Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megteheti velem ezt a vőlegényem?
Nem,nem kell elfogadni semmilyen feltételt neki pedig pont ugyanígy nem kell elvennie téged.
Ha ezt találta ki, nyilván nem napi néhány órát netezel. ...
Megteheti, ha hagyod. De ne hagyd, én sem hagynám!
Amúgy milyen dolog, hogy ilyen feltételt szab? Mondd meg neki, hogy ha egy napot maradna otthon a picivel, rögtön megváltozna a véleménye és egy kicsit gondoljon bele a Te helyzetedbe!
Légy határozott és ne hagyd, hogy irányítson, mert nincs igaza. :(
22N
Szerintem menj bele. Az internet hiányába még senki nem halt bele és egyébként is, hogy lehet unatkozni? nekem nettel és enélkül sem megy, nem hogy gyerekkel.
Amikor látja, hogy a net tényleg már kikerült az életetekből vissza lehet kötni, mert egyébként tényleg rettentően hasznos, de van amikor már csak ilyen drasztikus megoldás működik, mert magának nem képes parancsolni az ember. Te tudod mennyire vészesen netezel sokat, de azt is jegyezd meg, hogy önmagáról olykor az ember képes túlságosan elfogultan vélekedni. (Máséba szálkát is, sajátjába a gerendát sem)
Szerintem valószínűbb, hogy ő azt hiszi, hogy csak netezgetsz egész nap, és ő is szeretne netezgetni egész nap, és ha ő nem teheti, te sem.
De ennyi erővel az összes könyvet is raktárba szállíttatja? A tévét is? Magazinokat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!