Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Ezt így megteheti a férjem?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt így megteheti a férjem? Hogy gondol egyet és mostmár nem kell neki a gyerek, mert fizetnie kellene?

Figyelt kérdés
Férjemmel jelenleg válunk. A válási keresetlevelet pár hete adtam be. 2 gyerekünk van. egy 7 éves és egy 5 hetes. Több mint 7 évig voltunk házasok. 7 évvel ezelőtt is már együtt voltam a férjemmel,de közben volt egy futó kalandom. Nem mondtam el a páromnak,mert nem szerettem volna ha elválnak útjaink. Pár hónapra rá terhes lettem. Mivel egy időben voltam együtt a párommal is és a futó kalanddal is,így 50-50% volt az esély,hogy ki az apa. Ezt a félelmemet nem osztottam meg a párommal.A férjem a 7 éves gyereket sajátjaként nevelte 7 éven keresztül.Közben a gyermek 5 éves korában apasági dns teszttel kiderült,hogy nem a férjem az apa. Ennek ellenére továbbra is házasokként éltünk,sajátjaként nevelte a gyereket továbbra is,és közben terveztük a második gyermeket,amyely idén májusban született meg. Sajnos a férjem megismerkedett egy nővel és márciusban elköltözött. A gyereket telefonon hívta,illetve látogatta amikor tudta. Pár napja hívott a férjem,hogy ő nem fog más gyerekére gyerektartást fizetni,és ehhez elég csak egy dns tesztet csináltatnia és leírnia,hogy mivel nem ő a gyerek apja nemis fog fizetni semit sem. A kérdésem az lenne,hogy ez így megy? Ilyen egyszerűen el lehet ezt intézni,hogy eddig az apja volt,meg kellett neki a gyerek,mostmár,hogy új kapcsolata van már nem kell neki,mert fizetnie kellene? Válaszát,segítségét előre is nagyon szépen köszönöm.

2017. jún. 29. 22:02
1 2 3 4 5 6
 11/56 anonim ***** válasza:
39%
Ha a nevére vette a gyereket és elvallalta szuleteskor az apasagot, akkor neki lesz nehéz dolga azzal hogy most lemondjon róla. Akkor is ha nem az ő vére, ez nem megy ilyen csettintesre halistennek mert nem apuka anyuka érdekeit nézik hanem a gyerekét, ő meg nem nelkulozhet amiatt hogy a szülei hülyék.
2017. jún. 29. 22:40
 12/56 anonim ***** válasza:
28%

Tuti, hogy trollkérdés.

Ha nem akkor elveszítem azt az egyetlen szalmaszálat ami még a nők tisztességében való hitemet tartotta.

2017. jún. 29. 22:42
 13/56 anonim ***** válasza:
97%

Ja igen... csak azt felejtetted el hogy nem közölték az apával hogy a gyerek nem az övé...

Ilyen helyzetben más a törvény mint normál esetben csak mondom:) Az apa meg volt tévesztve, és nem önként akarta más gyerekét:)

2017. jún. 29. 22:43
 14/56 anonim ***** válasza:
92%
#12 Király, egy nő miatt veszítsd el a hited az egész női nemben, kit érdekel...
2017. jún. 29. 22:47
 15/56 anonim ***** válasza:
87%

Keress fel egy jogászt!

Kiindulva abból, hogy két éve tudja, hogy mástól van, de ugyanúgy a nevén van, nem eszik olyan forrón a kását!

Ha egy férfi a nevére veszi a párja gyerekét, utána is fizetnie kell. Az örökbefogadott gyerek után is.

Mondjuk nem értem, hogy lehet, hogy nem vált el akkor, mikor kiderült, hogy nem tőle van.

Azt se értem, ha születése óta neveli, hogy tudja eldobni.

Ezek már túl bonyolult kérdések nekem.

Mindenesetre jogászhoz fordulnék a helyedben. A magyar törvényekre jellemző, hogy jogot szolgáltat, nem igazságot.

2017. jún. 29. 22:48
 16/56 anonim ***** válasza:
21%

Neked mi a fszom bajod van velem, hogy állandóan beszólogatsz?

2017. jún. 29. 22:49
 17/56 anonim ***** válasza:
75%

#16. Rajongó....

30/f

2017. jún. 29. 22:53
 18/56 anonim ***** válasza:
88%

,,Ha egy férfi a nevére veszi a párja gyerekét, utána is fizetnie kell. Az örökbefogadott gyerek után is. "

Igen, mivel megkérdezik ki az apja... és általában a családnevet utána kapja:)

A gyerek pedig nem örökbefogadott... Hanem a feleség megtévesztette a férjet, és azt hazudta neki hogy tőle van.

2017. jún. 29. 22:59
 19/56 anonim ***** válasza:
82%
#16 Tény, hogy általában szoktunk ugyanazokra a kérdésekre válaszolni, de a legutolsó alkalom, amikor közvetlenül hozzád szóltam az volt, amikor annak a véleményednek adtál hangot, hogy egy férfi fizikailag képtelen megerőszakolni egy nőt, ha a nő csapkod a kezeivel, vagy mi, de ennek is volt már vagy 3 hónapja ;)
2017. jún. 29. 23:04
 20/56 anonim ***** válasza:
82%
Van egy olyan törvény, ha a x időnél több eltelt, hoyg tudta az illető, hogy nem az üvé a gyerek, és nem rendezte ezt jogilag le, akkor utána már nem lehet. Ha minden igaz, ez 1 év. Tehát kicsúszott az időből. Ha eddig nem lépett, már nem tud.
2017. jún. 29. 23:05
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!