Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Ezt így megteheti a férjem?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt így megteheti a férjem? Hogy gondol egyet és mostmár nem kell neki a gyerek, mert fizetnie kellene?

Figyelt kérdés
Férjemmel jelenleg válunk. A válási keresetlevelet pár hete adtam be. 2 gyerekünk van. egy 7 éves és egy 5 hetes. Több mint 7 évig voltunk házasok. 7 évvel ezelőtt is már együtt voltam a férjemmel,de közben volt egy futó kalandom. Nem mondtam el a páromnak,mert nem szerettem volna ha elválnak útjaink. Pár hónapra rá terhes lettem. Mivel egy időben voltam együtt a párommal is és a futó kalanddal is,így 50-50% volt az esély,hogy ki az apa. Ezt a félelmemet nem osztottam meg a párommal.A férjem a 7 éves gyereket sajátjaként nevelte 7 éven keresztül.Közben a gyermek 5 éves korában apasági dns teszttel kiderült,hogy nem a férjem az apa. Ennek ellenére továbbra is házasokként éltünk,sajátjaként nevelte a gyereket továbbra is,és közben terveztük a második gyermeket,amyely idén májusban született meg. Sajnos a férjem megismerkedett egy nővel és márciusban elköltözött. A gyereket telefonon hívta,illetve látogatta amikor tudta. Pár napja hívott a férjem,hogy ő nem fog más gyerekére gyerektartást fizetni,és ehhez elég csak egy dns tesztet csináltatnia és leírnia,hogy mivel nem ő a gyerek apja nemis fog fizetni semit sem. A kérdésem az lenne,hogy ez így megy? Ilyen egyszerűen el lehet ezt intézni,hogy eddig az apja volt,meg kellett neki a gyerek,mostmár,hogy új kapcsolata van már nem kell neki,mert fizetnie kellene? Válaszát,segítségét előre is nagyon szépen köszönöm.

2017. jún. 29. 22:02
1 2 3 4 5 6
 21/56 anonim ***** válasza:
9%

Nincs kint a neved és egy 74-75%-os állandóan megtalál. Szinte már az alkalmat keresi ahogy észrevettem.

2017. jún. 29. 23:16
 22/56 anonim ***** válasza:
95%
Teljes mértékben igaza van.Bocs,kérdező,de ezt nagyon is megérdemled.
2017. jún. 29. 23:26
 23/56 anonim ***** válasza:
96%
Szegény gyerekek, milyen anyjuk van.
2017. jún. 29. 23:28
 24/56 anonim ***** válasza:
11%
#21 75%os vagyok mióta az eszemet tudom, szóval a 74% más lesz + elégé paranoiás vagy. (Bocs, hogy most válaszoltam, többet nem fordul elő)
2017. jún. 29. 23:40
 25/56 anonim ***** válasza:
11%

Egy paranoiás hülyeségeken kattog, én leszarom ki mit szól be csak feltűnt, ennyi.

2017. jún. 29. 23:42
 26/56 anonim ***** válasza:
83%

Örülj annak, hogy eddig az apja volt a fiadnak. Nem értem, hogy varhatod el, hogy ő finanszírozza a fiad felneveleset. Persze ettől még érzelmileg kotodhet hozzá.

Az ilyen nők miatt van sok nő nehéz helyzetben.

A vérszerinti apa tudja, hogy van egy fia? A kisfiú tudja az igazat?

Gondold végig, ha ezt egy nő a te fiaddal teszi meg, milyen anyós lennél? Tamogatnad a menyed, hogy a fiad egy zabi gyerek után fizessen?

2017. jún. 29. 23:42
 27/56 anonim ***** válasza:
9%

Nem teheti már meg.

Nyugodtan mehet bíróságra, veszíteni fog.

[link]

2017. jún. 30. 00:56
 28/56 anonim ***** válasza:
94%

Szerintem örülj, hogy ennyivel megúsztad.

Ha engem vertél volna át és neveltetted volna velem másnak a fattyát, a fejedet vertem volna szét.

(A gyereket viszont sajnálom, hogy az anyja egy lotyó.)

2017. jún. 30. 04:30
 29/56 anonim ***** válasza:
94%
Ba.zd.meg, ez nem semmi. A futó kaland tele vert. Te amőba, legalább annyi agyad lehetett volna, hogy védekezel. Jézusom..... Még te vagy felháborodva?????? Menj a bíróságra, te pénz éhes. Biztosan nagyon jót tesz majd a gyereknek is a pereskedés. Örülj, hogy eddig sajátjaként nevelte, meg hogy téged nem rakott ki a sarokra.
2017. jún. 30. 06:38
 30/56 anonim ***** válasza:
95%
Ügy tudom már fizetnie kell jogilag a gyerekre,mert vagy 2 éve tudja,hogy nem az övé,de a pofám leszamadna,ha tőle követelnék pénzt.Fizessen szépen a vérszerinti apja
2017. jún. 30. 08:04
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!