Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek is vannak hasonló tapasztalataitok elvált férfiakkal kapcsolatban?
"Viszont hidd el,a gyerek ha ebben nő fel,sosem tud majd igazi bizalmas,jó kapcsolatot kiépíteni veled,vagy anyuka párjával,mert mindig kívülállók lesztek neki,hisz ő csak,azt látja,hallja,hogy a szülei,állandóan egymást hívogatják,ebből viszont a kis agyával csak azt fogja kihozni,hogy még mindig mennyire szeretik egymást,vigyázz nehogy úgy érezze,Te állsz a szülei közé."
Egy 5 éves gyerek remekül felfogja a szülei viszonyát. A legelső találkozásunkkor, mikor kettesben maradtunk néhány percre, magától kezdte el mesélni, hogy az apja és az anyja külön élnek, mert régen nagyon sokat veszekedtek, és most jó, mert így mindenkivel sokat lehet úgy, hogy nincs kiabálás. (Nem véletlen tartom hülyeségnek, hogy sokan maradnak együtt a gyerek miatt, holott a gyerek is felfogja, mennyire szar, ha két ember folyamatosan szapulja egymást). Szereti az anyja új párját is, sőt azóta kistesója is van. És engem is szeret, eszébe se jutott még, hogy én állok a szülei közt szerintem.
Szerintem egy ilyen korú gyerekkel történik annyi minden, hogy heti szinten beszéljenek a szülők. De nem feltétlenül telefonon bájcsevegnek órákon át. Páromék pl. leginkább Viberen írnak egymásnak, ha épp történik valami. Sőt, van, hogy a kissrác kéri meg az anyját, hogy írjon apának szivecskés matricát, mert hiányzik neki, vagy ha az apjánál van, akkor az anyjának küldenek ilyet, ő válogatja ki, hogy melyikeket. Vagy pl. egymásra írnak, hogy "hogy van a gyerek?", mert eszükbe jut, és tudni akarják. Nem értem, mi ebben a kivetnivaló, és nem is fogom megérteni ezt sosem. Számomra ez tök normális. Ha együtt vagyok a párommal, az orrom előtt ír, vagy beszél a gyerek anyjával, soha nem sunnyog. Ha a nő épp olyat ír, ami nem tetszik neki, akkor utána nekem panaszkodik.
Az én ovisom mindig felhívta az apját,ha beszélni akart vele,vagy mesélni ami az oviban történt,és az apja is őt hívta,ha kíváncsi volt rá mi van vele.Ehhez nem kellettem én 1x sem,talán ezért gondolom azt,hogy másnak sem kell ahhoz az exe,hogy a gyerekéből "naprakész" legyen.
A nevelőapával a bizalmas,jó viszonyt viszont igenis fontosnak tartom,hisz vele él,az élete része,ő javítja meg a kerékpárját,vagy mond neki esti mesét stb.A második apjuk.
ha valakinek van egy gyereke, az lezáratlan ügy?!
kár, hogy a kérdezőt nem lehet lepontozni!
"Bár vannak 5 évesek akik talán mégsem."
Tipikus "mindenki szar, csak én, meg a gyerekem nem" ember vagy. Mindig vártam a következő válaszod, és mindegyikkel megerősítetted ezt. Kerested, mibe köthetsz bele, csak mert más nem úgy él vagy gondolkodik, mint te. És ezekből a dolgokból vontál le következtetéseket. Mint például, hogy a gyerek utálni fog engem, és még értetlen hülye is. Csak más szavakkal írtad ezt le. Rossz lehet úgy élni és gondolkodni, ahogy te teszed, nagyon sajnálom a hozzád hasonlókat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!