Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mit tehetnék ebben az esetben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetnék ebben az esetben?

Figyelt kérdés
Szeretnék egy olyan tanácsot végre amit nem dobok a padlásra! Én az apa vagyok és most készülök rácáfolni, arra hogy "mindig az anyáé a gyerek".2 éves háborún vagyok túl, előtte kiderült, hogy lett egy "felesleges" rákom. Ami most eltnűnt végre! Ezt gusztustalan mód ki is használta az anyuka és bíróságra vitte az ügyet, hogy havonta csak 1 szer láthassam, és a 7 éves kislányom dupla gyerektartását követelve. Előzmények:Kerek 5 évig bújkált itt ez a nő, feleségül nem vettem, csak élettársak voltunk. Volt rá okom. Nos, hogy én 4 szeretőjéről tudtam, az egyik kétségbe esett még velem is felvette a kapcsolatot, hogy miért csalta meg őt, miközben hozzám járt haza, tiszta röhej. Folyamatosan utalta a pénzt a bankszámlájára. Stb. Hogy miért tűrtem, mert csak a kislányomat néztem, "hogy mindig az anyáé a gyerek". Ugyanis a megcsalás, és az összes keresetem amit letettem, és magára költötte az nem BŰN! Az hogy ebben a tehetetlenségi állapotba kerültem, ne agyaljak folyton, az italhoz nyúltam. Most hogy a per tárgyát megnyertem, nem is akárhogy. Másodfokúra vitte. Most a támadása az, hogy egy alkoholista vagyok, igen ám akkor ittam fél évig. Na az már bűn! Addig tűrtem, de amikor már a kislányomat is elvitte az egyik szeretőjéhez, már betelt a pohár. Soha nem bántottam senkit, csak tűrtem és ez ráment az idegrendszeremre is! Már 3 éve nem iszok, előtte se ittam, volt egy jól menő cégem, amit elbuktam miatta, ugyanis hittem a mesékben, hogy letettem a pénzt az asztalra és abból építkezünk. Na de hol a pénz? A mai napig nem tudom! Az egyik szeretőjével elvetette magát és 2 év alatt szült 2 gyereket, így most nagycsaládossá tette magát! 3év alatt 3 óvoda és egy iskola idáig! Retteg az anyjától szerencsétlen kisláNYUNK! Semmit nem szabad elmondania, de ami itt van, azt vallatás szerűen kiszedik belőle. Egy kemény "diktatórikus" rendszerű nevelést kap ott! Itt meg felszabadultan mosolyogva rohangál. A legnagyobb szánalmas húzásuk az volt, hogy beakarták idézni a kislányNYUNKAT tanúnak! Mikor a pszihológiai szakvéleményben is le van írva, hogy lelkisérült a gyerek. Na és ki miatt lett az?! Ennek a sokknak nem engedem, hogy kitegyék a GYEREKÜNKET! Egy anya, aki betanítja mit kell mondania, különben büntetés, vagy egy apa akivel imád együtt lenni? Ebbe belerokkanna szerencsétlen! Tőlünk még csak azt se tudja, hogy per van érte. Gyors gyerek, gyors házasság, gyors válás. Ez az új divat? Na és üzenem az összes szerencsétlenül járt apukának, hogy "SOHA NEM ADJUK FEL"! Azt is végig mosolyogtam amikor az "exanyós" jött ellenem tanúskodni, életemben ott láttam először! Nagyon súlyos szavakkal támadtak, na meg a többi hamis tanú, akikkel életemben nem találkoztam! Egy egész hadsereggel állok szemben egyedül, de így a jó, nem zavarnak össze. A másik, hogy a valós megcsalásai, csak egy alibi volt szerintem, hogy én mondhassam ki a "boldogító nem"-et! Egyáltalán nem tagadta, sőt büszke volt rá és itt bukott meg! Ugyanis mi tart még kerek 5 évig? Hát a banki elévülés, legalábbis akkor így volt. Szinte az összes banktól vett fel hiteleket, amihez tudja mindenki, hogy mi kell! Még Osztrák személyi kölcsönt is vett fel, vállalkozóit stb. A legnagyobb kérdés, hogy egy név változtatással megússza ezt? Ezért költözködnek állandóan? Na meg itt olvastam, hogy aki messzebb költözik annak kell viselni az utazási költséget. Ez melyik paragrafus, vagy hol találom? Most még NAV-ot is belevonták, hogy tovább tudjon "lejmolni"! Miközben a GYEREKÜNKNEK a tőlem kapott zsebpénzét is elveszi. Így is havi 70-80 ezerben van, hogy láthassam, ugyanis én öltöztetem, utazások, stb. A gatyám rá ment már a pereskedésekre! Idáig tartott a türelmem! Nem fogja megvédeni a gyerekpajzs se már. Tehát kedves anyukák erre gondoljanak, mikor ezt elolvasták, hogy melyik a legnagyobb bűn! Kikészíteni a szerető apukát, akiért rajong a gyereke, vagy a megcsalások?! Kérem a válaszoka

