Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » 7 évnyi házasság után, elváltk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

7 évnyi házasság után, elváltként, gyerek nélkül,31 évesen mihez kezdjek?

Figyelt kérdés

2 hónapja váltam el a férjemtől, szerettük egymást, de ő az elmúlt években beletemetkezett a munkájába, elhidegültünk. Hiába próbáltunk meg javítani a helyzeten, azt mondta, neki már a munkája lett az első a fontossági sorrendben. Gyerekünk nem lett, mert mindig azt mondta, hogy várjunk még, várjunk, aztán elteltek az évek. Csak egy ház, 2 autó, 2 kutyus, ami összekötött minket.

Olyan egyedül érzem magam. A munkámba menekülök, örülnöm kéne, hogy szabad vagyok, senki és semmi nem kérhet számon, de nem tudom..talán, ha 25 éves lennék, könnyebb lenne. De már sajnos nem vagyok, elment a fiatalságom egy emberre, nem fejlődtem semmit. Nem mintha nem lettem volna magányos az elmúlt 2-3 évben annak ellenére, hogy volt még férjem, de most aztán teljesen, tök egyedül vagyok. Persze, vannak barátaim, de mégis mit tegyek, menjek el szórakozni, randizgatni? 31 évesen már nevetségesnek tartanám magamat, úgy érezném, hogy azt gondolják mások: "Nézd már szegényt, nem jött be neki az élet, azt hiszi, még tinédzser".

Nem panaszkodni akarok, mások vannak ennél sokkal rosszabb helyzetben is, de valahogy nem vagyok a helyzet magaslatán, kívülről jól viselem, belülről meg ürességet érzek. Van még értelme újrakezdeni, vagy várjam, míg csendben megöregszem? Szánalmasnak érzem magam egy kicsit.

2011. dec. 13. 17:15
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Nyugodj meg, 31 évesen is fiatal vagy, és ha adsz magadra, minden gond nélkül találhatsz magadnak egy rendes párt. Igen, menj el szórakozni, randizgatni, persze ne tini diszkóba, hanem a korosztályodat keresd. Megértem, ha elvesztegetett időnek érzed ezt a 7 évet, de visszakapni nem fogod, hát most élj úgy, hogy később boldogan gondolj vissza a 30-as éveidre. Sok sikert!
2011. dec. 14. 16:24
 22/25 anonim ***** válasza:

"7 évnyi házasság után, elváltként, gyerek nélkül,31 évesen mihez kezdjek?"

Írj nekem, pont ilyet keresek :)

2011. dec. 14. 23:25
 23/25 omba ***** válasza:

"ne sírj a kifutott tej miatt", - mondja az angol.

Érthető, ha csalódott vagy az elfecsérelt évekért, de nem azok már úgy maradnak.

Nekem is volt majd 10 ilyen -néha gondolok rá, hogy korábban mit kellett volna...

Nincs vége semminek, mennyiségileg is több áll előtted...

HAJRÁ!

2012. jan. 7. 09:47
 24/25 anonim ***** válasza:
Ennyire elvette az önbecslésedet, hogy 31 évesen lehúztad a rolót. Klinikai eset vagy. Ha van legalább két olyan azonos nemű munkatársad, aki hajlandó hetente legalább egyszer téged valahova kávéra invitálni, vagy együtt elmenni varietére vagy akár más szórakozó helyre , akkor megtapasztalható lesz, hogy a világnak nincs vége és sajnos látható lesz mennyi ember vágyódik egy rendes párkapcsolatra, de a Te korodban és esetedben szerelemre is, mert a szerelem nem korfüggő. Én kétszer annyi vagyok,mint Te /más nemű/ ,de még sem omolnák össze.
2012. jan. 16. 06:06
 25/25 man79 ***** válasza:
100%

Ébresztő!!!!!!!!!!!

31 éves vagy, fiatalabb nálam!

Én tavaly váltam el!

Nekem kettő gyermekem maradt az exnél, fizetek utánuk gyerektartást, most már 8 hónapja van új párom, aki mindent meg tesz értem ,hogy boldogan éljek!

A gyerekeimmel úgy bánik, hogy jobban bánik mint a saját anyukájuk!

És már meg is vannak a terveink!

Egy embernek mind kellenek célok, azok hajtják előre!

Mikor meg tudtam ex el költözik, akkor én sírtam, először azt hittem miatta, aztán rá kellet jönnöm, nem csak a gyerekeim nélkül senki vagyok, ő "akkora társ volt" hogy édesapám halála után hagyott egyedül!

Édesapám a legjobb barátom is volt egyben!

Én is arra gondoltam, hova menjek bohocnak 32 éves fejjel, minden barátom házas, családos, nem én leszek az az ember aki magával ránt más családokat is ezen a rögös úton!

Na el kezdtem csetelni, és most lehet fújogni :D

Viszont egyszerre több nővel beszélgetem, de mindegyikhez őszinte voltam, és rá jöttem, az kell nekem aki így mindenestül elfogad, és nem olyan akinek a külseje nekem bejön! Viszont mindegyiknek el mondtam ismerkedek másokkal is, nem akartam még egyszer csalódni ,hogy fejemhez vágja valaki nem voltam őszinte vele!

Exemel is mindig őszinte voltam, csak ő valamiért nem hitt nekem, nem tudom miért, illetve sejtem a családja miatt! Mindegy is ez, én azt tanácsolom cseteljél, vannak ott normális pasik is, csak nem szabad lefeküdni velük az elején, mert nem minden srác őszinte, mint én voltam! :)

Hajrá fel a fejjel, ja és vannak céljaid, le is írtad mi hiányzott neked!

le írtad hogy olyan társ akinek fontos vagy és törődik veled!

Le írtad ,hogy gyereket szeretnél!

Az életed csak most kezdődött el!

2012. márc. 5. 04:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!