Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » 7 évnyi házasság után, elváltk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

7 évnyi házasság után, elváltként, gyerek nélkül,31 évesen mihez kezdjek?

Figyelt kérdés

2 hónapja váltam el a férjemtől, szerettük egymást, de ő az elmúlt években beletemetkezett a munkájába, elhidegültünk. Hiába próbáltunk meg javítani a helyzeten, azt mondta, neki már a munkája lett az első a fontossági sorrendben. Gyerekünk nem lett, mert mindig azt mondta, hogy várjunk még, várjunk, aztán elteltek az évek. Csak egy ház, 2 autó, 2 kutyus, ami összekötött minket.

Olyan egyedül érzem magam. A munkámba menekülök, örülnöm kéne, hogy szabad vagyok, senki és semmi nem kérhet számon, de nem tudom..talán, ha 25 éves lennék, könnyebb lenne. De már sajnos nem vagyok, elment a fiatalságom egy emberre, nem fejlődtem semmit. Nem mintha nem lettem volna magányos az elmúlt 2-3 évben annak ellenére, hogy volt még férjem, de most aztán teljesen, tök egyedül vagyok. Persze, vannak barátaim, de mégis mit tegyek, menjek el szórakozni, randizgatni? 31 évesen már nevetségesnek tartanám magamat, úgy érezném, hogy azt gondolják mások: "Nézd már szegényt, nem jött be neki az élet, azt hiszi, még tinédzser".

Nem panaszkodni akarok, mások vannak ennél sokkal rosszabb helyzetben is, de valahogy nem vagyok a helyzet magaslatán, kívülről jól viselem, belülről meg ürességet érzek. Van még értelme újrakezdeni, vagy várjam, míg csendben megöregszem? Szánalmasnak érzem magam egy kicsit.

2011. dec. 13. 17:15
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
100%

elment a fiatalságod?!

hiszen még fiatal vagy... sosem késő újra kezdeni.

egy kis sport, néhány jó könyv, társasági élet helyre fog tenni.

2011. dec. 13. 17:22
 2/25 anonim ***** válasza:
100%
Miért ne mehetnél szórakozni, randizni 31 évesen, még fiatal vagy, van még bőven időd szülni is, ha besavanyodsz nem találsz párt. Újrakezdeni még 50 évesen is lehet.
2011. dec. 13. 17:23
 3/25 anonim ***** válasza:
100%

31 évesen már ennyire idösnek érzed magad? Ez most valami vicc?

A boldog párkapcsolat nemcsak a tinédzserek kiváltsága!

Szerinted nincsenek te korodbeli férfiak hasonló cipöben?

ùjabb 30 év magány talán megoldás bármire is?

Szerintem a válaszok adják magukat. Kezdj el végre újra élni. Ami elmúlt, az elmúlt.

Kezdj bele, egy új hobbiba, keress barátokat, szerezz új élményeket, esetleg menj fel egy társkeresö oldalra stb.

Ne légy megkeseredett ilyen FIATALON!!

Minden jót kívánok Neked és fel a fejjel!

2011. dec. 13. 17:26
 4/25 anonim ***** válasza:

31 még tényleg nem öreg.

Én nem értem, h miért várják el az emberek, h a tűz örökké tartson. Miért nem lehetett volna egy közös gyereketek, ő téged lekötött volna. Pont annyi idő jutott volna a férjedre, mint neki rád.

A másik pedig. A páromnak volt egy felesége. 8 évig tartott a házasságuk, de a nő csak süllyedt (nem tudta megemészteni, h a párom nem hősszerelmes). faldta a munkáit, sokszor ivott, netezett. Aztán 36 évesen elköltözött tőle. Most jól van. Jó munkahelye lett, fogyott, lett egy párja is. A nő 34 volt, mikor váltak.

2011. dec. 13. 17:28
 5/25 anonim ***** válasza:
100%

Én úgy gondolom, az ember lélekben annyi idős, amennyinek érzi magát! :) 31? De hát az még olyan fiatal! Keress egy új hobbit magadnak, járj el sportolni, a barátokkal szórakozni, stb! A mai 30-asok között rengetegen vannak, akik házasságra még gondolni sem mernek, vagy akár szinglik. Járj nyitott szemmel, és találni fogsz magadnak valakit, csak merj benne hinni! Most kell lépj, nem 20 év múlva, akkor nehezebb.. Egy 31 éves fiatal, ám érett nő vagy, szerintem az egyik legjobb kor a tiéd. Csak rajtad áll, mit hozol ki belőle! Egyre viszont figyelj, ne betegesen keress valakit, hogy legyen melletted, és ne legyen jó akárki melléd. Az önbecsülésed sose legyen annyira minimális, hogy a miatt újabb értelmetlen kapcsolatba hajtsd magad csak azért, hogy legyen valakid, mert korosnak érzed magad.

Sok sikert neked, és fel a fejjel! :)

2011. dec. 13. 17:30
 6/25 anonim ***** válasza:
100%

Jaj, ez annyira magyar szokás, hogy a nők kiöregedettnek érzik magukat 30-on felül, és kb. bocsánatot kérnek az élettől, hogy merik élvezni ennyi idősen is...

31 éves vagy, valaki ekkor fejezi be az egyetemet!

Hajrá!

25/F

2011. dec. 13. 17:32
 7/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm, kedvesek vagytok. Nem is az, hogy jaj most gyorsan keresni akarok valakit, mert megszoktam a társas létet, mert nem erről van szó. Csak rossz belegondolni, hogy összeházasodunk valakivel, eltervezzük, hogy családot alapítunk és ennyi idős koromra kiegyensúlyozott nő leszek, mert meglesz az egyensúly a munkám és a magánéletem között. Ehhez képest nem lett belőle semmi, ennyi év után derült ki, hogy nem lesz közös jövőnk. Ezt nehéz feldolgozni és nehéz újrakezdeni mindent előlről. Próbálkozom, majd lesz valami. Csak mondom, nem így terveztem.
2011. dec. 13. 17:38
 8/25 anonim ***** válasza:
Hát igen, nehéz, de lásd az újrakezdésben a lehetőségeket, hogy nem hiába történt így, más utakat kell járnod.
2011. dec. 13. 17:42
 9/25 anonim ***** válasza:
86%

Én 16 év után váltam el,4 éve élek az új párommal. Nagyon jól vagyunk. Nem kell aggódni még nem késtél le semmiről.

48/N

2011. dec. 13. 17:50
 10/25 anonim ***** válasza:

Utolsó! Mintha a saját válaszomat olvastam volna :) Azzal a különbséggel, hogy én 54 éves vagyok. Viszont én is 16 év után váltam el, és 4 éve élek nagyon boldog kapcsolatban. Soha nem voltam olyan elégedett az életemmel mint most.

31 év a legszebb életkor. Már érett nő vagy, de egyáltalán nem öreg.

2011. dec. 13. 18:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!