Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Megteheti velem ezt a vőlegényem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megteheti velem ezt a vőlegényem?

Figyelt kérdés
Nemsokára lenne az esküvőnk. De most azzal állt elő, hogy csak akkor vesz el, ha amíg otthon vagyok a gyerekkel, lemondjuk az internetet. Azt mondja a gyerekkel foglalkozzak. Azért vagyok otthon, nem azért hogy még szoptatás közben is az hálón lógjak. De én nagyon unatkozom otthon a gyerekkel. Mindennap van három-négy óra amikor nincs mit csinálnom. A gyerek alszik, el van magában. Persze hogy netezek. Ugye nem kell elfogadnom ilyen durva feltételt?

2015. márc. 10. 15:46
1 2 3 4 5 6
 41/58 anonim ***** válasza:
6%
Na megyek, mert én már most unom a neten való lógást..., jó balhézást a "kockáknak"! :D
2015. márc. 10. 17:54
 42/58 anonim ***** válasza:
100%
Nah, téged is megihletett a netezés közben szopatós (vagy fordítva? a fene sem emlékszik) kérdés?
2015. márc. 10. 17:59
 43/58 anonim ***** válasza:
80%

Nehéz elfogadni, de tényleg olyan problémátok van, amit meg kéne beszélni.

Nem könnyű, mert ahhoz őszintének kéne lenni, ami a kérdésből egyértelműen látszik, hogy nehezetekre esik.

2015. márc. 10. 19:40
 44/58 anonim ***** válasza:
20%
Pici baba mellett NINCS napi 3-4 óra, amikor "elvan", és az anyja nyugodtan netezhet. Jéééézusom.. Nóóórmális?!
2015. márc. 10. 19:56
 45/58 anonim ***** válasza:
83%
A kerdestol fuggetlenul a sok net ellenzon azert jot rohogtem, mert itt a gyakorin bizonygatjak ezzerrel, hogy nem kell net, regen se vot... akkor Ti a faszert logtok Itt? Miert nem olvastok, vagy mostok, foztok?
2015. márc. 10. 20:07
 46/58 anonim ***** válasza:
84%
A kérdezőnek nincs gyereke, valószínűleg férfi, fogalma sincs, mennyit kamuzhat. Ezt a 3-4 órát hasra ütve mondta.
2015. márc. 10. 20:40
 47/58 anonim ***** válasza:
100%
40esnek: Én egy szóval sem írtam, hogy azt hinném, hogy a férfi tud netezni munka közben, csak megkérdeztem a kérdezőt, hogy apuka hogy áll a nettel. Ne áltasd magad azzal, hogy tudod, mit gondolok. És már elnézést, hogy nem tartom a férfit a nap hősének, mert ő hozza a pénzt. Anyuka is hozza, mert gondolom kap gyest/gyedet, és dolgozna is, ha nem kéne otthon lennie a KÖZÖSEN vállalt gyerekkel. Ez amolyan férfi kiváltság, hogy nincs a gyerekre energia, mert ha egy nő egyedül marad a gyerekkel, ő bizony muszáj, hogy dolgozzon ÉS gyereket neveljen, akár fáradt, akár beteg. Ők jelenleg egy család, tehát közösen oldják meg a dolgokat. De mi értelme egy olyan családnak, ami úgy működik, mint az elvált szülők, hogy az egyik gyereket nevel, a másik meg csak a pénzt adja? Ennyi erővel a kérdező el is költözhetne, legalább eggyel kevesebb ember után kell takarítani. Azt a gyereket ketten akarták és ketten vállalták, tehát ketten is kéne törődniük vele. Engem apukám egyetem mellett nevelt, amíg anyukám külföldön volt (pár hónapig), ezen kívül a családi fotóalbumok szerint mindketten foglalkoztak velem, etettek, fürdettek és vittek játszótérre. De már rég eltértünk a kérdéstől.
2015. márc. 10. 20:59
 48/58 anonim ***** válasza:
89%

Én nem mennék hozzá ilyen emberhez és nem a net miatt...

Egyrészt egyáltalán nem normális dolog az, hogy valaki ilyen szinten birtokolni akarja a párját. Kolostort akar csinálni az otthonukból vagy mi?

Kisgyermekes anyukaként megőrülnék net nélkül, mert:

1. Több,

mint 250 km - re költöztem mindentől és mindenkitől. Ez az egyetlen lehetőségem hogy kommunikáljak a CSALÁDOMMAL és az 1-2 barátnőmmel.

2. Olyankor amikor pl. szoptatok (mint most is) vagy a beteg gyereket pátyolgatom, virrasztok mellette és még sorolhatnám, az egyetlen elfoglaltságom hogy nyomkodom a telefont. Másképp nézhetném a falat a sötétben.

3. Pontosan a kicsik és a háztartás miatt nincs időm kikapcsolódni, emberek közé járni.

Úgy gondolom megérdemlem, hogy az egyébként falbámulós szopik, altatások, stb. közben kikapcsoljak és válthassak pár szót a szeretteimmel, olvasgassak egy kicsit a neten, felnőtt gondolatokat is magamba szívhassak az egész napos gügyögés után. Nem vagyok rabszolga, hogy egész nap a falat nézzem. Ilyen ember nekem nem kellene. Ennyi erővel én se engedjem el a férjemet céges év végi vacsorára mondjuk? Mert az szórakozás. A főnök beszédet mond, aztán már csak a vacsi mellett kellemesen elcsevegnek a kollégák az étteremben. Kikapcsolódik, emberek között van, a kapcsolatait ápolja és éppen nem dolgozik, tehát ezzel a logikával én is megtilthatom neki. Az önzőség netovábbja ez. Nevetséges.

2015. márc. 10. 22:05
 49/58 anonim ***** válasza:
76%

"Na megyek, mert én már most unom a neten való lógást..., jó balhézást a "kockáknak"! :D

A válasz 0%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 43%-ban hasznos válaszokat ad."

Menjél. Tök fölösleges gyerekes fórumokba irkálnod, amíg csak a plázákban látsz gyereket, hogy azok a rohangáló-síró kis izék. Csak a 0%-okat fogod kapni a sok sületlenségre amit összehordasz.

2015. márc. 10. 22:15
 50/58 anonim ***** válasza:
100%
Eleve le kéne állni azzal az elképzeléssel, hogy a házasság valami igen nagy áldozat a férj részéről és hatalmas jutalom a nőnek. Ha azt mondaná, hogy csak akkor vesz el, ha napi két órát fejen állsz, akkor megtennéd, mert legalább -né leszel?
2015. márc. 10. 22:15
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!