Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Én már nem lehetek boldog,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én már nem lehetek boldog, mert van egy gyermekem?

Figyelt kérdés
34 éves vagyok. Van egy 3 és fél éves kislányom és egy párom, aki nem a férjem, de a kislányom édesapja.Eddig nagyon rossz és sivár volt a kapcsolatunk, s a párom apaként sem remekelt, de most már kedvesebb velem is és a kislányhoz is közel került. De mire idáig eljutottunk én már kiábrándultam, elhidegültem a páromtől, sőt megismerkedtem egy másik férfival, el akartam hagyni a páromat és egyedül nevelni a lányomat, mert akkor még volt rá okom, de már nincs, mert kedves és rendes lett, igyekszik. De már szerelmes vagyok! Felejtsem el a szerelmet és éljek a párommal szerelem nélkül és neveljük a kislányunkat? Én már nem lehetek boldog? A gyermek miatt benne kell maradnom egy olyan kapcsolatban, ami ugyan a kislányomnak boldogságot hoz, de nekem már nem. Tudom, hogy önző vagyok, mert azt az utat kellene választanom, ami a legjobb a kislányomnak. Neki nagyon hiányozna az édesapja. A kislányom miatt úgysem fogok tudni majd lépni, de emiatt meg én fogok szenvedni. De ugye inkább a felnőtt szenvedjen, mint egy kisgyerek. Én igy gondolom. De azért most nagyon fel vagyok dúlva érzelmileg.
2012. szept. 2. 11:30
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
83%
testiség még van a kapcsolatotokban?
2012. szept. 2. 11:34
 2/24 anonim ***** válasza:
Hidd el visszafogsz te ábrándulni, idő kérdése. Egyébként sokkal jobb ha a gyereked apjánál maradsz így kitudja lehetsz még boldog simán, mert kedvesebb lett a párod és ez a fontos, ha megbízhatóbb is lett akkor úgy is visszafogsz esni belé. De viszont ha elmondod a párodnak hogy mi a helyzet és ott szeretnéd hagyni akkor csak a bonyodalmak következhetnek, ugyan akkor lehet szerelmes vagy egy másik férfiba de nem ismered igazán még és nem tudhatod hogy hosszútávon hogyan fogtok kijönni egymással. Ha meg a párodat most elhagyod akkor menni fog majd a cirkusz jogilag hogy kihez kerüljön a gyerek, akkor gyerektartás díj fizetésébe a gyerek láthatásába is meg kell egyeznetek és a lányod lelki világát is felkavarnád ezzel és kitudja milyen következményei lehetnek főleg majd ha kamasz lesz. Rengeteg ismerősöm van aki apa meg anya nélkül nőtt fel főleg válás miatt és olyan emberek lettek hogy nem törődöm ezzel, buliznak, letolják az életüket, érettségije nem sokuknak, van semmi jövő képük nincs az életükről. Szerintem ezt jól gondold végig hogy mit akarsz. Nekem is van egy 2 éves lányom boldogok vagyunk a párommal jövőre tervezzük az esküvőt, és mi arra törekszünk hogy a lehető legjobbat tudjuk biztosítani a gyerekünknek. 26/F
2012. szept. 2. 11:37
 3/24 A kérdező kommentje:
Alig.
2012. szept. 2. 11:37
 4/24 anonim ***** válasza:
0%

Nekem egy pasi sem érne annyit, hogy a gyermekemnek fájdalmat okozzak. Az apával maradnék.

Mindenki hibázik, az apa észrevette és megpróbálja jóvá tenni.

2012. szept. 2. 11:42
 5/24 A kérdező kommentje:
Azt hiszem igazatok van! Csak olyan nehéz visszaállni...
2012. szept. 2. 11:49
 6/24 anonim ***** válasza:
Amíg érzelmileg kötődsz a másikhoz, addig nem fogsz szerelembe esni újra a párod iránt. Viszont amint le tudod zárni, szerintem nem kell majd sok idő. Az idő meg fogja oldani, ha a másik féllel letisztázod, nem keresitek egymást, el fogod felejteni.
2012. szept. 2. 11:51
 7/24 anonim ***** válasza:
Én elhagynám ,egy élete van mindenkinek,és jár egy kis boldogság.
2012. szept. 2. 11:52
 8/24 A kérdező kommentje:
De akkor cibálnám végig a kislányomat ezen az egész balhén és nem is biztos, hogy megérné hosszú távon. Persze, nem tudom. Nekem most nagyon igéretesnek tűnik. De már tök mindegy, hogy mit akarok. Akkor kellett volna erre gondolni, mielőtt még nem volt gyermekem és akkor ugrálhattam volna. De mostmár felelős vagyok érte és ő fontosabb kell, hogy legyen, mint én magam. És ez a kegyetlen a dologban. Tudom, rohadtul önző vagyok, nem tehetek róla. Ember vagyok én is.
2012. szept. 2. 11:55
 9/24 anonim ***** válasza:
21%

Én ehhez maradi vagyok...de ha valakivel gyerket vállalok, akkor vele tervezem leélni az Életem, nem? És innentől szerintem nincs kérdés...egy gyerek nem játékszer.

Meg mi az, hogy már nem lehetsz boldog??? Ott van a boldogságod a gyermekedben...

24N

2012. szept. 2. 13:00
 10/24 anonim ***** válasza:
Szerintem sok válaszolód elég elfogult,most tenyleg komolyan gondoljátok hogy az apa ilyen is marad?Miota jatsza a jófejet?
2012. szept. 2. 13:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!