2013. máj. 3. 10:49
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Hú de fárasztó vagy! És demagóg!
2013. máj. 5. 23:24
 12/15 A kérdező kommentje:
Már bocs neked lehet fárasztó,a de kívánom egyszer éld át ezeket!Ezek szerint te tartasz engem egy manipulátornak!Na te vagy az aki érdekelsz!Van erre egy mondásom,ha már demagóg vagyok akkor ő mi?!Tehát "ha ezerszer elmondom ugyanazt a hazugságot,1001-edikre még én is elhiszem".Na és ezt ki mondta?Neki ez a fegyvere,mert még saját maga is elhiszi amikkel támad!Demagóg...remek!:)Kösz ezt is kihasználom most már!Jó ötletet adtál kösz:)!
2013. máj. 6. 07:08
 13/15 anonim ***** válasza:
úristen,szegény kislányod sajnálom.te beteg vagy ,lelki beteg,ebben az állapotban nem lehet gyereket nevelni...keress fel szakembert és ha meggyógyultál akkor kezd új életet és szeresd a gyermeked,igaza van az elöttem szólónak fröcsög belöled a bosszúvágy és mártírként jeleníted meg magad
2013. máj. 6. 19:49
 14/15 A kérdező kommentje:
Akkor a kislányomat már ketten sajnáljuk!És a kényszer nagy úr,KI KELL ONNAN MENEKÍTENI szó szerint.Beteg ember?Hát kösz!:)Az összes pszihó vizsgálaton a legjobbat hoztam ki,míg az anyuka emberi nyelvre lefordítva egy időzített bomba!Lelki beteg VOLTAM!Elismerem,hisz az egyetlen gyerekem elvették!Már új életet kezdtem,hidd el!Van egy céltáblám most már!De várok...Ezek a kommentek a legjobbak nekem,hisz ez ad olyan erőt,hogy a "Hádész" elbújhatna mögöttem!Az összes normális apuka egy mártír!A környékemből,élből tudok olyan embereket,akik az ilyen miatt a föld alatt vannak már 25-30 évesen!Mert az unatkozó gyeses anyuka kereste az örömét másnál,amíg a férfi pörgött ezerrel,hogy a nélkülözést,a gondtalan életet megteremtse,és ez a hála?!Kell egy kis anyag?privátba kérheted,hogy most is miket művel!
2013. máj. 7. 07:29
 15/15 anonim ***** válasza:

Hát nem irigyellek. A saját és a gyereked érdekében mindenképpen szükséges lenne, hogy külön válaszd az exed szemétkedéseit VELED szemben és azt, hogy milyen anya. Ha belegondolsz, attól hogy téged megcsalt, még lehetne szuper, odaadó szülő, ne keverd össze a saját sérelmeidet a gyerek érdekével.

A hosszú per alatt pedig higgadt fejjel hidegvérrel gyűjtögetni kell a bizonyítékokat, mert ha ilyen könnyen kiborulsz a provokációra, azt anyuka is ki fogja használni.

2013. máj. 9. 17:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!