Miert jobb a Deveny torna a sima gyogytornanal? Akik jartak Devenyre mik a tapasztalataitok? 2 honapos a babank es izomgyengeseget allapitottak meg nala. Vki volt hasonlo cipoben?
A sima tornáról nem tudok nyilatkozni, mert oda nem jártunk, de Dévényre igen! Elég sokáig!
Szerintem csodálatos módszer. Az én fiam testszerte hipotón, vagyis laza volt. Nem tudom,hogy hol tartanánk, ha nem kezelték volna!
Nekem az egyik lányom születési károsult az ikreim közül, mozgássérült lett.
Mindhárom lányommal kellett Dévényhez járnom.
Bőven van tapasztalatom a fejlesztési módszerekben.
Egész más a kettő. A legfontosabb a Dévény torna, de kérdezz utána, hogy kit javasolnak ( ha van választási lehetőséged), mert azért itt is van különbség.
E mellett bármi másra hordod a babádat, csak haszon, de ismétlem a Dévény a legfontosabb.
Azóta a 3. lányomnál is volt egy kis probléma, vele is jártam pár hónapot, mert nem fordult át, stb.
Most 3,5 éves, tökéletes. Valószínű, ha nem jártunk volna Dévényre, most is ügyetlen lenne a mozgása.
En ugy tudtam hogy a Deveny torna azoknak jo,akiknek merev az izmuk.
Mi gyogytornara jarunk,azaz ott megmutattak hogy tornaztassam a picim,es havonta ott megnezik hogy fejlodott.
Neki a hatizma gyenge,sokat kell hason lennie,de hiaba rakom hasra,mert ha elfarad,akkor leteszi a fejet es nezelodik.
Most 10honapos lesz es nem emeli eleg jol fel a fejet,most meg meg beteg is,nem is tudom hasra rakni.
Nekunk s gyogytornasz azt mondta hogy felesleges Devenyre mennunk. Megfordulni nehanyszor fordult hasra,vissza mar nem,nem ul,nem kuszik.
Akkor ezek szerint megis jo lenne a Deveny torna? En meg a babauszason is gondolkodok.
Na látjátok, ez a baj, hogy sokan csak a saját módszerüket dicsőítik, lebeszélik az anyukát a másik fejlesztésről.
A Dévény módszer hasznos a spazmusnál és a hypotóniánál is.
Utolsónak: minél előbb menjetek el Dévényeshez! A hypoton babáknál gyorsabb eredményt érnek el, mert nem kell a befeszült izmokat lazítani.
6-os válaszoló: tényleg mielőbb vidd el, mert eléggé le van maradva mozgásfejlődésben a babád. Dévényen tudnak segíteni, láthatóan a gyógytorna nálatok sem vált be.
6os valaszolo vagyok.Tudom miket kellene tudnia csinalni,3ik gyermek.
Epilepsziara szed gyogyszert es allitolag az is lustitja.De ennyire?! Es errol a neurologus nem is tajekoztatot.
Mindenkepp elmegyunk Devenyre!
Koszi hogy valaszoltatok Nekem is!
Uhh 6.os most nagyon megijesztettel. :(
Sajnos kulfoldon elunk es itt nem is merik a deveny modszer. Csak 1 evmulva tudnank haza utazni... :( Akkor mar keso lenne elkezdeni??? Nem volna szabad addig varnunk ugye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!