Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Megteheti velem ezt a vőlegényem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megteheti velem ezt a vőlegényem?

Figyelt kérdés
Nemsokára lenne az esküvőnk. De most azzal állt elő, hogy csak akkor vesz el, ha amíg otthon vagyok a gyerekkel, lemondjuk az internetet. Azt mondja a gyerekkel foglalkozzak. Azért vagyok otthon, nem azért hogy még szoptatás közben is az hálón lógjak. De én nagyon unatkozom otthon a gyerekkel. Mindennap van három-négy óra amikor nincs mit csinálnom. A gyerek alszik, el van magában. Persze hogy netezek. Ugye nem kell elfogadnom ilyen durva feltételt?

2015. márc. 10. 15:46
1 2 3 4 5 6
 31/58 anonim ***** válasza:
31%
"3-4 óra amikor nincs mit csinálnom" A gyerek kb. pont ennyit alszik napközben. Ez alatt az idő alatt lehetne intézni a mosást, vasalást, kicsit takarítgatni, vacsorát főzni. Ehelyett a kérdező netezik. Hát nagyon hülye lehet az a férfi, ha egy ilyet szó nélkül hagyna.
2015. márc. 10. 17:06
 32/58 anonim ***** válasza:
87%
Honnan tudod, hogy nincs rend, és rend HELYETT netezik?
2015. márc. 10. 17:07
 33/58 anonim ***** válasza:
88%

A tegnapi kérdésben nem emlékszem, hogy bárki is igazat adott volna a férjnek, aki ki volt akadva a gondolattól, hogy a felesége szoptatás közben netezik.

Most meg az ellenkezője van - ezzel csak bebizonyítottátok, hogy hisztispitsák vagytok, akiknek agyuk, saját gondolatuk nulla, csak ellenkezni tudtok, ha valaki mond valamit.

2015. márc. 10. 17:15
 34/58 anonim ***** válasza:
4%

Én meg a sok netfüggőn szarok be, akik régi időket fújozva nem bírnak meg lenni nélküle és azzal mentik magukat, hogy de ez a jelen!

És a jelenben talán a neten kell élnie az ember maradék idejét? Mert jujj net?

Aki pedig a könyvet kérdezi, miért lenne az is elvéve? De egyébként igen drága, azt is el lehetne venni egy anyától, ha annak az olvasás fontosabb lenne, mint hogy elássa a gyermekét, foglalkozzon vele, aztán ha vane gy kis ideje a háztartással stb. A kérdező nem napi egy órát írt, hanem a teljes idejét írta, és bizony ez már függőség. És amíg erről nem tud lemondani, addig jogosan mondja a párja, h nem lehet net, vagy azt, h ő addig bizony nem veszi el őt! "Unatkozik" a családja mellett, az agyam eldobom, de egyébként is kamu kérdés, normális anya ilyet nem ír, akkor se, ha alszik pont a gyerek, normális és valódi anya pont tudja, hogy épp elég dolga van és pont örül annak, hogyha ne adj isten esetleg max egy órát le bír gép elé ülni elalvás előtt és foglalkozni a barátokkal, vagy épp amivel ott akar foglalkozni stb.

2015. márc. 10. 17:18
 35/58 anonim ***** válasza:
14%
33as, már bocsi, de én spec a tegnapi kérdésben részt se vettem és fogalmam se volt róla. Honnét szeded innét kezdve, hogy csak mert esetleg ugyanaz tehette ezt a kérdést is fel, ide is ugyanazok a személyek írhatnak? :D
2015. márc. 10. 17:22
 36/58 anonim ***** válasza:
92%
Szóval kérdező, így, ahogy vagy, jó voltál neki barátnőnek, sőt, a gyereke anyjának is, de feleségnek már nem kellesz, ha nem változol. Én az első "csak akkor veszlek el, ha..." kezdetű mondatnál kiraknám, engem ne zsaroljon. Lehet kérni, megbeszélni, javasolni és ötletet adni, de zsarolni nem. Ő tud munkában netezni? Este is azért vagy otthon, hogy a gyerekkel foglalkozz? És ő miért van otthon olyankor? Ja, bocs, gondolom, ő pihen, mert lejárt a munkaideje, azt csinál, amit akar. A tied mikor is jár le?
2015. márc. 10. 17:24
 37/58 anonim ***** válasza:
58%
Mert nagyon specifikus, és nem kommentál sem itt, sem ott. A privátra sem válaszol.
2015. márc. 10. 17:24
 38/58 anonim ***** válasza:
87%

