Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt így megteheti a férjem? Hogy gondol egyet és mostmár nem kell neki a gyerek, mert fizetnie kellene?
Tuti, hogy trollkérdés.
Ha nem akkor elveszítem azt az egyetlen szalmaszálat ami még a nők tisztességében való hitemet tartotta.
Ja igen... csak azt felejtetted el hogy nem közölték az apával hogy a gyerek nem az övé...
Ilyen helyzetben más a törvény mint normál esetben csak mondom:) Az apa meg volt tévesztve, és nem önként akarta más gyerekét:)
Keress fel egy jogászt!
Kiindulva abból, hogy két éve tudja, hogy mástól van, de ugyanúgy a nevén van, nem eszik olyan forrón a kását!
Ha egy férfi a nevére veszi a párja gyerekét, utána is fizetnie kell. Az örökbefogadott gyerek után is.
Mondjuk nem értem, hogy lehet, hogy nem vált el akkor, mikor kiderült, hogy nem tőle van.
Azt se értem, ha születése óta neveli, hogy tudja eldobni.
Ezek már túl bonyolult kérdések nekem.
Mindenesetre jogászhoz fordulnék a helyedben. A magyar törvényekre jellemző, hogy jogot szolgáltat, nem igazságot.
Neked mi a fszom bajod van velem, hogy állandóan beszólogatsz?
,,Ha egy férfi a nevére veszi a párja gyerekét, utána is fizetnie kell. Az örökbefogadott gyerek után is. "
Igen, mivel megkérdezik ki az apja... és általában a családnevet utána kapja:)
A gyerek pedig nem örökbefogadott... Hanem a feleség megtévesztette a férjet, és azt hazudta neki hogy tőle van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!