Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van ertelme folytatni a hazassagomat? Megjavulhat meg?
En vagyok a feleseg, 6eve vagyunk hazasok, van egy kisfiunk is.
A tortenet az, hogy 3honapja beszelgetek talalkozgatok egy ferfival a munkahelyemrol, simogatas, csok volt meg csak.
Mar tud a ferjem rola, megbeszeltuk, hogy abahagyom, es ad meg egy eselyt.
A problema az, hogy ugy erzem, a ferjemet nem szeretem mar ugy, de masikat igen, szerelmes vagyok bele.
A ferjemrol semmi rosszat nem tudok elmondani, jol tartja magat, szeret, kedves, figyelmes, bokol, meglep neha dolgokkal stb. A gyerek nevelesben is kiveszi a reszet, a fiunk is nagyon apas, anyagiak is rendben vannak.
Tehat egy rendes ember, de kihultek az erzelmeim fele, magam sem tudom miert, defektes lehetek.
A vallas vagy a maradas kozott vacilalok.
Mit tennetek a helyemben?
Visszaterhet a ferjem fele az erzelmeim? Eltudom felejteni a masik ferfit?
Szerintem - ne haragudj - nagyon éretlenül állsz a dologhoz. Semmi biztos vagy biztató nincs a "másik férfiban", össze-vissza írsz, hol azt taglalva, hogy a férjed milyen nagyszerű, hol hogy az érzéseid a másik (nem túl komoly szándékúnak tűnő) férfi felé milyenek, de nekem az sem tűnik meggyőzőnek.
Nem mondom, amit valaki, hogy tipikus unatkozó vagy, de valami hasonlót gondolok. Egyszerűen megélsz valamit, ami minimális mennyiségű házasságban nincs: kicsit szürkébbek a dolgok otthon, és valaki kicsit érdekesebbnek tűnik. Ha ennyi miatt kidobnád a házasságod, akkor nem is érdemled meg. Néha az értelemnek is adjunk teret.
gondolj arra h a kisfiadat mennyire megviselne ez az egesz.lehet hogy a masik ferfit elsem fogadna. meg arra is gondolj h lehet ez csak egy kaland lenne.mint ahogy irtak mar egy paran. neked van mit veszitened. gondolkodj mielott cselekszel.normalis ferjed van aki ezek utan adott meg egy eselyt(ezt nem mindegyik ferfi tenne) uljetek le beszeljetek meg a dolgokat. mennyetek el hetvegen ketten valahova a ferjeddel egy kicsit kikapcsolodni.prbald helyre tenni azt amit elrontottal es meglatod ujra minden jo lesz. egy ferfi miatt (ami nem biztos
) mind ezt eldobnad amid van(normalis ferj, gyerek)akkor szegyeld magad. becsuld meg mind azt amid van mert sok no orulne annak ha ferje csak fele ilyen lenne mint a tied!
14:08
"Én azt javaslom, hogy kicsit legyetek külön a férjeddel"
A férje addig ölbe tett kézzel várakozzon szerinted, amíg az asszony kufircol a szeretőjével??!
Azután ha nem vált be az új pasas, akkor még mindig visszamehet a férjéhez addig, amíg ismét előkerül egy újabb szerető?!
Hogy lehetsz ennyire sötét???!
vallas.
(csodálkozom a férjeden, megértem, hogy kihűltek az érzelmeid, az ilyen nem férfi)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!