Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Nektek is vannak hasonló...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek is vannak hasonló tapasztalataitok elvált férfiakkal kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Kedvesek, aranyosak, egyezik az értékrendünk, egy hullámhosszon vagyunk. Viszont jópár ügyük lezáratlan a múltból. Például a volt feleség hívogatja őket, nem azért, hogy visszakapja őket, hanem mondjuk a közös gyereket érintő kérdések megbeszélése miatt, vagy a régi közös lakásuk hivatalos ügyei miatt. Olyat is láttam már, hogy mivel jópár évre hitelt vettek fel a régi közös lakásra, amelyet mind a mai napig fizetnek, ezért jó ideig csak albérletben tudnak élni. Vagy olyat is tapasztaltam már, hogy ugyan elválnak, de a közös gyerek érdekében nem hajlandóak költözni, hogy őt ne kelljen mozgatni egyik szülőtől a másikig. Összefoglalva: a személyiségük alapján sokukkal el lehetne képzelni párkapcsolatot, csak mindig vannak lezáratlan ügyeik a múltból, amelyek az új partner számára sokszor kellemetlenek.
2014. aug. 21. 12:17
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
5%
Én elvált nő vagyok két gyerekkel.Kb 2,5 éve még csak nem is beszéltem a volt férjemmel,egyszerűen nincs miről.Ha bármit akarunk a másiktól,emailben megírjuk,mondjuk ilyen sem volt már másfél éve.Van pedig közös eladatlan jelzáloggal terhelt házunk is.Én úgy gondolom az az asszony vagy férfi aki azért hívogatja a az exét",mert,hogy a gyerekek.!".az egy nagy kamu..még kötődik a másikhoz és nem tudja elengedni,a gyerek az csak egy jó indok.
2014. aug. 21. 17:21
 12/27 anonim ***** válasza:
79%

"az az asszony vagy férfi aki azért hívogatja a az exét",mert,hogy a gyerekek.!".az egy nagy kamu..még kötődik a másikhoz és nem tudja elengedni,a gyerek az csak egy jó indok"

Szerinted egy óvodáskorú gyermekről nincs mit beszélni? Mivel nem voltak házasok, nem volt válás, gyerekelhelyezés. Ők beszélik meg, hogy mikor kinél van. A párom nem hétvégi apuka, hétközben is sokat van nála a gyerek, felváltva nevelik, viszik nyaralni, stb. Ha az egyiknek közbejön valami, szól a másiknak, hogy nem tudja elhozni, vagy épp máskor. Ha a gyerek elvágódik a játszótéren és tiszta horzsolás lesz, tetanuszt kap, azt is tudatják egymással, mint két felnőtt, érett, gondoskodó szülő. Soha nem jutott eszembe, hogy a gyerek indok lenne arra, hogy tarthassák egymással a kapcsolatot. Ha akarnák, együtt lennének, de rég nincsenek, sőt. Igazából fújnak is egymásra, de mint már mondtam, érett emberek, így ezt félre tudják tenni a gyerek érdekében.

