Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megteheti velem ezt a vőlegényem?
Nehéz elfogadni, de tényleg olyan problémátok van, amit meg kéne beszélni.
Nem könnyű, mert ahhoz őszintének kéne lenni, ami a kérdésből egyértelműen látszik, hogy nehezetekre esik.
Én nem mennék hozzá ilyen emberhez és nem a net miatt...
Egyrészt egyáltalán nem normális dolog az, hogy valaki ilyen szinten birtokolni akarja a párját. Kolostort akar csinálni az otthonukból vagy mi?
Kisgyermekes anyukaként megőrülnék net nélkül, mert:
1. Több,
mint 250 km - re költöztem mindentől és mindenkitől. Ez az egyetlen lehetőségem hogy kommunikáljak a CSALÁDOMMAL és az 1-2 barátnőmmel.
2. Olyankor amikor pl. szoptatok (mint most is) vagy a beteg gyereket pátyolgatom, virrasztok mellette és még sorolhatnám, az egyetlen elfoglaltságom hogy nyomkodom a telefont. Másképp nézhetném a falat a sötétben.
3. Pontosan a kicsik és a háztartás miatt nincs időm kikapcsolódni, emberek közé járni.
Úgy gondolom megérdemlem, hogy az egyébként falbámulós szopik, altatások, stb. közben kikapcsoljak és válthassak pár szót a szeretteimmel, olvasgassak egy kicsit a neten, felnőtt gondolatokat is magamba szívhassak az egész napos gügyögés után. Nem vagyok rabszolga, hogy egész nap a falat nézzem. Ilyen ember nekem nem kellene. Ennyi erővel én se engedjem el a férjemet céges év végi vacsorára mondjuk? Mert az szórakozás. A főnök beszédet mond, aztán már csak a vacsi mellett kellemesen elcsevegnek a kollégák az étteremben. Kikapcsolódik, emberek között van, a kapcsolatait ápolja és éppen nem dolgozik, tehát ezzel a logikával én is megtilthatom neki. Az önzőség netovábbja ez. Nevetséges.
"Na megyek, mert én már most unom a neten való lógást..., jó balhézást a "kockáknak"! :D
A válasz 0%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 43%-ban hasznos válaszokat ad."
Menjél. Tök fölösleges gyerekes fórumokba irkálnod, amíg csak a plázákban látsz gyereket, hogy azok a rohangáló-síró kis izék. Csak a 0%-okat fogod kapni a sok sületlenségre amit összehordasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!