Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt így megteheti a férjem? Hogy gondol egyet és mostmár nem kell neki a gyerek, mert fizetnie kellene?
A valódi apjától miért nem követeled a pénzt ha az ő gyereke???
Miért ettől az embertől kell? Netán mert ez az ember 300 körül keres az igazi apja meg 120-at?
Az jó lesz, ha fizetnie kell és minden alkalommal a gyereked orra alá dorgoli, hogy ő nem a vérszerinti apja? Jó lesz, ha latogataskor különbséget tesz a 2 gyerek között?
A második biztosan az övé? Én tuti csinaltatnek a babára is DNS tesztet.
Undorító amit tettél a gyerekednek, egy férfivel, a férfi családjával, a gyerek apjával...
Ez szégyen.
"A gyerek mindennap várja az apját."
Nem az apja, hanem egy becsapott férfi.
A gyereked apja más, aki talán a létezéséről sem tud. Vissza fogod kapni ezt az élettől és a gyerekedtol.
A vérszerinti apa fel lett hívva 2 éve. A férjem elküldte a q--anyucijába,és hogy ne merjen az életünkbe bele avatkozni. Ekkor a vérszerinti apa közölte,hogy rendben,meg hogy soha nem avatkozna bele egy gyerek életébe,ha már így van családja. Tehát az én férjem teljesen magáénak ismerte így el a gyereket. Csak most már passzolná. Igen is azt akarom,hogy fizessen,és nem azért mert pénzéhes vagyok. Eszem ágában sincs felkeresni a vérszerinti apát,hiszen vele 2 éve tisztázva volt a dolog. Ha én "átvertem" a férjem,akkor így most ő is átvert engem is és a gyereket is. Tanácsot kértem,nem ítélőtábort. Jajj ítélkezni aztán mindenki tud. Csakhogy nem minden fekete-fehér. És ezek csak részletek amiket megosztottam veletek. Az vesse rám az első követ aki bűntelen. És arra nem gondoltok,hogy akkoriban a drága párom össze-vissza vert,és akkor jött az a kaland?És hogy miért nem hagytam el?Mert szerettem. Akkor már 4 éve voltunk egy pár. Hiába bántott én akkoris szerettem és ő is.
A segítő válaszokat köszönöm szépen.
Kedves 33-as válaszoló.
Nem tudom ki-ki mennyit keres.
Azért ettől az embertől kérem,mert 2 éve mikor kiderült nem az övé,100 %-osan elvállalta a gyereket a magáénak. Ha kkor és ott tett volna ez ellen lépéseket,akkor most nem tartanánk itt. E helyett nem tett semmit,csak mgefenyegget a vérszerinti apát kopjon le,mert a gyerek az övé.És éltük tovább a kis családi életünket. Szeretet,béke,családi kirándulások stb. Aztán a férjem gondolt egyet....Ez nem így megy szerintem.
Annyira mondjátok,hogy én átvertem őt. És mi van azzal a 2 évvel? Ha annyira átvertem őt,akkor miért volt az a 2 év?Miért terveztünk mégegy gyereket? Miért akarta vinni nyaralni stb? Akkor mi most nem lettünk átverve?
lol mekkora qva vagy.
Az lenne a poén, ha a férjedhez költözne mindkét gyerek, és neked kéne gyerektartast fizetni 😂😂
Aha, össze vissza vert majd: szeretet, béke családi kirándulások.....persze,mert a rossz helyzet, hogy vert téged hirtelen megváltozott, miután kiderült, hogy megcsaltad, és egyszerre egy minta apuka lett... ne hadoválj már.
Ha bántalmazott téged, akkor elhagyni kellett volna, nem megcsalni. A gyerek nem az övé. Akkor úgy gondolta, hogy vállalja, most meggondolta magát. Ez van. Megteheti, hiszen nem az övé. Miért bízol egy olyan ember szavában aki téged össze vissza vert? Hm?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!