Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Én már nem lehetek boldog,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én már nem lehetek boldog, mert van egy gyermekem?

Figyelt kérdés
34 éves vagyok. Van egy 3 és fél éves kislányom és egy párom, aki nem a férjem, de a kislányom édesapja.Eddig nagyon rossz és sivár volt a kapcsolatunk, s a párom apaként sem remekelt, de most már kedvesebb velem is és a kislányhoz is közel került. De mire idáig eljutottunk én már kiábrándultam, elhidegültem a páromtől, sőt megismerkedtem egy másik férfival, el akartam hagyni a páromat és egyedül nevelni a lányomat, mert akkor még volt rá okom, de már nincs, mert kedves és rendes lett, igyekszik. De már szerelmes vagyok! Felejtsem el a szerelmet és éljek a párommal szerelem nélkül és neveljük a kislányunkat? Én már nem lehetek boldog? A gyermek miatt benne kell maradnom egy olyan kapcsolatban, ami ugyan a kislányomnak boldogságot hoz, de nekem már nem. Tudom, hogy önző vagyok, mert azt az utat kellene választanom, ami a legjobb a kislányomnak. Neki nagyon hiányozna az édesapja. A kislányom miatt úgysem fogok tudni majd lépni, de emiatt meg én fogok szenvedni. De ugye inkább a felnőtt szenvedjen, mint egy kisgyerek. Én igy gondolom. De azért most nagyon fel vagyok dúlva érzelmileg.
2012. szept. 2. 11:30
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:
Akkor azt mondom neki, hogy kiléptem egy rossz kapcsolatból és úgy döntöttem, hogy egyedül nevelem fel. Már ha lenne ehhez merszem : )))
2012. szept. 2. 21:24
 22/24 anonim ***** válasza:
100%

Én azt mondom, várj 1 kicsit, lehet a változása csak kis ideig tart, de lehet, komolyan gondolja...

ma 14:16 története szóról szóra megegyezik egy hozzám közelálló személyével, de komolyan. Ezért ami nagyon fontos: amíg nem vagy biztos, egy újabb gyerek lenne a legrosszabb megoldás. Akkor már sokkal nehezebb lépni.

Amúgy nekem is voltak rosszabb idők a párommal. Anyám reakciója mindig "Ne csináld, ne legyél önző, gondolj a gyerekre"...

(Mintha ő gondolt volna, mikor másfél éves koromban otthagyta apámat... Ami nem baj. Csak ne mondjon már ilyet...)

2012. szept. 2. 21:37
 23/24 anonim ***** válasza:

Utolsó én vagyok 14:16.

Az én anyám is ezt mondja és ő se hallgatott a szüleire szintén 1,5 éves voltam mikor otthagyta apámat egy nála 10évnél valamivel több férfiért. Amúgy nem volt rosz gyerekkorom őt hívtam apunak-csak mert az enyémet nem ismerem nem volt kíváncsi rám. Később viszont elitta az eszét :(

2012. szept. 3. 00:29
 24/24 anonim ***** válasza:
Sokan elválnak pl Barátokból a Géza és maradnak barátok van ahol van utánna is közös program a gyerek miatt... Ott van gáz ahol haraggal válnak el...Vagy nem tudnak elválni és látszatházasságban élnek :(
2012. szept. 3. 00:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!