Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek is vannak hasonló tapasztalataitok elvált férfiakkal kapcsolatban?
"az az asszony vagy férfi aki azért hívogatja a az exét",mert,hogy a gyerekek.!".az egy nagy kamu..még kötődik a másikhoz és nem tudja elengedni,a gyerek az csak egy jó indok"
Szerinted egy óvodáskorú gyermekről nincs mit beszélni? Mivel nem voltak házasok, nem volt válás, gyerekelhelyezés. Ők beszélik meg, hogy mikor kinél van. A párom nem hétvégi apuka, hétközben is sokat van nála a gyerek, felváltva nevelik, viszik nyaralni, stb. Ha az egyiknek közbejön valami, szól a másiknak, hogy nem tudja elhozni, vagy épp máskor. Ha a gyerek elvágódik a játszótéren és tiszta horzsolás lesz, tetanuszt kap, azt is tudatják egymással, mint két felnőtt, érett, gondoskodó szülő. Soha nem jutott eszembe, hogy a gyerek indok lenne arra, hogy tarthassák egymással a kapcsolatot. Ha akarnák, együtt lennének, de rég nincsenek, sőt. Igazából fújnak is egymásra, de mint már mondtam, érett emberek, így ezt félre tudják tenni a gyerek érdekében.
Az én párom is napi szinten trécsel az exnejével. Persze "kizárólag a gyerek miatt", és ez olyan jól sikerül nekik, hogy a párom hordja az exét bevásárolni, meg néha munkába is kocsival, továbbá az ex a párom édesanyjánál nyaral a gyerekkel, illetve tavaly a párom nem velem karácsonyozott, hanem az exnejével meg a gyerekükkel, mert "ez a gyerek érdeke".
Szuper jó érzés, és persze ha néha szóvá teszem, akkor azt a választ kapom, hogy "dehát ő a gyerekem anyja". Mindezt annak ellenére, hogy 8 hetes terhes és gyűrűs menyasszony vagyok. De én csak a második gyerekének az anyja és csak a második felesége lehetek, az ex lesz örökké az első és a legfontosabb. Igazán felemelő ezzel a tudattal élni.
utolso : gyurus menyasszony? van gyuru marad az elso helyen nelkuli is ?
Viccet fereteve ha egyatalan el fog venni akkor is csak masodik feleseg leszel es az ex az elso helyen.
A te gyereked csak masodik lesz.
Sajnalom nem kellett volna belemenni egy ilyen pasival egy kapcsolatba.
16: egy ovis gyerekkel heti szinten tortenik valami ami az apara is tartozik, pl. beteg, szulinapi meghivast kapott, barmi.
A gyerekek meg nagyon jol tudjak kezelni a helyzetet, megertik hogy a szuleik kulon vannak, viszont latjak maguk elott a jo peldat, hogy a problemakat kulturaltan,ertelmes emberek modjara is meg lehet oldani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!