Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mit tehetnék? Sosem lehetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetnék? Sosem lehetek már boldog, mert elcsesztem, igaz?

Figyelt kérdés

2 éve vagyunk együtt a párommal, és van 1 közös gyermekünk. és van 1 nevelt kisfiam is, aki édesanyjaként szeret, mióta elhagyta az anyja.

Röviden és tömören, szerelmes vagyok a volt páromba, aki ugyanígy érez irántam.

mások azt mondanák lépjek, egy gyerek nem tarthat össze senkit, igaza lenne. Megvan egy szerető család, még ez sem ok arra, hogy bent maradjak egy kapcsolatban, de itt a kisfia, aki anyaként szeret, őt is hagyjam el, még 1 anya, aki elhagyja? mit tenne ez a kis lelkében? Szeretem őt, de őt nem tudnám elvinni.. nehéz. és fáj.

Rosszindulatú kommentelők kíméljenek kérem, így is eléggé magam alatt vagyok.

Nem csaltam meg a párom, nem is tudnám, de a szerelmem hiánya rettenetesen fáj. Vele álmodom sokszor ordítani tudnék.

A mostani párommal egyébként minden ok, én úgy éreztem el tudom mellette felejteni ŐT, és másfél évig minden szép és jó volt, de az utóbbi időben kijött minden érzésem, és mégha ezt felé nem mutatom is, belül tombolok.

Nem azt szeretném, hogy ti/önök döntsetek/döntsenek helyettem, csak hátha volt valaki hasonló szituációban, hogy oldódott meg, mit tehetnék?

mindenhogy én húzom a rövidebbet, ha maradok, akkor le kell mondanom a szerelmemről, ha megyek, a lelkiismeretemmel nem tudnék soha elszámolni...

2013. aug. 1. 18:54
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:

Undorito dolog lesz ha megcsalod, ha ezt meg tudod tenni, engedd is el!

Legyen barhogy!

Utolso voltam

2013. aug. 2. 21:44
 32/33 A kérdező kommentje:
Azthiszem már ez is undorító dolog h képes vagyok így érezni.. Tudom.. Legszívesebben elsűllyednék..:S :(
2013. aug. 2. 21:54
 33/33 anonim ***** válasza:

nem, az érzéseinek nem parancsolhat az ember. A szerelem nem irányítható, de az, hogy hogyan viselkedsz az igen.

Ne csalld meg, hanem szakíts vele, ha ez mindenképpen kell neked. Visszaút már nem lesz szerintem, de ha erre vágysz.

ui.:

Szerintem a megcsalásnál tisztességtelenebb, megalázóbb, aljasabb dolog nem igazán létezik, ha szereted szakítasz vele és elmondod neki miért teszed.

2013. aug. 2. 22:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!