Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ebben a helyzetben mit tehetnék? Nem akarom elveszíteni a fiam!
Igyekszem felvázolni mindent, röviden.
Anyósomék 1 utcányira laknak, ott vannak a lovaink,lovagoltatok, tehát sokszor átmegyünk, amivel nincs baj, legalább látják a fiúnkat stb. De ha itt kellene segíteni akkor apósom nem ér rá a poháremelgetéstől.
A fiúnk 13 hónapos.
Anyukám házában élünk, anyukám külföldön van, 6 hetente jön haza 1 hétvégére vagy 1 hétre. Apukámék 60 km-re laknak, csak akkor megyünk oda, ha fáért kell menni, mert apunak van egy erdője, mivel én vagyok az egyetlen gyereke, nekem adta, kivágta a fát, nekünk csak el kell hozni. Hozzátenném mindkét szülőm elég jómódú(ez majd a kérdésem miatt lesz fontos.)
A párommal nagyon elfajultak a dolgok, remegek, ha tudom, hogy mindjárt hazaér, nem ütött meg soha, de lelkileg teljesen terrorban tart.
Tegnap este mondtam neki, hogy szedje össze a cuccait, nem bírom tovább vele, költözzön haza, váljunk el. Már többször szóba hoztam, de mindig a gyerekkel zsarol, hogy ő elveszi tőlem.
Tegnap azt mondta, hogy ő elmegy, de viszi a gyereket is. Így inkább nem mertem kitenni, mert a fiamért bármire képes vagyok.
Hogy tehetném ki a házból anélkül, hogy elvihesse a fiam, hogy kezdjek bele a válásba? Nagyon félek, hogy elveszítem a fiam!
Beszólásokat, bántó megjegyzéseket mellőzzétek, van elég gondom enélkül is! Köszönöm!
Gyerek anyukád házába van bejelentve,nem viheti el az engedélyed nélkül.
Beadod a válást és kész.
Ha el akarja vinni a kicsit,hivsz rendőrt.
Ilyen pici gyereket nagyon nagyon indokolt esetben venne el egy bíróság az anyától. Semmi okot nem látok, miért ne maradna Nálad. Van tető a fejetek fölött, nem élsz erkölcstelen életet, törődsz a gyerekkel. Nincs indok, ez csak zsarolás. Nem vihet el csak úgy egy gyereket.
Pedig lépned kellene, ha ilyen borzasztó a helyzeted. Mert a gyerek 18 éves koráig is zsarolhat.Ami senkinek nem jó. Nem könnyű a helyzeted, de biztosan vannak barátaid, más rokonaid, akikre számíthatsz.
Az erő legyen Veled!
Nagyon szépen köszönöm!
Igazából attól félek, hogy a koromra hivatkozna, 18 éves vagyok, ő 24.
Nem akartuk a fiúnkat, de nem akartuk megölni sem, ha már így alakult, ő nagyon jól keres, tudom, hogy segítene mindenki a családból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!