Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyik nap válni akarok, a másik nap viszont úgy érzem jó ez így. Más is volt így?
Igen, próbáljátok megbeszélni a nézeteltéréseteket. Nyugodt körülmények között.
Valóban lényeges e, mennyire fontos amin veszekedtek, vagy csak apróság.
Egyébként én is voltam így. Igazából semmi komoly gond a férjemmel, a gyerekekkel is foglalkozik, mégis volt egy időszak, hogy valahogy semmi nem tetszett. Ilyenkor elővettem magam, hogy mi is a bajom, nyugodjak már le. Én nem vagyok sokat akaró, balé keverő fajta, de valahogy utolért a semmi se jó időszak. De mivel tudtam, hogy nem komoly, és nem akarok mást, ha akarnék se lenne vele se másképp valószínűleg ennyi idő után - szóval megbeszéltem magammal a dolgot, és jobb is lett minden. Persze vele is beszéltem, de az azért kicsit tud olyan lenni, hogy azért van a másik fül, hogy kimenjen rajta a szó. De lényegében azért sikerült, és jól megvagyunk.
Én a helyedben elvonulnék egy pár napra (ha megtehetném) és elgondolkoznék a dolgokon. Szerintem 1-2 nyugis nap után máshogy gondolkoznál. Illetve meg kellene beszélned a pároddal, hogy veszekedés helyett próbáljatok inkább higgadt vérrel megbeszélni a dolgokat.
Én még nem voltam így. Nekem az édesanyám csinálta ugyan ezt a hisztirohamot. Amiért meg is utáltam teljesen. Egész nap csak üvöltöztek. Hol az anyám, hol az apám. Amikor rájuk jött a hopp, akkor pedig azzal fenyegetőztek, hogy elválnak vagy öngyilkosok lesznek. Én teljesen kiborultam, pszichológushoz jártam sokáig. Senkinek nem kívánom, hogy így viselkedjenek a szülei.
mekkora!
pont ugyanezt a kérdést tettem fel az előbb, csak a szerelem párkapcsolatok rovatban a barátomra nézve
válni akarsz: mert nincs szex, törődés, vagy valami hiányzik az egészből
nem akarsz válni: mert senki nem adná fel a biztosat a bizonytalanért
Utolsó nagyon beletrafáltál!
Valhogy így van,anyagiak miatt nehéz lenne,de viszont hiányzik nagyon a gyengédség,a kedvesség,meg nem utolsó sorban a szex is.
logikailag nézve, ami ugye nem szokott segíteni, de levezetném:
1. ha valami baj van - meg kell beszélni - változtatni kell
2. ha ennek ellenére nem változik semmi-várni, reménykedni, hátha a párunk lép, (vagy lelép), de tesz VALAMIT
3. ha huzamosabb ideig stagnál az állapot- kalkulálni, hogy meddig is fog ez stagnálni
4.kalkulálni mennyi időnk van még hátra - élni
5. a két előzőt összevetni, kialakítani egy határt, hogy meddig tart a tűrőképesség, amíg bele lehet e nyugodni
6. ha a határt egyetlen nappal túllépte a meghozott döntést minden fájdalom ellenére betartani, a szebb jövő érdekében és hogy egyszer élünk és megérdemli mindenki, hogy boldog legyen
te a 2. szakaszban vagy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!