Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetek egyszer boldog?
Figyelt kérdés
Szerintetek mennyi időbe telik még a nagy szerelmemet(akivel 11 évig voltam együtt)egyszer csak ne szeressem szerelemmel?Mert már beleőrülök.Ő is szeret ,de csak szeretettel vagyis mégsem csak nem tud velem élni de nélkülem sem.Elég kacifántos,de másképp nem tudom leirni.Minden megtennék érte.De most úgy érzem muszály elszakadnom töle mert ennek semmi értelme nincs.Amugy 11 hónapja nem vagyunk együtt.(És mégis együtt vagyunk)Remélem értitek.Kérlek segítsetek.Fontos.Köszi.2011. júl. 22. 13:14
21/25 A kérdező kommentje:
Ugy érzem ,hogy ez a részemről nem megszokás.Én nagyon szeretem őt.Az lehetetlen hogy ne találkozzunk ,hiszen minden nap jön a gyerekekhez.Amit nem fogok töle megvonni.Nem csak a gyerekek miatt érzem ezt ,és én sem vagyok számára közömös.Ez tudom mert a tudtomra adta.Ezért azt mondtam ,hogy inkább menj és légy boldog .Mert én szeretem tiszta szívemből.De Ő azt felelte hogy nem tud nélkülem élni.De velem sem.
Nehéz ezt elviselni.
2011. júl. 24. 12:30
22/25 anonim válasza:
23/25 anonim válasza:
Ja és kis keresgéléssel mindkettő könyv letölthető a netről, ha nem lenne rá pénzed.
24/25 A kérdező kommentje:
Párterápiára nem volt hajlandó elmenni.Én felajánlottam neki,De Ő azt mondta ,hogy senki ne mondja meg neki hogy mit csináljon...meg senki ne turkáljon az Ő életében.
2011. júl. 25. 07:13
25/25 coffeez válasza:
Nem akarlak elkeseríteni, de nem véletlen mondta ezt.. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!