Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Van ertelme folytatni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van ertelme folytatni a hazassagomat? Megjavulhat meg?

Figyelt kérdés

En vagyok a feleseg, 6eve vagyunk hazasok, van egy kisfiunk is.

A tortenet az, hogy 3honapja beszelgetek talalkozgatok egy ferfival a munkahelyemrol, simogatas, csok volt meg csak.

Mar tud a ferjem rola, megbeszeltuk, hogy abahagyom, es ad meg egy eselyt.

A problema az, hogy ugy erzem, a ferjemet nem szeretem mar ugy, de masikat igen, szerelmes vagyok bele.

A ferjemrol semmi rosszat nem tudok elmondani, jol tartja magat, szeret, kedves, figyelmes, bokol, meglep neha dolgokkal stb. A gyerek nevelesben is kiveszi a reszet, a fiunk is nagyon apas, anyagiak is rendben vannak.

Tehat egy rendes ember, de kihultek az erzelmeim fele, magam sem tudom miert, defektes lehetek.

A vallas vagy a maradas kozott vacilalok.

Mit tennetek a helyemben?

Visszaterhet a ferjem fele az erzelmeim? Eltudom felejteni a masik ferfit?

2014. nov. 11. 06:40
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
91%
A másik pasi lehet csak egy fellángolás.Szerintem tuti megbánnád ha elválnál miatta...
2014. nov. 11. 06:50
 2/37 anonim ***** válasza:
70%
Pfffff...mar komoly gondok lehetnek , ha utat engedtel egy idegen férfi közlekedésének . Ha mar szerelmet is érzel a másik felé .. a probléma meg nagyobb . A válással várj még ... Bár nem érdemes sokáig húzni .. Ha úgy érzed szikrája sem maradt a férjed iránt érzett szerelemnek /szeretetnek , akkor add be a válókeresetet . Csak azt is fogadd el ha két szék közül a földre esel ... Ne csináld a ferjeddel , ha ló nincs jo a szamár is ...
2014. nov. 11. 06:56
 3/37 anonim ***** válasza:
85%
És ha a másikkal is elmúlik a szerelem, tőle is tovább állsz ? Egy kapcsolatért sokat kell tenni, főleg ott, ahol kisgyerek is van, mert ő igencsak elveszi az időt egymástól.
2014. nov. 11. 07:05
 4/37 anonim ***** válasza:
61%

Tudos a hűseg nem tulajdonság, hanem söntés kérdése.. Et sokszor le szotam írni, mert sokan elfelejtik.

Most benned van a zsongás...stb emiatt érzed azt hogy szerelmes vagy..

Azt kell mérlegelned, hogy megei-e felrúgni egy talan miatt a a házasságodat a kapcsolatodat egy olyan férfival aki szeret, jólné ki, elvileg a tökéletes ferfi.

Plusz arra kelelne rajönnöd, ogy mi az ami miatt másfele kacsintgatsz, mi a ami nem tetszik a férjedben,

Mt értesz kihülésen, emrt ez is sokan felreértik, van, hogy csak annyi történik, hogy lejjebbcsendesedtek az erzelmek, te pedig a zsongást keresed, közben a zsongás nem tarthatbörökké...

Ha ezeket lejátszottad magadban, akkor dönts.. De tényleg, ne alázd a frjedet, vagy ne játsz a masik férrfivel.

2 vasat nem lehet a tűzben tartani, afiaddal sem tisztesseges.

Az azért legyen benne a pakliban, hogy a másik férfi nem biztos, hogy szeretne konoly lapcsolato, vagy más gyerekét neelni..

De csak emiatt ne maradj a ferjeddel, csak akkor maradj mellette, ha a csak őt tekintve kizárva a gyerkőcöt a masik ferfit is, úgy döntesz nem adnad el a vele valő kapcsolatodat, ha igen, akkor add el. Függelenül attól, hogy a másik pasi mit akar..

2014. nov. 11. 07:22
 5/37 anonim ***** válasza:
Egyébként az elfelejtésről hanyan azt hiszik, hogy a nagy szereelmük amikor elhagyja őket, hogy sosem lépnek túl, pedg aki egészséges lelekkel rendelkezik, az továbblép ( a felejtés lehetetlen, ha az ember agya rendesen dolozik) nálatok akkora nagy érzelmekről pedig sző sincs, akkor nem gondolkodnák egy percet sem, oy felrúgd-e a kapcsolatod...
2014. nov. 11. 07:24
 6/37 Trafó1 ***** válasza:
43%
Lépjél le a másik pasival, legalább a mostani férjed tudjon magának találni valami normális nőt.
2014. nov. 11. 07:35
 7/37 A kérdező kommentje:

Hasonlo kerdesek kavarognak bennem mint amit itt irtok.

Nem tudom a masik ferfivel milyen lenne, mert meg semmi komoly dolog nem tortent koztunk. Persze vannak vitaink a ferjemmel, mert eleg akaratos, szereti a donteseket maga meghozni, pedig kikeri a velemenyemet, de mindig ugy alakul a vegen, hogy megiscsak az o velemenye ervenyesul.

Ezt nem szeretem benne.

De ha visszanezek ezert is jottunk ossze, mert mindig hatarozott volt, minden esetben kialt a velemenye mellett. A masik ferfi inkabb megalkuvobb, nem ad egyertelmu valaszt sok kerdesre.

2014. nov. 11. 07:48
 8/37 A kérdező kommentje:

A masik dolog a fiunk.

Megszakadna szivem, mikor az apjat keresne, nem ertenne mirt nem vele lakik. Meg magam annyi mindent meg sem tudnek neki adni, mint jelenleg megkap. Albereletben eloszor egyedul, nagyon szukos lenne.

2014. nov. 11. 07:52
 9/37 anonim ***** válasza:
78%

Nagyon örülj neki, hogy ilyen rendes ember a férjed. Hibázol, ha a biztos jót feladod a bizonytalanért. Kivéve, ha az a másik férfi nagyon hosszútávra gondol maga mellé téged. Elvenne feleségül? Jóban-rosszban melletted állna? Elfogadná a gyerekedet? A gyerek mit élne át?

Ezeket tisztázd vele és magaddal, mielőtt egy átmeneti kémiai fellángolás (magam is tudom, nehéz az ilyet kivédeni, érzéketlennek maradni) kedvéért odadobsz mindent, aztán lehet, hogy ott maradsz egyedül, önbecsülés nélkül.

Esetleg menj el párkapcsolatokhoz értő pszichológus szakemberhez, hallgasd meg a tanácsát, ő tud a legtöbbet segíteni.

2014. nov. 11. 07:58
 10/37 anonim ***** válasza:
56%

Még valami. A másik férfitól már eleve nem tisztességes, hogy férjezett, ráadásul a férjének már gyereket szülő nőt kíván meg... elhódítani. Amikor szabad hölgy azért akad bőven. Persze az más lenne, ha a férjed egy barom lenne é snapont verne.

Ezen is töprengjél el, figyeld meg a kollégát, hogy vajon igazából, túl a reklámképen, milyen ember ő a színfalak mögött. Mert a férjedet már alaposan ismered. Őt viszont nem. Hacsak nem dolgoztok már 5 éve együtt.

2014. nov. 11. 08:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!