Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Én már nem lehetek boldog,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én már nem lehetek boldog, mert van egy gyermekem?

Figyelt kérdés
34 éves vagyok. Van egy 3 és fél éves kislányom és egy párom, aki nem a férjem, de a kislányom édesapja.Eddig nagyon rossz és sivár volt a kapcsolatunk, s a párom apaként sem remekelt, de most már kedvesebb velem is és a kislányhoz is közel került. De mire idáig eljutottunk én már kiábrándultam, elhidegültem a páromtől, sőt megismerkedtem egy másik férfival, el akartam hagyni a páromat és egyedül nevelni a lányomat, mert akkor még volt rá okom, de már nincs, mert kedves és rendes lett, igyekszik. De már szerelmes vagyok! Felejtsem el a szerelmet és éljek a párommal szerelem nélkül és neveljük a kislányunkat? Én már nem lehetek boldog? A gyermek miatt benne kell maradnom egy olyan kapcsolatban, ami ugyan a kislányomnak boldogságot hoz, de nekem már nem. Tudom, hogy önző vagyok, mert azt az utat kellene választanom, ami a legjobb a kislányomnak. Neki nagyon hiányozna az édesapja. A kislányom miatt úgysem fogok tudni majd lépni, de emiatt meg én fogok szenvedni. De ugye inkább a felnőtt szenvedjen, mint egy kisgyerek. Én igy gondolom. De azért most nagyon fel vagyok dúlva érzelmileg.
2012. szept. 2. 11:30
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Még egy bő hete sincs, hogy "jófej". Vagy iged, de. Egy hete van már : )))
2012. szept. 2. 13:26
 12/24 anonim ***** válasza:

Nekem is van egy 2 éves kislányom de ha nem működne az apjával (mi sem vagyunk házasok) akkor megpróbálnám rendbehozni és ha nem sikerül, akkor szétmennénk. A gyerekednek mindig Ő marad az apja, de nem hiszem, hogy azzal tennéd a legjobbat a kislányodnak, hogy egy boldogtalan kapcsolatban élsz, amit biztos, hogy meg fog érezni.

Az egy másik dolog, hogy egy bizonytalan másik kapcsolatért nem rúgnék fel egy kapcsolatot. Egy gyereket nem rángathatsz egyik férfitól a másikig, csak ha biztosabbá válik. A másik mit gondol?

2012. szept. 2. 13:57
 13/24 anonim ***** válasza:
Én olyan házasságban voltam gyerek, ahol csak miattam és a 2 tesóm miatt maradtak együtt. Maga volt a pokol. A mai napig azt kívánom, hogy bárcsak előbb váltak volna el. A gyereknek boldog szülők kellenek és szeretet, nem megkeseredett emberek. Aki itt papol a "gyerek a legfontosabb és az apjával maradok emiatt" az még gondolom nem látott gyereket, aki úgy nőtt fel, hogy csak miatta voltak együtt a szülei.
2012. szept. 2. 14:08
 14/24 anonim ***** válasza:
A szerelem elmúlik, marad a szeretet, a kölcsönös megbecsülés.
2012. szept. 2. 14:11
 15/24 anonim ***** válasza:
Szerintem ne akard olyan házasságban felnevelni a gyereked,ahol nem vagy boldog.A gyerek azt megérzi,nem hülye szegény.
2012. szept. 2. 14:15
 16/24 anonim ***** válasza:

Te még könnyen tudsz lépni hisz nincs papír ami összeköt titeket és így több mint valószínű nálad maradhat a gyerek. Ha akibe szerelmes vagy és viszont szeret ketten könnyebben boldogulhattok-de mindenképp úgy számolj hogy megélnél-e a kicsivel anyagilag ha mégsem. A gyereken nem segítesz ha boldogtalan vagy és esetleg veszekedős családban núl fel.

(Én is így vagyok mint te, de én nem tudok lépni mert a gyerekekkel zsarol hogy elveszi tőlem. A család sem mellettem áll mivel én akarom elhagyni. Albéreletet egyedül fenntartani iskola-ovit fizetni... -Egyébként én is szerelmes lettem másba-ha lehet ezt annak mondani, mert egyoldalú,de tőle több kedvességet kaptam és még sose éreztem ezt. Most nem igen tudok egyedül lépni így maradok amíg ki nem rak hisz így szerelem nélkül nem megy a szex számomra. Ráadásul azzan jön ő mindent megadott nekem-igen anyagiakat lehet, de szeretetet, szerelmet, törődést soha. A gyerekek ezt megérzik mindig a legjobbat akartam nekik. Nem rossz ember a férjem nem szidni akarom, de ha én lépnék vagy más vitánk van elgurul nála a gyógyszer. Most próbálom magam lefoglalni több meló, főzés, csavargás a gyerekekkel, sport stb. Csak ne gondolkozzak annyit, mert nem tudok aludni sem így meg volt egy két hét mikor igen kivoltam én is és a gyerekekhez is kevesebb türelmem volt. Az x év alatt mindig én láttam el őket (szülőik, vinni-hozni őket, tanulni velük, fürdetés-etetés stb..., háztartás, meló-be is sokaltam...) Azt hiszem én már sohasem leszek boldog, csak a gyerekeimmel...

2012. szept. 2. 14:16
 17/24 anonim ***** válasza:
16-os voltam-még annyit írnék hogy jól gondold meg, mert ha szülsz neki még pár gyerkőcöt nehezebben lépsz. Én így voltam, de a gyerek se javított a kapcsolatunkon...
2012. szept. 2. 14:18
 18/24 anonim ***** válasza:
A szerelem elmúlik és kitudja mi mard utána de nagyon ritkán jó inkább a gyermek apjával ha szeretted valaha is nem hiába szültél neki...
2012. szept. 2. 15:26
 19/24 anonim válasza:

Valószínűleg szeretted a párodat,hisz azért szültél neki gyereket, és maradtatok együtt 3-4 éve. Ha a társad azon van, hogy megváltozzon, szerintem megérdemel még egy esélyt. Kettőn múlik egy kapcsolat.

Ha az új pároddal is ez lesz majd a helyzet, hogy kihűl a kapcsolat, egy gyerek nem tárgy, hogy egyik férfitól a másikhoz visszük. Szeretni meg az igazi apa szereti a legjobban, a vér szerinti!

2012. szept. 2. 16:18
 20/24 anonim ***** válasza:

A másik pasi mennyire tervez komolyan veled? És veletek?

Mi van, ha mégse működik? Ha a nagy szerelemről kiderül, h nem is az, hanem csak fellángolás...Mit csinálsz akkor? Mit mondasz a kislányodnak? Hogy bocsi, de ő se lesz az apukád?

2012. szept. 2. 20:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!