Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon utálom már a férjemet, és sajnos vele van egy csodálatos egyéves kislányunk. Ő nagyon ragaszkodik hozzá, de természetesen anyaként én is. Mekkora esélyem van megkapni a "nevelési jogot", ha ki akarok menni egy másik pasihoz Hollandiába? Köszi.
Az összes hozzászólást magyar ember írja. Te meg magyar közösségben élsz, magyar oldalon kérsz magyar emberektől tanácsot.
Takarodj el Hollandiába, majd ott megmondják neked a frankót... hollandul, vagy angolul, vagy ahogy akarják.
Szervusz!
Valamirevaló ember /nem nő,vagy férfi/ azután jelent ki olyat,hogy utálja a másikat, hogy már igyekezett minden tőle telhetőt megtenni, hogy rendbe tegye a dolgaikat.
Nehogy már vadidegenek rázzanak fel téged,hogy térj észhez, ez az alap.. Te magad sem tudod, mit akarsz,csak most jött egy jobb lehetőség,lépnél a francba,de mondd, mi a biztosíték,hogy odakint jobb lesz??
Foglalkztaál vele, miután megszületett a pici? Mármint a férjeddel.
A te felfogásod szerint kihez áll közelebb az ember: a férjéhez, vagy a gyerekéhez? A válasz alapvető a párkapcsolatod jövője szempontjából.
Én csak az egészben azt nem értem, hogy ha nem feküdtél még le a másik pasival, akkor mégis milyen kapcsolatban álltok? egyáltalán találkoztál már vele? :)
Szerintem ez egy elég plátói szerelem, ami elég kétségesen sülhet el. Ha nem bírod már a férjed, akkor előbb itthon költözz külön, legyen meg a külön életed, aztán majd eldől hogy mi lesz a másik hapsival. Én akkor is először csak 1-2 hétre mennék ki, megnézni milyen, először egyedül, aztán gyerekkel. Egyáltalán nem biztos hogy olyan jó buli ám az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!