Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Nagyon utálom már a férjemet,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon utálom már a férjemet, és sajnos vele van egy csodálatos egyéves kislányunk. Ő nagyon ragaszkodik hozzá, de természetesen anyaként én is. Mekkora esélyem van megkapni a "nevelési jogot", ha ki akarok menni egy másik pasihoz Hollandiába? Köszi.

Figyelt kérdés
2009. dec. 29. 17:52
1 2 3 4
 11/39 Neszivass ***** válasza:
81%

Az összes hozzászólást magyar ember írja. Te meg magyar közösségben élsz, magyar oldalon kérsz magyar emberektől tanácsot.

Takarodj el Hollandiába, majd ott megmondják neked a frankót... hollandul, vagy angolul, vagy ahogy akarják.

Szervusz!

2009. dec. 29. 18:31
 12/39 A kérdező kommentje:
Végre egy értelmes válasz. Köszönöm. Szó sincs arról, hogy engem más... Eddig nem feküdtem le a másik pasival. Nem vagyok hűtlen... De mindegy. Itt mindenki más a legrosszabból indul ki, és elítél.. Lehet, hogy inkább arra lenne szükségem, hogy valaki felrázzon és azt mondja: "Ébredj fel, próbálj élni a férjeddel, és keresd meg azt, amiért először beleszerettél..."
2009. dec. 29. 18:32
 13/39 anonim ***** válasza:
92%
A pasiért itthagynád a gyereket? Ezt nevezem!!!!
2009. dec. 29. 18:33
 14/39 anonim ***** válasza:
85%

Valamirevaló ember /nem nő,vagy férfi/ azután jelent ki olyat,hogy utálja a másikat, hogy már igyekezett minden tőle telhetőt megtenni, hogy rendbe tegye a dolgaikat.

Nehogy már vadidegenek rázzanak fel téged,hogy térj észhez, ez az alap.. Te magad sem tudod, mit akarsz,csak most jött egy jobb lehetőség,lépnél a francba,de mondd, mi a biztosíték,hogy odakint jobb lesz??

2009. dec. 29. 18:41
 15/39 A kérdező kommentje:
hm. van ebben valami...
2009. dec. 29. 18:44
 16/39 anonim ***** válasza:
86%
Választanod kell vagy a gyerek vagy a pasi! De! Te anya vagy!! a pasit választanád? Szép kis anya vagy.
2009. dec. 29. 18:48
 17/39 anonim ***** válasza:
82%

Foglalkztaál vele, miután megszületett a pici? Mármint a férjeddel.

A te felfogásod szerint kihez áll közelebb az ember: a férjéhez, vagy a gyerekéhez? A válasz alapvető a párkapcsolatod jövője szempontjából.

2009. dec. 29. 18:49
 18/39 anonim ***** válasza:
100%

Én csak az egészben azt nem értem, hogy ha nem feküdtél még le a másik pasival, akkor mégis milyen kapcsolatban álltok? egyáltalán találkoztál már vele? :)

Szerintem ez egy elég plátói szerelem, ami elég kétségesen sülhet el. Ha nem bírod már a férjed, akkor előbb itthon költözz külön, legyen meg a külön életed, aztán majd eldől hogy mi lesz a másik hapsival. Én akkor is először csak 1-2 hétre mennék ki, megnézni milyen, először egyedül, aztán gyerekkel. Egyáltalán nem biztos hogy olyan jó buli ám az.

2009. dec. 29. 19:21
 19/39 A kérdező kommentje:
Kollegám volt, jókat dumálgattunk, és vibrál a levegő, amióta megismertem. Igazából pasi nélkül is külföldre szeretnék menni, mert már nem bírom itthon... De gyerek nélkül.... Nehéz, nehéz..
2009. dec. 29. 19:29
 20/39 anonim ***** válasza:
93%
Te képes lennél itthagyni a gyerekedet? Azt a "csodálatos egyéves" kislányotokat? Így szereted te a gyerekedet? Akkor meg mi az, hogy te anyaként ragaszkodsz a gyerekedhez? Meg miért kérdezed, hogy mennyi esélyed megkapni a "nevelési jogot"???
2009. dec. 29. 19:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!