Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Maradhat titokban a leendő nevem a vőlegényem előtt?
Figyelt kérdés
Az esküvő után felveszem a férjem nevét, de szeretném, ha ez meglepetés lenne a számára. Hogyan lehetne ezt megcsinálni? Tudtommal a bejelentkezéskor az anyakönyvvezetőnek meg kell mondani mit választottam.2014. szept. 23. 10:31
1/16 anonim válasza:
Maximum kiküldöd mikor a te neved kérdezi vagy papìron adod oda és megmondod , hogy meglepi lesz ne mondja hangosan. Màs nincs , mert bejelentkezni együtt kell.
De mikor kimondjàtok az igent akkor az anyakönyvvezetõ eleve a felvett neveket mondja, hogy akkor xy-t meg yxz-t hàzastàrsaknak nyilvànìtom, szòval a ceremòniàn mindenképp elhangzik.
2/16 anonim válasza:
Nem nagyon értem miért kell ezt titkolni? Mi ebben a meglepi, ha már feleségül vesz?
3/16 anonim válasza:
Megbeszélném vele, nem titok ez.
4/16 A kérdező kommentje:
Had legyen neki meglepi, hogy velveszem a teljes nevét.
2014. szept. 23. 10:47
6/16 anonim válasza:
Hű de meg fog lepődni, hogy olyat csinálsz amit esküvő után a nők 90%-a... :D
8/16 anonim válasza:
Én nem értem, a vőlegényed nem számít arra, hogy felveszed a nevét?
Eddig mindig azt mondtad, hogy megmaradsz a saját neveden, és tiltakoztál a név felvétele ellen?
Akkor meglepetés lehet, de egyébként nem hiszem.
9/16 A kérdező kommentje:
Mivel többféleképpen is fel vehetném a nevét így meglepetés lesz neki, hogy hogyan fogom.
2014. szept. 23. 11:38
10/16 anonim válasza:
Hű de meg fog lepődni! xDDD azon hogy mennyi eszed van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!