Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek is vannak hasonló tapasztalataitok elvált férfiakkal kapcsolatban?
De mit vársz egy elvált gyermekes férfitől? Váljon el a gyerektől is, ne fizessen utána, ne is látogassa?
Intelligens új partner számára ezek nem okoznak gondot.
Keress olyat, akinek nincs már családja valakivel.
Ez az elvált nővel,férfival jár.
"ezért jó ideig csak albérletben tudnak élni"
Pasitól elvárod a lakást biztos neked is van már, így semmi gond hozzád költözik és nincs albérlet.
hanem mondjuk a közös gyereket érintő kérdések megbeszélése miatt
- miért mit gondoltál? lemond a gyerekről vagy mi?
Az én barátom elvált (1 éve), nincs gyerek, eleve is albiban laktak, szóval így most összeköltöztünk szintén albiba. (én nem vagyok birtoklásmániás)
Az beteges, hogy nem költöznek szét szerintem, a lezáratlan ügyek meg amire te gondolsz, örökre maradnak, örökre lesz közös gyerekük, nem? azt hittem, hogy arra gondolsz, hogy érzelmileg megnyomorodnak vagy valami...
kérdező...gondolkodj már. ez olyan, hogy a diplomásokat mindig hívják alumni találkozóra, hát ez borzasztó!!! ez mindig így lesz???:))
27N
Ha van kozos gyerek akkor meg szep, hogy beszelnek az exfeleseggel, megis mit vartal?
Nalam eddig ez a het leghulyebb kerdese....
Az együtt lakás gázos, a többi rendben van.
Mi az exemmel e-mailen tartjuk a kapcsolatot, ott beszéljük meg a gyerekekkel kapcsolatos dolgokat. De ha úgy van, fel is hívjuk egymást, egyikünk párját sem zavarja. Nem értem, mi ebben a furcsa.
Nézd, egy közös gyerek minimum 18 évig, de akár életük végéig is összekötheti a szülőket. Aki elvált, gyermekes nőt / férfit választ párjául, annak tisztában kell lennie a dolgokkal. A gyermek lesz az első, nem ő, és az anyagi források, idő egy jelentős részét is felemészti(k) a gyerek(ek).
Nem baj, ha ezt valaki nem tudja elfogadni, ez esetben keresni kell egy gyermektelen párt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!