Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt így megteheti a férjem? Hogy gondol egyet és mostmár nem kell neki a gyerek, mert fizetnie kellene?
"A gyerek nem az övé. Akkor úgy gondolta, hogy vállalja, most meggondolta magát. Ez van. Megteheti, hiszen nem az övé."
Szerintem meg ez nem így van. Nem hiszem,hogy ez így megállja a helyét a bíróságon. A gyereket is nézni kell. Nem hiszem,hogy az az érdeke a gyereknek,hogy csak mert az akit apjának hisz drága az albérlete ezért mégse kell neki a gyerek,vagy hogy egy vadidegen férfit mutassak be a gyereknek mint az apját.Mert bár tud róla,hogy van egy gyereke,abban a hiszemben van,hogy annak a gyereknek van egy családja,pontosabban apja aki gyerekeként szereti,hiszen a férem ezt saját szavával mondta neki.
39-es válaszolónak
A ku..a az aki oly nőszemély, ki testét bérért, díjért, haszonért akármely férfinak áruba adja, használatra engedi. Én egyiket se tettem :)
42.-dik válaszoló
Olvass előbbr egy kicsit. Pont hogy az érdekel,hogy ő hogyan éli meg. Hónapokon át sírt,mikor elköltözött az apja. Én tartottam benne a lelket,mindenféle programot kitaláltam neki,csakhogy ne kelljen arra gondolnia elköltözött az apja. Most fog iskolába menni,ami nem olcsó. 5 hetes a lányom,nem tudok dolgozni se menni. Így igen,azt akarom,hogy fizessen. És nem magam miatt.
"A ku..a az aki oly nőszemély, ki testét bérért, díjért, haszonért akármely férfinak áruba adja, használatra engedi. Én egyiket se tettem :)"
Te ingyen felcsinaltattad magad, mással pedig eltartattad a gyerekedet. Tehát egy q...nak több esze van, mert védekezik.
Vert a férjed, de gyereket szultel neki 5 hete? Szép család vagytok... Csoda, hogy még nevelhettek gyereket.
Remélem, sikerül ebből a helyzetből a gyerekeknek a legjobbat kihozni, mert csak ők számítanak.
Bűntelen? Ha arra gondolsz, itt többen vannak, akik nem keféltek félre, és nem csináltatták fel magukat házasságtörésben. És nem akarják most a gyereküket ráerőszakolni valakire, aki nem az apja.
Nem gondolod, hogy a férjed végül nem tudott beletörődni, hiába próbálta meg?
De valamiben igazad van. Nem vagy qva, csak r.ibanc.
Kedves 44-es válaszoló.
Nem vagyok házasságtörő. Nem voltunk házasok akkor. És nem is kértem,hogy vegyen feleségül. És nem mással tartattam el a gyereket. Akkor tartattam volna el vele,ha tudom,hogy nem is az övé.Olvass kicsit visszább,ha nem tudsz értelmezni.
Van egy nagyn rossz hírem mindenkinek:
De kimásolm az ide vonatkozó részt:
"Az apaság vélelmét fő szabályként a gyermek születésétől számított 1 éven belül lehet megtámadni egy bírósági eljárásban! Sokszor találkozom azzal, hogy a férfi hosszú éveken keresztül dilemmázik, megtegye, ne tegye? Aztán ha megromlik a gyermek anyjával a kapcsolat, csak akkor szánja rá magát. De akkor már általában késő."
(szvsz ezt fel kéne emelni úgy három-öt évre, mert igazán akkor lesz látható, hogy a gyerek kakukkfióka)
A
Mi van? Felcsináltattad magad egy kandúrral, a férjed nevelte a kakukkfiókádat, majd mikor kiderült, még arra is rávetted, hogy tervezzetek újabb gyereket, most meg fáj, amiért nem fizet gyerektartást egy olyan gyerekre, aki sosem volt az övé? Jól értem?
Szegény gyerek..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!