Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mihez kezdjek?
Hazamenni akkor érdemes, ha családnál (pl. a szüleidnél) lakhatsz és tudnak segíteni ha betegek a gyerekek.
Sajnos egyedülálló anyának nehéz, egyrészt a munkakereséskor nem fognak neked tapsikolni, mert eleve úgy állnak hozzád, hogy majd úgyis hiányzol a beteg gyerekek miatt. Másrészt a gyermekintézmények nem túl családbarátok, 5-kor a te gyereked az utolsó aki ül a padon az oviban és már körbe fel van mosva.... munkaidőd meg amúgy 5,30-ig tart... Szóval ezt segítség nélkül nem tudod megoldani. Nekem jó munkahelyem volt jó fizetéssel, de állandóan anyukámék rohangásztak a gyerekek után, mert sajnos nem ment nekem a munka mellett... Az átlagnál jobban kerestem, bébiszitterre meg ilyen-olyan nyári táborokra azért nem futotta volna.
Ha vége a házasságotoknak, nektek a békés válás lenne a megoldás. Az, hogy ti nem szeretitek egymást, az nem baj, a lényeg, hogy a gyerekek érdekeit kéne nézni. Valami olyan megegyezésre kéne jutni, hogy rugalmas a láthatás, közösen nevelitek őket, esetleg még egy ideig egy fedél alatt maradtok, de a szerelmi ügyeket diszkréten máshol oldjátok meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!