Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt így megteheti a férjem? Hogy gondol egyet és mostmár nem kell neki a gyerek, mert fizetnie kellene?
Szegény gyerek. :(
Valószínű mégse szerethette annyira a férjed.
Értem én, hogy nem az övé...de miért kell a gyerek érzéseivel játszani?
Jah persze, most már hirtelen vert a férjed, és ezért csaltad meg. Miért érzem azt, hogy ezt te csak gyorsan hozzáköltötted, hogy magadat próbáld menteni?
Ha már nem tudtál a p csádnak parancsolni, akkor miért nem védekeztél? Arra volt eszed, hogy a herebáród beléd élvezzen?
Bocs, hogy ezt mondom, de ha ezek után a férjedet akarod megfejni egy olyan gyerek után, ami biológiailag nem is az övé, akkor egy ritka undorító és pénzéhes lotyó vagy. Vagy azért kell csak az exférjedtől a GYT, mert a kanod minimálbért keres és nem tudna annyit perkálni?
De tudod mit? Én a férjed helyében elvenném a 2 gyereket tőled magamhoz, és te meg fizethetnéd a 2-re a gyerektartást. Megérdemelnéd.
Én nem akarom elhinni, hogy ez a kérdés nem kamu, mert felnőtt ember nem lehet ennyire defektes agyilag.
De ha mégis igaz, akkor meg szégyelld magad.
Egyrészt: nem kell beadni hirtelen azt a mesét, hogy a férjed vert téged. Ha vert volna, akkor otthagytad volna, nem pedig megcsaltad volna. Ez csak egy kétségbeesett próbálkozás volt arra, hogy magadat mentegesd, mert te is tudod, hogy teljes mértékben te vagy a hibás. Azt meg te sem gondolhattad komolyan, hogy majd itt elhiszik neked, hogy a férjed a megcsalás meg a mástól való gyerek után hirtelen mintaapa lesz. Amondó vagyok, hogy a férjed évekig nem is tudta a gyerekedről, hogy mástól van, csak itt ferdítetted el az egészet.
Másrészt: anyukaként és felnőtt emberként neked hogy a francba nem volt annyi eszed, hogy ha már megcsalod a férjed, ami szintén gusztustalan és gerinctelen, akkor legalább védekezz? Ráadásul úgy, hogy a kanod beléd élvezett....Ne haragudj, de kisebbségi vagy? Mert náluk szokott ez gyakori lenni.
Harmadrészt: Iszonyat pénzéhes vagy. Csak azért akarod a volt férjedet egy olyan gyerek után, ami nem is az övé, megfejni, mert ő jobban keres, mint a kanod. Pontosan a hozzád hasonló nők miatt van az, hogy egyre több férfi gondolja úgy, hogy a feleség majd a válásból és az ex legombolásából akar hasznot húzni és megélni. Teljes mértékben a férjednek van igaza. Sajnálom a gyereket, mert itt ő az áldozat, de teljesen megértem a férjed, hogy nem óhajtja tovább eltartani, hisz biológiailag semmi köze sincs hozzá. A saját gyereket meg elvenném tőled a francba, és magamhoz venném, mert nem engedném, hogy egy ilyen suttyó nőszemély mellett nőjön fel. Aztán oldd meg a GYT-t a kanoddal úgy, ahogy akarod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!