Ti mit tennétek ebben a helyzetben? Első házasságomból született két gyermekem,8 és 11 évesek. Idén újra férjhez mentem egy férfihez, aki másik unios országban él. Őrlődöm közte és a gyerekeim között. Senkit nem akarok elvesziteni.
Ha már férjhez mentél, akkor mi a kérdés?
Mi változott?
És az esküvő után kezdesz el ezen őrlődni? Ne haragudj, de ez előbb nem jutott eszedbe?
Én vinném a gyerekeket is magammal külföldre, persze csak ha nem rosszabbak a kinti körülmények. De a gyerkőcök nélkül soha sehova nem mennék.
Miért őrlődsz? Mi akadályoz meg abban, hogy odaköltözz a férjedhez a gyerekeiddel együtt?
Kérdésedre válaszolva, természetesen a gyerekek élveznek elsőbbséget, ők még kicsik. Szükségük van az anyjukra.
Ha netán a kérdés hátterében az áll, hogy az új férjed nem fogadja szívesen a gyerekeidet, nos azt inkább nem kommentálnám.
És a kisfiad Apja mennyire tudná ellátni. Ha annyira szereti és jó a kapcsolatuk akkor durván hangzik de én sem választanám el őket.
A férjed miért nem költözik Magyarországra?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!