Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kezdjek az ex-emmel?
2013 áprilisában elment,ithagyott a közös gyerekünkel aki még csak 16hónapos volt.
az elején még küldött pár ezer ft.ot néhányszor,aztán egyáltalán semmit.
év végén nagy nehezen ,de lejött(az apjával) a gyerekhez .
az exem apja vagyis a gyerek nagyapja , vásárolt a gyereknek ezt-azt aztán haza mentek.
akk.megegyeztünk abban,h.a januari fizetése lessz az első,és onnantól kezdve küld a gyereknek pénzt.de nem így lett.
felhívtam jan.14.én (akk.mindenki megkapja a pénzt),h.akk.küldjön,mire Ő azt állította,h.a dec.pénz az januárra szólt! hiába mondtam,h.beteg a gyerek legalább arra küldjön,de nem hatotta meg,nem küldött.
összevesztünk,azóta nem beszéltünk .
egy fillért nem küldött a gyereknek,pedig megtehetné,jól él.
most októberben megkerestem telefonon,h.küldjön pénzt,mert a gyereket vinni kell műtétre ,2hétig bent leszünk,szeretnék megvenni mindent amire szüksége lessz.ráadásul nemsokára közösségbe fog járni és már most megkaptam a listát,h.mit kell beadnom... küldött is 15 ezret és azt mondta,h.majd lejön vásárolni a gyereknek.ezt eljátszotta 3x de nem jött.és most azt mondta,h.nem ad több pénzt.
ráadásul minden alkalommal flegmán,lekezelően beszél velem.érezteti,h.ő megteheti mert gazdag úgy jön ki az egessz ,h.én meg a csóró kéregető.
hiába mondom,h. ez neki kötelessége,és az összeg teljes mértékben a gyerekre van fordítva.
mai napig nem tudom elfelejtemi,h.egyik napról a másikra összepakolt és elment,magamra hagyott egy babaval.és a köv hóban már össze is költözött egy másik növel akivel most is együtt van.rengeteget sírtam,szenvedtem maga volt a pokol.egyetlen vigaszom a kisbabam volt.semmi mas.
nagyon nehezen de a gyerekért "összeszedtem magam"
összevagyok zavarodva.ha nem lenne nagy szükségem arra a pénzre soha az életben nem kerestem volna fel.soha.legszivesebben hagynám az egeszet.
ha segitséget kérek tőle akk.az a válasza,h.ha teher a gyerek akk.adjam oda neki.és nevet.
elegem van.
kihez forduljak segitségért?
19: Mégis miről beszélsz? Kinek van kiszolgáltatva, és mit számít, ha eszébe jut, hogy mégis kell neki a gyerek?
Ilyen a világon nincs, csak kitaláltad Magadnak.
És valótlan dolgok miatti félelmedben nem kéred el, ami a gyerekedé, pedig kötelességed volna megszerezni a számára, ami jár neki.
19: De ez még hagyján, mert másokat is erre biztatsz!
Hogy merészelsz embereket arra biztatni, hogy anyagilag hanyagolják el a gyereküket?
24
*hiába mondtam,h.beteg a gyerek legalább arra küldjön,de nem hatotta meg,nem küldött.
Egy ilyen embertől az fogadjon el egy fillért is,ráadásul a gyerekére, aki önmagát is eladja 2 fillérért.
Ezek szerint te ilyen ember vagy.
Én meg nem.
"És nem arra tanítom a gyerekemet, hogy nulla tartással, pár fillérért meghunyászkodjon, annak az embernek aki bajban és mindenben cserben hagyta."
Meghunyászkodni??:)
Mégis miben hunyászkodsz meg annak, akitől behajtod az adósságát? :)
28 Aha, aztán a perek a cirkuszok, a hisztériázások, meg a feljelentgetések tömkelege...ami szokott lenni. Na nem...
Mindenki úgy éli az életét ahogy akarja.
A másik pedig, hogy a kérdező még csak állítólag most megy el melózni. Ez is érdekes.
De hogy őszinte legyek már bánom, hogy ide irtam...
A gyt-t 6 hónapra visszamenőleg lehet csak kérni..
Szóval nem állok be a gyermekemmel a sorba.Eddig se teszem, most se.
De ha te a magad gyerekével be akarsz állni, akkor tedd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!