Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnék ebben az esetben?
Nyafi, nyafi, nyafi... Mindjárt elsírom magam a történeteden...
Hisztizés felsőfokon!!! Undorító férfifajta!
Szeretted te egyáltalán ezt a nőt? Vagy csak jó volt dugni?
Kicsit magadba kéne nézned, mert Te súlyosabb eset vagy mint a nő...
Szokj le az italról, és a rosszindulatról, amikor lehet találkozz a lányoddal, szeresd ahogy egy jó apához illik.
Kezd új életet, és alapíts új saját családot szeresd az anyát, és vedd el feleségül, és tegyél meg mindent a boldogságotokért!!!!
Nyafi, nyafi, nyafi!
Azért csalt meg mert te nem adtad meg amire vágyott!
Nayfi nyafi nyafi!
Nyafi!Mit nem adtam meg neki?Az 5 éves élősködést,a család szétbomlasztását?Anyagilag lehúzott...Ha a szexre gondolsz,akkor próbáld ki a napi 16 órázást...
Tudtommal nem vezették be még a szesztilalmat,amúgy részeg nagyon ritkán voltam,abban a fél évben!Nem vagyok szent,jól mondod és ezzel kösz,hogy felvilágosítottál,pedig azt hittem,hogy én egy hibátlan ember vagyok,nem úgy mint te!
A gyereked meg biztos jó néven veszi, meg pláne tisztel hogy az anyjával rosszindulattal tapló próbálod büntetni a régi sérelmeidért...
Hány éves vagy fater?
Neked
1. pszichologikus
2. életvezetési tanácsadó
3. düh levezetési terápia
kellene.
Én mégis azt mondom, hogy te nagyon sokat tehetnél azért hogy a lányodnak ne legyen rossz!
Értsd.: Felejtsd már el azt a hüly@ bosszúszomjat, az egész írásodból fröcsög a bosszúvágy! Értem én hogy igazságtalanság ért, de lépj már tovább mert úgy hisztizel mint a fürdőskurv@. Ha úgy érzed, hogy a lányod, rossz helyen van, teremts neki jobb környezetet, piálás, és vérben forgó szemek nélkül. Valószínűleg nem véletlenül ítélte anyukának a bíróság a lányt, és ehez nem feltétlenül hamis tanúzásra van szükség. Látja a bíró is ami simán kiviláglik az írásodból hogy pszichésen nem vagy az igazi! Ezen dolgozz elsősorban hogy megváltoztasd eme véleményt!
Szerezz tisztességes munkát, szerezz egy nőt, aki kiáll melletted, és szeretitek egymást. Teremts egy otthont amiben ha neked ítélnék a lányod, vagy csak több láthatást, akkor szeretetben!!! és jólétben tudod nevelni látogatni
Keress ügyvédet, tanukat stb. Birósságon igenis fejtsd ki az álláspontodat az ügyben, de azzal nem jutsz előbbre hogy megcsalt (kit érdekel? senkit!) vagy hogy milyen hitelt vett fel (semmi közöd hozzá!), vagy hogy költöznek (direkt hogy neked rosszabb legyen? Szerintem körberöhögnek ha ezt előadod!) És ha nagycsaládos (akkor mi van,, megint csak semmi közöd hozzá!) stb.
Hogyne lenne lelki sérült a gyerek, amikor ordenáré módon vérben forgó szemekkel fröcsögve a mérget bosszúszomjasan hatalmi játszmákat játszotok!
Ahogy fröcsögsz úgy tűnik ki az írásodból itt te a lányodat csak azért akarod megkaparintani hogy anyukának nehogy jó legyen...
A gyereknek meg úgy adj zsebpénzt, hogy ott költheti el előtted, vagy együtt vásároltok ezt azt, ami kell.
Szerintem úgy nyersz a legjobban ha megvárod azt a kort amikor a gyerek dönthet hogy veled akar élni, és ezt nem kikényszerítve, hanem önmaga döntésében. Ez úgy sikerülhet a rendezett a háttered.
Bár úgy látom neked hiába beszél az ember.
De ne játssz piszkosan.
Ez nem igaz....:)
Nekem
1.Megvolt
2.Tanáccsal fullon van a padlás,egy értelmes tanácsot kértem!!!
3.Megoldottam:)
Amúgy kösz a tanácsod,mert teszek is érte hogy jó legyen a kislányomnak!!!!A bosszúvágy nem bennem tombolt idáig,de egyre jobban kezd személyes üggyé fajulni,amit az apukákért is teszek.Hiszti:Nagyon jó:),na az még nem voltam,miért írod ezt,mert sokat írtam,hogy egy ép eszű ember meg is értse,hogy mit hozok ki ebből!Megcsináltam a bevezetést,hogy a témára építsek erre hisztis vagyok!:)Te is a piával jössz,akkor küldök orvosi igazolást,ha óhajtod!Szerinted egy "piás" letud zavarni egy pert?Most neked is bizonyítani fogok,hogy már rég megnyertem a másodfokút is csak senki se tud róla...:).És igazad van ez már személyes üggyé alakult!Amúgy meg ácsi,honnan veszed ,hogy nincs melóm?Van "nőm",de ez az én személyes ügyem,ebben ő se tud segíteni,sőt nem is akarom belevonni,mert még friss a kapcsolat.Mindenki a saját sorsáért felelős!!!Én itt igazán egy paragrafusra vártam,erre mit kaptam...egy jó kis fejmosást:).A hitelnél igencsak van hozzá közöm!:) A költözködésekre van egy jó kis szaftos §-om!Tudod kedves 9-es,nem miattam lett lelkisérült a gyerkőc,hanem az anyai orditozásoktól,na meg az állandó cuccolástól és hogy az apját védeni próbálja,de elfojtják az érzelmeit,és így mi lesz belőle szerinted később!?Nem én kezdtem ezt a háborút,de én fejezem be!Várjam meg a kort?Hm?hm...:).A zsebpénz azért van,hogy saját maga költse el,vagy gyűjtse!
Látom te is nőböl vagy,ne "játsz..".Nektek ez játék csak!Hogy minél jobban lejmolják az apukákat!Én tisztességgel "játszottam" idáig,ugyanis mindig a gerincnél maradtam,na de ők???Kösz ezt a levelet is,had jöjjön csak!Az ilyenek tesznek erőssé!Átmehetünk privátba is ha kell egy vitapartner,csak írj,hova hol és mikor,ha nem akarsz a nagyközönség előtt szégyenbe maradni.Na mentem hisztizni:) Ha ezen a levélen megsértődsz,akkor már is nyertek az apukák!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!