Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon utálom már a férjemet, és sajnos vele van egy csodálatos egyéves kislányunk. Ő nagyon ragaszkodik hozzá, de természetesen anyaként én is. Mekkora esélyem van megkapni a "nevelési jogot", ha ki akarok menni egy másik pasihoz Hollandiába? Köszi.
Nem sok. Ha a férjednek van egy kis esze, akkor nála helyezik el.
Ha mégis neked ítélik, akkor is kell a beleegyező nyilatkozata, hogy külföldre vihesd, amit nem fog aláírni - teljesen jogosan.
Két éve nem tudtad, hogy két év múlva annyira fogod utálni, hogy elhagyd? :-o
A múlt most teljesen mindegy szerintem.
A férjed is válni akar, vagy csak te? Hogy viszonyul ő ehhez az egészhez?
Mivel kicsi a gyerek, valószínüleg neked ítélik, de kivinni nem fogod tudni, ha nem írja alá az apa, és mért írná alá?
nem megoldhaltó, hogy a másik "pasi" jöjjön Magyarországra?
Egyébként gondold végig. Egyszer már felrúgtad az életed egy férfi miatt. Gyereked született. Annyira nem ismerted a férfit, hogy nem láttad előre, hogy nincs jövőtök, el fogtok válni, pláne, hogy szabályosan utálod. Megtennéd mégegyszer? Most már a kicsire is kell gondolnod, nem cska magadra. Az ő életét is felforgatnád?
És ha hirtelen (mondjuk 1-2 év után) ezzel az új pasival is ez történik? Akkor külföldön egy pici gyerekkel mihez kezdesz?
Értem én a problémát. Van egy férjed, aki hülye. Van egy pici gyereketek is, aki tovább ront a helyzeten. Közben lett egy új, vélhetően jobb pasid.
Megesik az ilyen.
De gondold végig az ő szempontjából is...
Van egy felesége, aki hülye. Van egy gyereke is, akit szeret és emiatt nem küld el. A feleségét már egy külföldi csávó kúrogatja, akihez ki akar költözni. És vinni akarja a gyerekét is.
Mégis milyen választ vársz? :-)
A véleményem, hogy most már éppen itt az ideje, hogy a gyerek szemszögéből nézd a történetet és kizárólag az ő érdekében dönts!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!