Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Lehetek egyszer boldog?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetek egyszer boldog?

Figyelt kérdés
Szerintetek mennyi időbe telik még a nagy szerelmemet(akivel 11 évig voltam együtt)egyszer csak ne szeressem szerelemmel?Mert már beleőrülök.Ő is szeret ,de csak szeretettel vagyis mégsem csak nem tud velem élni de nélkülem sem.Elég kacifántos,de másképp nem tudom leirni.Minden megtennék érte.De most úgy érzem muszály elszakadnom töle mert ennek semmi értelme nincs.Amugy 11 hónapja nem vagyunk együtt.(És mégis együtt vagyunk)Remélem értitek.Kérlek segítsetek.Fontos.Köszi.
2011. júl. 22. 13:14
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:

11 évig voltatok együtt? Nem semmi :)

Figyelj, én sajnos nem látom sok értelmét, ha a sors úgy akarja, hogy együtt legyetek, akkor együtt lesztek :) De addig is, élj egy picit.. legyél a barátokkal és ne foglalkozz semmivel! Kell egy kis idő, hogy rájöjj mi is kell/hiányzik az életedből! Ne beszéljetek, majd rájöttök. :)

2011. júl. 22. 13:21
 2/25 anonim ***** válasza:

szia!

én nagyon is értem hogy miről beszélsz... Nem tudok neked tanácsot adni, mert én is hasonló helyzetben vagyok, de szívesen beszélgetek veled ha szeretnél. Együtt kiokoskodhatnánk valamit!

2011. júl. 22. 13:22
 3/25 A kérdező kommentje:
Beszélnünk és találkoznunk muszály mert vannak közös gyerekeink.És én ugy érzem nem is akarok nélküle élni,de muszály .Mert ez már nem jó senkinek.
2011. júl. 22. 13:23
 4/25 anonim ***** válasza:
Az a helyzet, hogy egy kapcsolat első három évében ki kell alakuljon mindkét félben az összetartozás érzése, ha ez nem alakul ki, vagy csak egyikőjükben, akkor azt a kapcsolatot még fenn lehet tartani, no de érdemes-e.Úgy értelmeztem kissé kusza soraidat, hogy együtt éltetek, de szétmentetek, és mégis megmaradt köztetek a viszony.Nézd, én mindig annak voltam(vagyok) a híve, hogy mindig mindent meg lehet javítani, de a te esetben kétségeim vannak.Nem kötelezi el magát melletted, akkor te miért?Erre a helyzetre is van egy mondásom:"Ha látod, hogy döglött lovon ülsz ,szállj le róla!"
2011. júl. 22. 13:25
 5/25 anonim ***** válasza:

Szeret de nem szerelemmel? Szerintem butaság amit csinálsz. Te szereted ő téged már "úgy" ne,akkor ennek mi értelme? Te is tudod hogy semmi. Mond meg neki hogy végleg el akarod felejteni és ne találkozzatok. Ha 11 hónapja szakítottatok és még "mindig együtt vagytok" annak semmi értelme mert így megfosztod magad az esetleges boldogságtól. Szakadj el tőle végleg,tudom hogy nehéz. Gondolom ő is tudja hogy mindig ott vagy neki annak ellenére is hogy szakítottatok. Na most ha megmondanád neki hogy nem akarod ezt a se veled se nélküled kapcsolatot és végleg megszakítanál vele minden kapcsolatot(se személyes találkozás,se msn-es beszélgetés,se levelet,se semmi) akkor egy idő után lehet hogy rájönne hogy még is szerelmes beléd nem csak szeret. Ezután megpróálhatnátok újra együtt de szerintem a legjobb amit tehetsz hogy továbblépsz és ismerkedsz. Ha nyitott vagy más férfiak felé akkor könnyebben megtetszhet valaki.

Az hogy a nagy szerelmednek hitt szerelmedet ne szeresd szerelemmel sok időbe telik,de ahhoz az kell hogy ne legyen vele se veled se nélküled kapcsolatod. Lásd be magadnak hogy ez a vonat elment,majd jön másik.

2011. júl. 22. 13:26
 6/25 A kérdező kommentje:
Házasok voltunk,most zárult le a válóper.Amit én adtam be.Gondoltam így könnyebb lesz túllépnem ,de sajnos nem így lett.
2011. júl. 22. 13:27
 7/25 anonim ***** válasza:
Ó,bocsánat, ha közös gyerekeitek vannak, akkor érthetőbb a helyzet.
2011. júl. 22. 13:27
 8/25 anonim ***** válasza:
Ismerkedj,ne ragadj le olyannál,kivel úgyse fog működni,adj lehetőséget másoknak,h megismerjenek,és ezáltal te is megismerj másokat
2011. júl. 22. 13:33
 9/25 A kérdező kommentje:
De hogy lehet ismerkedni bárkivel is ha még mindig szerelmes vagyok belé?Ez egyfajta menekülés lenne részemről.És talán nem is lenne etikus a másik féllel szemben.
2011. júl. 22. 13:34
 10/25 anonim ***** válasza:
Hát ha elváltál, már nehéz ügy. Előtte kellett volna lépni. Ha 11 évig együtt voltatok, miért nem lehetett tovább? Hogy nem szerelmes? Nem is szoktak azok lenni az emberek 11 év után, ez nem indok arra, hogy különváljunk. A házasság, de még inkább a gyerekvállalás egyfajta elköteleződés, nem lehet felmondani, mint a munkahelyen, nem addig tart, amíg a szerelem. A gyerekeknek apa kell(ene). Beszélj vele, ha úgy érzed, ballépés volt a válás, veszteni nem veszíthetsz vele, max marad minden így. Több gyerekkel nehéz már társat találni, a gyerekeknek "új apát" meg szerintem nem lehet. Ha van már (több)gyerek, rendes, igazi család már csak az igazi apukával lehet, senki más nem fog olyan kötelékkel kötődni a gyerekekhez. Esetleg, ha már kirepülnek, csak addigra gondolom te sem leszel már fiatal...
2011. júl. 22. 13:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!