Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van ertelme folytatni a hazassagomat? Megjavulhat meg?
En vagyok a feleseg, 6eve vagyunk hazasok, van egy kisfiunk is.
A tortenet az, hogy 3honapja beszelgetek talalkozgatok egy ferfival a munkahelyemrol, simogatas, csok volt meg csak.
Mar tud a ferjem rola, megbeszeltuk, hogy abahagyom, es ad meg egy eselyt.
A problema az, hogy ugy erzem, a ferjemet nem szeretem mar ugy, de masikat igen, szerelmes vagyok bele.
A ferjemrol semmi rosszat nem tudok elmondani, jol tartja magat, szeret, kedves, figyelmes, bokol, meglep neha dolgokkal stb. A gyerek nevelesben is kiveszi a reszet, a fiunk is nagyon apas, anyagiak is rendben vannak.
Tehat egy rendes ember, de kihultek az erzelmeim fele, magam sem tudom miert, defektes lehetek.
A vallas vagy a maradas kozott vacilalok.
Mit tennetek a helyemben?
Visszaterhet a ferjem fele az erzelmeim? Eltudom felejteni a masik ferfit?
Hagyd a gyereket az apjával, te meg élj a pasiddal! Akkor a fiad nem fog annyira sérülni.
Anya vagy, neked azt kellene mérlegelned, hogy mi az ő érdeke. Nem pedig rózsaszín ködben élni!
A másik megsejti, hogy válni akarsz, úgy fog kilépni az életedből, hogy csak lesel majd!
Te ugyanis csomagban vagy, gyerek+volt férj...
Te megy egy kis puncinedvesedés miatt inkább felrúgsz mindent!
Az eszemmel azon vagyok, hogy rendbehozzam a hazassagomat, de a szivem mast mond.
Mindennap latom, nehez az eszemre halgatni.
A masik problema meg, hogy szeressek ujra a ferjembe.
Tiszta idota vagyok tudom, en nem akartam ezt az egeszet elhihetitek.
Meg is értelek meg nem is.
Engem a barátnőm megcsalt 8 év után, megbocsátottam,de már nem bízok meg benne.Én hűséges voltam,és nem azért mert nem vonzott más nő,hanem mert ha máshoz járok dugni,akkor nincs értelme a kapcsolatnak.
De nemrég egy baráti társaságban voltam,iszogattunk,volt ott egy lány,már láttam néhányszor.Az este folyamán beszélgettünk,aztán ketten is beszélgettünk.Aztán helyszínt váltottunk,ott megölelt,teljesen hozzámbújt,megfogta a kezemet.Eszméletlen jól esett,jó illata volt elvarázsolt.Pedig nem történt semmi,mert a többiek is ott voltak és vártak minket.
Nekem már ennyi is elég volt,azóta csak rá gondolok,nézegetem a neten a képeit és ábrándozok.
Azóta nem is tudom,hogy hogy érzek és nézek a barátnőmre,mint ha idegen lenne vagy valami.
Csak az a lány jár a fejemben.Nem is tudom,hogy lesz a barátnőmmel,mert ennyi időt eldobni nem akarok,de most amit érzek az most minden mást eltompít.
Ezért nem igazán tudom megválaszolni a kérdésedet.
f/28
"A ferjemrol semmi rosszat nem tudok elmondani, jol tartja magat, szeret, kedves, figyelmes, bokol, meglep neha dolgokkal stb. A gyerek nevelesben is kiveszi a reszet, anyagiak is rendben vannak.
Tehat egy rendes ember"
...és még azt is elnézi neked, hogy a szeme láttára csalod!
Mégis milyen ember vagy, hogy ilyen mértékben képes vagy megalázni, az ennyire rendes férjedet??!
Belemersz nézni a tükörbe??
Én nem hiszek ebben a karma baromságban, de a saját életemen kellett megtapasztalnom, hogy semmi nem történik következmény nélkül, minden cselekedetemet jót, vagy rosszat visszakaptam eddig. Lehet hogy csak beleképzelem, de ha úgy van, te ne sok jóra számíts.
Másfelől sajnálod a gyermeked, hogy nem láthatja az apját... Miből gondolod, hogy nálad lesz elhelyezve? Jelen képlet szerint inkább azt mondanám, hogy az apa van nyerő helyzetben. Mondjuk így a gyereknevelés kérdése is le lenne véve a válladról. Király vagy!
A korábbi válaszoló megmondta a tutit, a hűség nem tulajdonság, hanem döntés kérdése. Döntsd el, hogy mit akarsz, de gyorsan, mert 3 emberrel játszol jelen pillanatban (ha nem többel).
Szép napot!
Van ilyen!
Mióta nem nézel fel a férjedre?
Szerintem visszatérhetnek az érzelmeid a férjed iránt, mivel amúgy csak pozitív dolgokat mondtál róla, tehát csak elhidegülésről van szó, az pedig helyrehozható. Mindenképpen ezt az utat választanám elsőként a helyedben, mert egy jó házasság, egy szép család többet ér egy futó kalandnál, és ha a másikat akarnád bekomolyítani egyáltalán nem biztos, hogy az a férfi vevő erre. Lehet ő csak egy kis kalandot akar tőled. Neki lehet nincs vesztenivalója, neked azonban van, szóval gondolkozni kell. Ez esetben most hallgass az eszedre és próbáld meg a házasságodat helyrehozni.
Azt mondják, hogy amiért szerelmesek vagyunk egykor valakibe, pont az a dolog lesz a legidegesítőbb amikor a szerelem elmúlik. Tehát ha most idegesítő a férjed határozottsága, akkor ez is azt jelzi hogy kihűlt köztetek a láng. Szóval ha újra összemelegedtek, ha újra lobban a láng, akkor újra nem fog idegesíteni ez a tulajdonsága sem (ami nem mellesleg egy nagyon férfias vonás, ergo nem árt ha meg van egy pasiban).
Tudom, hogy az eszemre kell halgatnom, probalom is, de nehez. Mar munkahelyvaltason is gondolkodom, nezem az allashirdeteseket.
Mar azonis torom a fejem, hogy lehet a ferjemnek is jobb lenne, ha kulon mennenk, mert o jobbat erdemelne nalam. Meg uj eletet tudna kezdeni 40evesen olyannal aki megbecsuli, tisteli.
Persze nem tudom biztosra, hogy a masik pasi mit akar a jovoben, o valofelbe van, mar az annyanal lakik.
Azert irtam, hogy sajnalnam, hogy a fiunkat ritkan lathatna, mert biztos nekem itelne a birosag, mert semmi olyan nincs az eletembe ami kizaro ok lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!