Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Ezt így megteheti a férjem?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt így megteheti a férjem? Hogy gondol egyet és mostmár nem kell neki a gyerek, mert fizetnie kellene?

Figyelt kérdés
Férjemmel jelenleg válunk. A válási keresetlevelet pár hete adtam be. 2 gyerekünk van. egy 7 éves és egy 5 hetes. Több mint 7 évig voltunk házasok. 7 évvel ezelőtt is már együtt voltam a férjemmel,de közben volt egy futó kalandom. Nem mondtam el a páromnak,mert nem szerettem volna ha elválnak útjaink. Pár hónapra rá terhes lettem. Mivel egy időben voltam együtt a párommal is és a futó kalanddal is,így 50-50% volt az esély,hogy ki az apa. Ezt a félelmemet nem osztottam meg a párommal.A férjem a 7 éves gyereket sajátjaként nevelte 7 éven keresztül.Közben a gyermek 5 éves korában apasági dns teszttel kiderült,hogy nem a férjem az apa. Ennek ellenére továbbra is házasokként éltünk,sajátjaként nevelte a gyereket továbbra is,és közben terveztük a második gyermeket,amyely idén májusban született meg. Sajnos a férjem megismerkedett egy nővel és márciusban elköltözött. A gyereket telefonon hívta,illetve látogatta amikor tudta. Pár napja hívott a férjem,hogy ő nem fog más gyerekére gyerektartást fizetni,és ehhez elég csak egy dns tesztet csináltatnia és leírnia,hogy mivel nem ő a gyerek apja nemis fog fizetni semit sem. A kérdésem az lenne,hogy ez így megy? Ilyen egyszerűen el lehet ezt intézni,hogy eddig az apja volt,meg kellett neki a gyerek,mostmár,hogy új kapcsolata van már nem kell neki,mert fizetnie kellene? Válaszát,segítségét előre is nagyon szépen köszönöm.

2017. jún. 29. 22:02
1 2 3 4 5 6
 51/56 anonim ***** válasza:
31%
A gyk-n a félrelépő nők mindegyike k...va, a félrelépő pasikat meg csak elhanyagolta az asszony tehát fel vannak mentve .....
2017. júl. 3. 21:11
 52/56 anonim ***** válasza:
82%

Szegény gyerek. :(

Valószínű mégse szerethette annyira a férjed.

Értem én, hogy nem az övé...de miért kell a gyerek érzéseivel játszani?

2017. júl. 8. 05:12
 53/56 anonim ***** válasza:
82%

Jah persze, most már hirtelen vert a férjed, és ezért csaltad meg. Miért érzem azt, hogy ezt te csak gyorsan hozzáköltötted, hogy magadat próbáld menteni?

Ha már nem tudtál a p csádnak parancsolni, akkor miért nem védekeztél? Arra volt eszed, hogy a herebáród beléd élvezzen?

Bocs, hogy ezt mondom, de ha ezek után a férjedet akarod megfejni egy olyan gyerek után, ami biológiailag nem is az övé, akkor egy ritka undorító és pénzéhes lotyó vagy. Vagy azért kell csak az exférjedtől a GYT, mert a kanod minimálbért keres és nem tudna annyit perkálni?

De tudod mit? Én a férjed helyében elvenném a 2 gyereket tőled magamhoz, és te meg fizethetnéd a 2-re a gyerektartást. Megérdemelnéd.

2017. júl. 12. 18:17
 54/56 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen igaza van a férjednek!!!! Ne még szép, hogy vannak jogi lehetőségei, hogy ne kelljen olyan gyereket eltartania aki nem az övé. Te nem Vagy normális, ha azt gondolod, csak mert át lett b---va és azt hitte, hogy az övé, majd még a Te életedet könnyíti meg. Pénzéhes nő Vagy. Ha nem a pénzt néznéd az lett volna a kérdésed, hogy kapcsolattartási joga lehet e, a pénzt meg majd megoldod, mert Te hoztad ilyen rossz helyzetbe. Felfogod mi érezhet? Van egy fia, akiről azt hitte az övé és kiderül, hogy nem? Itt jogilag az a baj, elismerte a fiának, így nem lesz könnyű, ezt visszavonni. Ha van benned valami kis lelkiismeret, bár kétlem, akkor a gyermek vér szerinti apjával elismerteted a gyermeket vagy az első gyermekkel egyedülálló anyuka leszel és megtoldod szépen anyagilag is a dolgokat.
2017. júl. 28. 12:55
 55/56 anonim ***** válasza:
50%
de pont,hogy k.. va Vagy, mert mosta a pénzért kapaszkodsz. Ha nem az lennél, azt mondanád az exférjednek, hogy ok hibáztál és ez így is korrekt. Jogi lehetőségeid meg Neked is vannak, hogy a vérszerinti apuci elismerje. Amúgy vele szemben is baromi nagy szemétség lenne, mert egyszer elküldtétek a fenébe, hogy nem kell a segítsége meg semmi, most gusztustalan lenne Tőle elvárni. Bár neked van annyi bőr a pofádon, hogy meg tedd. Az ilyen pénzéhes, másokat kihasználó nők miatt van az,hogy a férfiak már minden nőről ezt hiszi, hogy csak nyerészkedni akar a váláson.
2017. júl. 28. 13:00
 56/56 anonim ***** válasza:
74%

Én nem akarom elhinni, hogy ez a kérdés nem kamu, mert felnőtt ember nem lehet ennyire defektes agyilag.

De ha mégis igaz, akkor meg szégyelld magad.

Egyrészt: nem kell beadni hirtelen azt a mesét, hogy a férjed vert téged. Ha vert volna, akkor otthagytad volna, nem pedig megcsaltad volna. Ez csak egy kétségbeesett próbálkozás volt arra, hogy magadat mentegesd, mert te is tudod, hogy teljes mértékben te vagy a hibás. Azt meg te sem gondolhattad komolyan, hogy majd itt elhiszik neked, hogy a férjed a megcsalás meg a mástól való gyerek után hirtelen mintaapa lesz. Amondó vagyok, hogy a férjed évekig nem is tudta a gyerekedről, hogy mástól van, csak itt ferdítetted el az egészet.

Másrészt: anyukaként és felnőtt emberként neked hogy a francba nem volt annyi eszed, hogy ha már megcsalod a férjed, ami szintén gusztustalan és gerinctelen, akkor legalább védekezz? Ráadásul úgy, hogy a kanod beléd élvezett....Ne haragudj, de kisebbségi vagy? Mert náluk szokott ez gyakori lenni.

Harmadrészt: Iszonyat pénzéhes vagy. Csak azért akarod a volt férjedet egy olyan gyerek után, ami nem is az övé, megfejni, mert ő jobban keres, mint a kanod. Pontosan a hozzád hasonló nők miatt van az, hogy egyre több férfi gondolja úgy, hogy a feleség majd a válásból és az ex legombolásából akar hasznot húzni és megélni. Teljes mértékben a férjednek van igaza. Sajnálom a gyereket, mert itt ő az áldozat, de teljesen megértem a férjed, hogy nem óhajtja tovább eltartani, hisz biológiailag semmi köze sincs hozzá. A saját gyereket meg elvenném tőled a francba, és magamhoz venném, mert nem engedném, hogy egy ilyen suttyó nőszemély mellett nőjön fel. Aztán oldd meg a GYT-t a kanoddal úgy, ahogy akarod.

2017. júl. 28. 19:22
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!