Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Majdnem 7 ev utan elhagyott a parom mert mar nem szeret. Hogyan kezdjek most uj eletet? Van valami jol bevalt kura vagy nemtudom barmi ami segit elfelejteni?
Őszintén sajnálom!
Vannak,akik azt mondják,ilyenkor sosem szabad a szép emlékeket visszaidézni,arra kell gondolni,mennyi rosszat tett ellened,mennyi fájdalmat okozott,és akkor talán sikerül kiábrándulnod belőle.Amíg nem ábrándulsz ki,addig szerelmes vagy,és amíg szerelmes vagy,addig fáj.Valahogy meg kell találnod a módját,hogy ezt a szerelmet és ragaszkodást iránta leküzd,nyilván nem méltó rá,ha ennyi idő után úgy dobott,mint egy koszos rongyot.
Talán az is segítene,ha elkezdenél érdeklődni valami iránt,és abba a bizonyos témába,dologba belemerülnél teljesen.
Kezdjük azzal, hogy egy ilyen hapsi után aki egyik napról a másikra dobott mint egy használt zsebkendőt, nem érdemes még 1 könnyet sem ejteni. Inkább nézd a jó oldalát.
- nem 15 év után dobott ki
- nem gyerekekkel a nyakadon maradtál magadra
- nem kell elválnod
- nem 50 évesen kellett rájönnöd hogy egy érdemtelen alakkal élsz.
Hogy mit tegyél??
1. Abbahagyod az önsajnálkozást
2 Nem sírsz utána, sőt ha maradt ruhája vagy bármi azt kidobod.
3. Mutasd meg neki, hogy te is elvagy így, és élvezed az életet.
4. Menj fodrászhoz, manikűrőshöz, szoláriumba stb. Kényeztesd magad úgy ahogy az elmúlt 7 évben nem tetted.
5. Kezd el járkálni barátokkal szórakozó helyekre.
6. Menj táncolj, bulizz, és csípj fel egy igazi szexi pasit..
7. élvezd hogy látják rajtad hogy vidám vagy, és körülzsonganak..
De sírhatsz is hetekig, hónapokig, elmerülhetsz az önsajnálatba. De ettől még a volt pasasod nem fog visszamenni..
Masodik!koszonom! Tudom hogy igy van de egyelore hihetetlen...
Elso! Ha valakivel beszelgetek rola akkor szinte folyton csak arrol beszelek hogy milyen dolgokat tett velem az utobbi idoben, hogy hogyan tiporta le a fold ala a noi onbecsulesemet es mikkel bantott meg, es hogy en mennyit nyeltem csak azert mert szeretem es azt hittem minden rendbejon. Olyankor ugy erzem jobb is igy de amint egyedul vagyok elojonnek a szep emlekek es akkor megint visszaesek....mindig meg nem tudok tarsasagban lenni...probaltam lekotni a figyelmemet massal is de nem tudok koncentralni semmire.... remenytelen vagyok....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!