Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nekem a házasságom ment rá krisztus szeretete egyházra volt más is hasonló helyzetben?
Ha minden nap a szektás agymosást, a hiteddel, világnézeteddel ellentétes, vagy legalábbis távol álló szöveget kell hallgatnod, ott el tud jutni egy házasság a teljes csődig.
A legbefolyásolhatóbb embereket keresik, rendszerint találnak egy szegény balekot, aki lehet, hogy valami gonddal küszködik és rögtön jön a jól begyakorolt szöveg és megoldást természetesen az ő Istenük, vallásuk nyújthat... Van pofájuk kamaszokat, akár gyerekeket is szédíteni.
Anyósom bátyja lett hitgyülis... Jó ideig járkált hozzájuk is és rákezdte, pedig anyósom minden alkalommal közölte, hogy ezt hagyja a házukon kívül. Aztán végül apósom kipenderítette. Onnantól anyósomék voltak a Sátán szolgái, az akkor kamasz gyerekei a Sátán fiai, átkozottak stb.
Egy idő után fontosabb lett a gyüli, a vasárnapokat ott töltötte, se családi esemény, semmi sem lehetett fontosabb a gyülinél. Ment ingyen házat építeni, minden hónapban leadja a tizedet. Akkor vett vissza egy kicsit a nagy gyüliszeretetből, amikor a fiát motorbaleset érte, élet-halál között lebegett és ki akarták átkozni, mert a fiú kapott vért. (Ő nem adhatott, pedig egyezik a vércsoportjuk... )
Utálom, amikor jönnek az "ájtatos manók" Őrtoronnyal a kezükben, és először a kertben játszó gyerekemet próbálják hülyíteni. Rendszerint elzavarom őket a francba, eleinte próbáltam udvariasan, kedvesen, de leszoktam róla, mert a szép szóból nem értenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!