"számomra az az érdekes, hogy a barátnőm a pici mellett kb. sz*ni se tud, mert amikor a pici alszik, akkor ő most/főz/takarít. folyton arról panaszkodik, hogy van, hogy egy hétig hajat mosni se tud, mert a fürdésre van 1,5 perce, mert a párja napi 10-12 óra komoly fizikai munka után már nem tud még otthon is besegíteni. Szóval ott valami nem stimmel, ahol az anyuka napi 4 órát netezni tud. +"elvan magában a gyerek"? Az is szép... Jogos, hogy azt akarja, hogy a gyerekkel foglalkozz. Ez egy anya dolga!!! nem a netezés......"

ja, vannak ilyen mártír típusok..meg van olyan, aki be tudja osztani az idejét

kérdező, a vőlegényednek mondd meg, hogy 1) nem akarsz hozzámenni, 2) menjen gyesre és te visszamész! dolgozni...kíváncsi vagyok, ahhoz mit szól, ha neki kell net és mindenféle haverok nélkül otthon házi rabszolgát játszania

2015. márc. 10. 17:33
 39/58 anonim ***** válasza:
96%

Aki egy párkapcsolatban a másiknak olyan "feltételeket" szab amelyekből egyértelműen kiderül: természetesnek tartja a jogot, hogy - akár - irányt szabjon a másik életének, ("elveszlek, ha..."), az uralkodni akar a partnerén. Az ilyet azonnal el kell utasítani.

Hogy gondolja a vőlegényed, hogy bármilyen időtöltésed felett hatalmi szóval rendelkezhet?? Ha összeházasodtok, a zsarnokoskodása csak súlyosbodni fog. Nem a férjed lesz, hanem - elavult hagyomány szerint - az "urad", a főnököd. Értesd meg vele most, hogy mit tehet és mit nem!

2015. márc. 10. 17:41
 40/58 anonim ***** válasza:
15%

39: a gyerek, és a család az első a feltett kérdésben a kérdezőnek meg nyílvánvaló, h a gyerek csak muszájból az első, de amúgy meg a net lenne az első. A társ valóban feltételhez szabta az eksüvőt, és az nem szép, de nem zsarolta igazából, hisz nem azt mondta neki, hogy ha nem hagy fel a netezéssel akkor ott hagyja a fenébe, csak annyit, hogy nem veszi el. A társnak is joga van olyan nőt elvennie, akinek az élete nem a net körül forog. Egy dolgot szúrt el a társ, hogy balfékül közölte a párjával, de jogosnak jogos. Mondjuk, ha én pasi lennék én kapásból nem is állnék szóba netfüggő nővel, de nőként se állok szóba netfüggő pasasokkal!

Végül, a férj dolgozik, honnét tudod, hogy mi a szakmája? Lehet épületek tetején gürizik egész nap, ott aztán gondolhatod mennyire netezik - de látszik te is netfüggővagy, hogyha neked csak olyan munkahelyek jutottak eszedbe, ahol esetleg lehet neteznie a férjnek :) - és igen a férj este, ha haza ér, mivel jelenleg ő a főkereső joga van ahhoz, hogy rendre és vacsorára érjen haza, és ahhoz is, hogy a gyermek is rendezett legyen ő meg pontosan max. csak tutujgatja kicsit, esetleg elmosogat aztán kidől.

2015. márc. 10. 17:53
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!