Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nekem a házasságom ment rá krisztus szeretete egyházra volt más is hasonló helyzetben?
Én is otthagytam volna a párom emiatt az biztos! MINDIG a család és a GYEREK az első. Ha van Isten az tudja, hogy szeretem, és tudja, hogyha meghalok és mellé kerülök akkor már ő lesz az első! Ennyi.
Nem, nem vagyok egy nagy hívő, meg terjesztő ez csak a véleményem.
És szoktam este imádkozni, ha mást nem elmondom Istennek mi bánt, és segítsen megoldást találni vagy csak hallgasson meg és öleljen át. Magasról teszek rá, hogy valaki hülyének néz és elmondom a véleményem, de nem terjesztem és erőltetem rá senkire. Max tanácsolom Neki az imát, hátha megkönnyebbül tőle. De, ha nem hát nem. Falra tudok mászni az ilyen emberektől mikor megállítanak az utcán és ontják. Fapofa hatásos kölünben.
Én elhiszem pl, hogy eljő a világ vége. De ez nem Istentől jön közvetlenül, hanem, mert az élet ilyen. Ne lehet túlélni. Emberek, növények, gombák halnak meg, univerzumunkban is csillagok, bolygók semmisülnek meg, miért pont a mi Földunk lesz kivétel?
Ennyi. De nem kell fanatikusnak lenni. Átmegyek az út túloldalára, ha látom a kis könyvű, jellegzetes öltözködésű embereket, beszélni el ne kezdjenek nekem, nem bírom elviselni, nem ám együtt élni egy ilyennel. És szeretem Istent. Ámen!
,,Anyósom bátyja lett hitgyülis... Jó ideig járkált hozzájuk is és rákezdte, pedig anyósom minden alkalommal közölte, hogy ezt hagyja a házukon kívül. Aztán végül apósom kipenderítette. Onnantól anyósomék voltak a Sátán szolgái, az akkor kamasz gyerekei a Sátán fiai, átkozottak stb.
Egy idő után fontosabb lett a gyüli, a vasárnapokat ott töltötte, se családi esemény, semmi sem lehetett fontosabb a gyülinél. Ment ingyen házat építeni, minden hónapban leadja a tizedet. Akkor vett vissza egy kicsit a nagy gyüliszeretetből, amikor a fiát motorbaleset érte, élet-halál között lebegett és ki akarták átkozni, mert a fiú kapott vért. (Ő nem adhatott, pedig egyezik a vércsoportjuk... )
Utálom, amikor jönnek az "ájtatos manók" Őrtoronnyal a kezükben, és először a kertben játszó gyerekemet próbálják hülyíteni. Rendszerint elzavarom őket a francba, eleinte próbáltam udvariasan, kedvesen, de leszoktam róla, mert a szép szóból nem értenek.,,
Ha valamit leirsz legalabb hiteles legyen.
A HIT gyulisek nem Jehova tanui
Az ortorony Jehovas es a ver tilalama is.
A HIT gyuli valami egesz mas.
Tudatlansag butasagot szul.
Kerdezo elso Isten majd a csalad aztan a gyuli es a tobbi.
Itt nem a hittel van baj hanem a hazassaggal a kommunikacioval ill noi es ferfi szerepek alapveto hibajaval.
Nezz magadba alapossan ne mast hibaztas a hazassagod csodejert ez nem kereszteny es nem felnott viselkedes!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!