Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Keresek olyan embereket akik hasonló helyzetben
vannak/voltak mint én. Jótanácsokkal ellátnátok?
Figyelt kérdés
Válok a feleségemtől. Elköltöztem otthonról és Ő a lakásunkban maradt a két gyermekkel. A lakás sokat ér, viszont van némi hitel is rajta. Sajnos én nagyon kevés jővedelemmel rendelkezem. Mire kifizetem a gyerek tartást és a hitel rámeső részét egy fillérem sem marad. Nem szeretnék kibújni semmi alól, de nem tudom eltartani magam, egyenlőre a szüleim támogatnak. Segítséget kérnék hogy lehetne megoldani, hogy a helyzetem jobb legyen valamivel.
Előre is köszönöm a válaszokat.
2013. jan. 25. 08:18
1/7 anonim válasza:
Más megoldás nincs: lakást eladni, felezni, és vagy albi, vagy nézzél kisebb lakást alacsonyabb törlesztővel. Ha tudsz, akkor maradj viszont inkább a szüleidnél, akkor a pénzt fektesd be valamibe, tedd félre.
Feleségednek nem kell lakáshasználati díjat fizetnie neked? nnyival csökkenhetne a gyerektartás, amennyivel ő jönne neked.
2013. jan. 25. 08:29
2/7 anonim válasza:
Ahol meg tud egyezni az a pár aki egykor szerette egymást ott felezik a gyereket és ezzel a módszerrel elkerülhető a gyerektartás. A lakással is meg szoktak egyezni ki milyen összeggel járul annak hiteléhez.Ha szüleidnél laksz és ott is akarsz maradni és végleg eldöntötted hogy elválsz akkor a feleség kifizetheti a lakás rád eső részét. Nagyon szomorú vagyok attól,hogy a gyermekeid életéből kimarad(hat)az édesapa által adott szeretet!!!! Gondold át többször tényleg el akartok válni??? Nem lehetne átbeszélni a nejeddel mi volt a gond és azt korrigálni???
2013. jan. 25. 08:29
3/7 anonim válasza:
Ügyvéd kiokosít. Szánd rá az a tízezer forintot. A közösen szerzett vagyon fele illeti a másik felet, azaz ha válás után ő marad a lakásban, neked már nem kell a törlesztőbe beleadnod, hiszen már nem vagytok házastársak.
2013. jan. 25. 08:35
4/7 anonim válasza:
A helyzet az, ha váltok, a vagyonotok feleződik. Amennyiben a lakásról nem tud/akar lemondani, ki kell fizetnie téged. Legpraktikusabb lenne egy olcsóbb lakást keresni, a közös hitelt törleszteni, és a fennmaradó hasznot felezni. Utána lehet minden mást normálisan szabályozni. Senkinek sincs joga elvárni tőled, hogy nincstelen legyél, csak mert elválsz a feleségedtől. Ez a gyerekeknek is fontos.
2013. jan. 25. 09:05
5/7 anonim válasza:
kakekukikekake! A közösen felvett hitelt közösen kell fizetni.
2013. jan. 25. 09:35
6/7 anonim válasza:
Azért nem semmi, ahogy a nejed ezt így hagyja, hogy te nyomorogj és fizess mindent, ő meg el van..
2013. jan. 25. 09:50
7/7 anonim válasza:
Pontosan, már megint téves válasz. A közösen felvett hitelt közösen kel visszafizetni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!