hogy kiélvezve ennek a szerelemnek minden cseppjét végül elpárologjon az egész nagy szenvedély. 10 éven át hittem, hogy ő a nagy ő. Csalóka dolog a szerelem. Ha nem lett volna amúgy is rossz a kapcsolatom a gyerekem apjával, most nagyon bánnám, hogy a fellángolást választottam. Az a baj, hogy ha elképzelem, hogy egy szeretetteljes párkapcsolatban élek valakivel, és ismét ugyanazt a nagy szerelmet érzem valaki más iránt, tudom, hogy képtelen lennék boldog lenni hűségesen a páromat választva. De mivel már csalatkoztam a számomra elképzelhető legnagyobb szerelemben is, egy jól működő kapcsolatot biztos nem rúgnék fel semmilyen szerelemért. Ha nem jól működő, az persze más tészta... Szóval szerintem én ilyen esetben hűtlen lennék egy kicsit, csak amíg el nem múlik a kezdeti nagy lángolás, aztán elfelejteném az egészet. Lehet rá kígyót békát mondani, de én ezt elfogadnám a páromtól is. A legklasszabb lenne olyan párt találni, akivel lehet őszintének lenni ilyen helyzetben anélkül, hogy hátat fordítana.
Köszönöm utolsó, mintha rólunk szólna, a végkifejlet nélkül. hidd el elgondolkodtam h hűtlen leszek, szemetebbül nem érezném magam, mint most, az érzelmi megcsalástól, ami talán még rosszabb is.
Nem tudom, alakul majd. Talán elfelejtem mégis. vagy nem..:S
Ezeket a történeteket most annyira rossz volt olvasni...
Akaratlanul is rámtört az érzés, hogy vajon én is járhatok így, vagy talán má most hasonló cipőben vagyok?
Gondoltam írok valami okosat, de nem tudok!
Szerintem mindenképpen az lesz a vége, hogy a szerelmedet fogod választani, ha nem, akkor előbb utóbb úgy is szétmentek, mert az ember egy életen át nem játszhat szerepet. Nagyon nehéz szituáció!
Hogy lett vége a nagy szerelemnek? Ki szakított amúgy?
A kisgyereket is nagyon sajnálom, mindkettőt, borzasztó lesz nekik ez biztos! Ugyanakkor a te boldogságodról is szó van!
Én is csak azt tudom tanácsolni, hogy sorold fel az érveket, csukd be a szemed és képzeld el, hogy a mostani párod már nem fog szeretni téged, nem fog rád vigyázni, végül vesd össze és rakd a dolgokat a mérlegre! És ne képzelj olyan dolgokat a volt párod mellé, ami nem is volt. Amúgy Ő biztos, hogy elfogadja a picit is veled?
Nagyon kíváncsi vagyok a hosszútávú kimenetelre! Nem tudok mást csak drukkolni!
Kérlek jelentkezz majd, hogy mi történt!
Éjszaka rengeteget gondolkodtam, nagyon fájna, ha a mostani párom már nem szeretne, a gyermekem apja, nem tudnék rá úgy nézni, hogy tudom, nem érdeklem már soha többé. Ami teljesen jogos lenne abban az esetben, ha elhagynám.
Itt a kisfia, aki megint megrottyanna. 6 éves. 2,5 volt, mikor az anyja elhagyta őket. Megcsalta a párom-kiderült-vége lett. Nem is látogatja a fiát. óvodában mondták 180 fokos fordulatot vett, vidám, kiegyensúlyozott gyerek lett mióta vagyok. Tegyem tönkre őt, s a kisfiam lelkét csak azért, hogy én -ki tudja meddig- boldog lehessek? Nem tehetem.
Azt, hogy az exem elfogadna-e gyerekkel, szerintem igen, de sokat beszélgettem vele tegnap, mindketten vágyunk egymásra, hihetetlenül nagyon, de ő is kapcsolatban van, és ő is nehezen tudna lépni. Ő is csak vágyakozik, de igazán egyikőnk sem akarja felrúgni az életét.
Ne vessetek meg, de egy éjszakát együtt kell töltsünk, hogy lezárjam ezt az egészet vele. Muszáj látnom. Megérintenem, hozzábújnom, megcsókolnom. De mi lesz, ha nem lesz elég, nem akarok egész életemben hazudni se magamnak, se másnak. De le kell ezt zárnom.
Életem része marad így is úgyis, de talán ha "kiélem a vágyaim" lenyugszom és talán nem vágyódok annyira.
aSas
Az üzenet címzettje: Ismeretlen kérdező
Az elküldés időpontja: ma 14:02
Az üzenet oka: A kérdés: Mit tehetnék? Sosem lehetek már boldog, mert elcsesztem, igaz?
Az üzenet szövege: Hogy a francba tudsz ilyeneket kitalalni. Tanits mar meg!!! En a multkor probaltam, de nem sikerult...
Nem fogok válaszolni privátban. Nem értem a kérdést. Kitálalni hogy tudok ilyet, vagy kitalálni?
Nem találtam ki, ha arra gondoltál, ez van velem és kész.
Ha meg arra értetted, hogy tudok ilyet kitálalni, sajnálom, kétségbe vagyok esve ettől az egésztől, tanácsokra vártam, és meg is kaptam őket, amiket nagyon köszönök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!