Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Nagyon utálom már a férjemet,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon utálom már a férjemet, és sajnos vele van egy csodálatos egyéves kislányunk. Ő nagyon ragaszkodik hozzá, de természetesen anyaként én is. Mekkora esélyem van megkapni a "nevelési jogot", ha ki akarok menni egy másik pasihoz Hollandiába? Köszi.

Figyelt kérdés
2009. dec. 29. 17:52
1 2 3 4
 21/39 anonim válasza:
92%

Szia!

Lehet azért indul ki "mindenki" a "legrosszabból", mert kicsit félreérthető a kérdésed, és a válasz reakcióid.

Lehet hogy most nagyon a gödör alján vagy. Talán először a kiutat kell megtalálnod hogy kijuthass. Ebben a kislányod is sokat segíthet, s talán az is hogy végig gondolod mi miatt jutottál ide. Lehet hogy egy alapos, és őszinte beszélgetés is segítene a férjeddel, akit mint mondtad nagyon szerettél.

Lehet hogy negatívnak érzed a magyar véleményeket, de ne feledd ha bárhová mész a világban, Te az ott élőknek magyar leszel, és hosszú évek után is idegennek fognak tekinteni.

Jól gondold át dolgaidat, mert a jövődről - jövőtökről fogsz dönteni.

2009. dec. 29. 19:38
 22/39 anonim ***** válasza:
88%
engem nem nagyon érdekel a magánélete a kérdezőnek csak szegény gyermeket sajnálom.19/l
2009. dec. 29. 19:40
 23/39 anonim ***** válasza:
87%
Hát,jól neked estek...de itt ne is várj mást.Én csak annyit kérdeznék,hogy a férjednek milyen a kapcsolata a gyerekkel.Foglalkozik vele?Játszik vele gondoskodik róla?Vagy minden a te nyakadba szakad és attol tartja magát jó apának,hogy pl:10e ft-ért vesz neki cipőt.Mert ilyen is.Ezekről a dolgokról semmit sem írtál.Ha jó a kapcsolatuk,akkor biztos nem fogja engedni,De ha nemtörődöm,akko úgyse érdekli.Ezekről írj,mert most te vagy a gonosz,és a férjed a szegény elhagyott megcsalt férj.
2009. dec. 29. 19:43
 24/39 A kérdező kommentje:
Nektek még nem volt olyan érzésetek, hogy bármit mondtok, javasoltok a mindennapokkal kapcsolatban, semmibe vesznek? Mindig csak a férjed döntése a mérvadó, és Te magasról le vagy tojva?
2009. dec. 29. 19:44
 25/39 anonim ***** válasza:
45%
Teljesen mindegy, hogy éreztünk-e valaha így; nem ez volt az eredeti kérdés.
2009. dec. 29. 19:49
 26/39 anonim ***** válasza:
100%
Hát én ezt nem értem. Most komolyan. Most akkor a gyerekkel együtt akarsz elmenni, vagy a gyereket akarod itthagyni és egyedül menni? Ne haragudjatok, kicsit belekavarodtam, nem olvastam végig minden választ :S
2009. dec. 29. 19:53
 27/39 A kérdező kommentje:
már én sem tudom, mit akarok... tiszteletet. és akkor mindjárt nem akarnék menekülni. külföldre mindenképpen megyek, ha lehet családdal, ha nem, anélkül. egyébként a kérdésre válaszolva, nagyon jó apa, rengeteget foglalkozik vele, de pocsék férj.. nem tudom, hogy egy őszinte beszélgetés segít-e, mert a többi beszélgetés is csak üres ígéreteket hozott, és nem old meg semmit. időközben meg bekerültünk ebbe a jó negatív spirálba, ahonnan nehéz visszajönni.
2009. dec. 29. 19:59
 28/39 anonim ***** válasza:
79%

Akkor te tényleg elhagynád a saját gyermeked? :(:(:( Hát nekem ilyen sosem fordulna meg a fejemben :( Semmit nem jelent hogy hol laksz, ha a saját családod ellen fordulnál, itt a család alatt a saját gyermekedet értem, mert nem tudom a férjeddel hogyan alakul minden.

A másik kérdésre a válasz: Kell gyerektartást fizetned, azt nem csak férfiak fizethetik.

Őszintén sajnálom, hogy idáig fajult minden, hogy a gyermek nélkül is elmész :(

2009. dec. 29. 20:06
 29/39 anonim ***** válasza:
87%

Sosem tudnám elhagyni a gyermekemet. Én is hasonló helyzetben élek, vagyis nem birom sokszor elvielni a férjem, el akartam hagyni a sok mocskos dolgai miatt, de annyira kérlelt, hogy kapott még egy esélyt, de nem érzem már azt, hogy szeretem. Nem kívánom, nem vágyom a társaságára... A kicsivel mostmár kezd foglalkozni, de nem mindig. A te férjed legalább szereti a kicsit és törődik vele. Viszont, ha válnék foggal-körömmel harcolnék a gyerekemért! Soha semmiért nem hagynám el. Ő az Életem!!Nincs annyi pénz és fasza állás és jó hapsi... A gyerekem az első és a minden! Előszőr Ő majd aztán én. Itthon is kezdhetsz új életet, nemcsak kint. A heledben én nem hagynám el a lányomat, hisz neki te vagy az édesanyja, akit imád, a pocakodban fejődött... Mindezt eldobnád egy nagy vágyad miatt?

Sokan támadtak, én nem támadlak, mert megértem, hogy elkeseredett vagy, de kapaszkodj a kislányba, hidd el, ő a boldogságod, ne dobd el magadtól.

2009. dec. 29. 20:24
 30/39 anonim ***** válasza:
100%

Te már egyébként eldöntötted,hogy ha nem viheted a pici lányt Hollandiába,akkor az apukájára hagyd?

Nagyon ritkán látnád a kicsit,vagy sűrűn?

Mennyi idős a kicsi?

Szerintem majd mindenképpen kell gyerektartást,akkor fizetned.

Nem téged akarlak bántani,de a kislányt én akkor sajnálnám!

Mikor nagyobb lesz mit fogsz mondani neki?

Vajon hogyan fogja érezni magát,mikor megtudja,hogy mindez egy uj pasi miatt történt!

Nekem is van egy 3éves kisfiam,A férjemmel elváltunk,de soha nem adnám oda neki hogy vele lakjon.

Bármikor elviheti láthatásra,de örökre Soha!!

2009. dec. 29. 22:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!