2014. aug. 21. 17:48
 13/27 anonim ***** válasza:
19%
Ha felváltva nevelik,gondolom már kialakítottak egy rendszert.Ha felelősségteljesen akarják nevelni a gyereket akkor azért gondolom ügyelnek arra,hogy semmi ne jöjjön közbe,hisz a gyereknek is csalódás,ha készül az apjához,vagy anyjához,és az lemondja,tehát gondolom ez nincs olyan sűrűn egy évben max 1-2x ha mégis,akkor azért necces,hogy nem azt nézik,hogy mi a jó a gyereknek,hisz annak pont a csalódás a legrosszabb.Tetanuszt max 2 évente lehet azt hiszem adni,úgyhogy amit írtál is egy olyan dolog,ami extra eset,és olyan amit emailben simán lelehet írni,hisz már túlesett rajta a gyerek,nem kell hozzá a másik szülő.Egy egészséges gyerek esetében,nincs ok arra,hogy hetente hívogassák egymást..mégis minek? Egy óvodással már nagyon jól lehet kommunikálni,apuka felhívhatja minden nap,és beszélhet a gyerekkel,hisz ez a lényeg nem?Nem anyukát akarja hallani,hanem a gyereket.
2014. aug. 21. 18:12
 14/27 anonim ***** válasza:
igen ha már van családod arra pénz és idő kel ha ezt az új partner nem tudja elfogadni keresen mást
2014. aug. 21. 20:10
 15/27 anonim ***** válasza:
13: szerencsére nem vagyunk egyformák, és mindenki mást tart normálisnak. Én azt tartanám kevésbé normálisnak, ha nem állna szóba a párom a gyereke anyjával "mert minek". Nekünk soha nem okozott ez gondot, de látod, van, aki ezt nem tudja elfogadni, ahogy te se tudnád, és a kérdező is rossz szemmel nézi. Így mindenki talál magának megfelelő párt, így kerek a világ.
2014. aug. 21. 20:30
 16/27 anonim ***** válasza:
Nem erről van szó,hogy nem szabad szóba állni az exel,de mondjuk heti szinten felesleges,mégis annyian magyarázzák,hogy muszáj,csak éppen azt nem tudják tényleg értelmesen elmagyarázni,hogy miért muszáj? Mit lehet beszélni a gyerekről,ha mondjuk nem történik semmi extra?Mert ezt még Te sem tudtad igazából elmondani.A párod ezzel magyarázza az ex-el való kapcsolatát,ha nem fogadnád el így biztosan viták lennének...tuti elhangzana,a "De hát Ő a gyerekeim anyja! Milyen ember vagy Te,hogy ezt nem tolerálod! " Viszont hidd el,a gyerek ha ebben nő fel,sosem tud majd igazi bizalmas,jó kapcsolatot kiépíteni veled,vagy anyuka párjával,mert mindig kívülállók lesztek neki,hisz ő csak,azt látja,hallja,hogy a szülei,állandóan egymást hívogatják,ebből viszont a kis agyával csak azt fogja kihozni,hogy még mindig mennyire szeretik egymást,vigyázz nehogy úgy érezze,Te állsz a szülei közé.Nem írnék ilyet,ha nem tapasztaltam volna.A gyereket sokkal jobban összezavarja,ez a szoros viszony,nem érti ha ilyen jól megvannak,miért nem élnek együtt.Egy ovisnak azért ezt nehéz megmagyarázni.
2014. aug. 22. 08:10
 17/27 anonim ***** válasza:
82%

Az én párom is napi szinten trécsel az exnejével. Persze "kizárólag a gyerek miatt", és ez olyan jól sikerül nekik, hogy a párom hordja az exét bevásárolni, meg néha munkába is kocsival, továbbá az ex a párom édesanyjánál nyaral a gyerekkel, illetve tavaly a párom nem velem karácsonyozott, hanem az exnejével meg a gyerekükkel, mert "ez a gyerek érdeke".

Szuper jó érzés, és persze ha néha szóvá teszem, akkor azt a választ kapom, hogy "dehát ő a gyerekem anyja". Mindezt annak ellenére, hogy 8 hetes terhes és gyűrűs menyasszony vagyok. De én csak a második gyerekének az anyja és csak a második felesége lehetek, az ex lesz örökké az első és a legfontosabb. Igazán felemelő ezzel a tudattal élni.

2014. aug. 22. 09:32
 18/27 anonim ***** válasza:

utolso : gyurus menyasszony? van gyuru marad az elso helyen nelkuli is ?

Viccet fereteve ha egyatalan el fog venni akkor is csak masodik feleseg leszel es az ex az elso helyen.

A te gyereked csak masodik lesz.

Sajnalom nem kellett volna belemenni egy ilyen pasival egy kapcsolatba.

2014. aug. 22. 10:20
 19/27 anonim ***** válasza:
25%

16: egy ovis gyerekkel heti szinten tortenik valami ami az apara is tartozik, pl. beteg, szulinapi meghivast kapott, barmi.

A gyerekek meg nagyon jol tudjak kezelni a helyzetet, megertik hogy a szuleik kulon vannak, viszont latjak maguk elott a jo peldat, hogy a problemakat kulturaltan,ertelmes emberek modjara is meg lehet oldani.

2014. aug. 22. 10:55
 20/27 anonim ***** válasza:
51%
16 minek az apuka vagy anyuka uj parjaval a nagyon bizalmas kapcsolatot kiepiteni, ha a gyereknek van edesanyja es edesapja, akik bar nem elnek egyutt, de a gyerek eleteben napi szinten jelen vannak? A fiunak a szerelmi ugyeit az edesapjaval kellmegbeszelni, nem a neveloapjaval- akivel ha jo a kapcsolat az szuper, de az edesapa akkor is az edesapa. Az anyjatol valt el, nem a gyerektol.
2014. aug. 22. 11:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!