Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Majdnem 7 ev utan elhagyott a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Majdnem 7 ev utan elhagyott a parom mert mar nem szeret. Hogyan kezdjek most uj eletet? Van valami jol bevalt kura vagy nemtudom barmi ami segit elfelejteni?

Figyelt kérdés
27 vagyok most (no). Egyszeruen nem tudom feldolgozni, az egesz egy hete tortent azota csak bogok, allandoan az emlekek kavarognak a fejemben es hianyzik az a ferfi akibe beleszerettem es hat es fel evig o is szeretett engem. Aztan elkezdett megvaltozni de turtem mert azt hittem eszhez ter. De ehelyett egy veszekedes utan elhagyott. Ugy mintha nem is szamitottam volna neki soha...elvezi az eletet, csajozik meg bulizik mint egy tini. 37 eves egyebkent. De nagyon szenvedek.legyszi adjatok tanacsot!!! Nem tudom hogy kell ujrakezdeni egyedul, nelkule!!! Megorulok, a szivem meghasad....
2013. márc. 12. 18:19
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Nekem is van pár sztorim és tudom, azért szeretnéd hallani ezeket, hátha mond Neked valaki valami okosat, amitől hipp-hopp elmúlik a bánatod. Sajnos nincs ilyen okosság...engem az első barátom 1,5 év után hagyott el, ami azért nem olyan nagy idő, de mivel első volt, így aztán ez súlyosbító tényező. Ilyenkor az ember azt hiszi, hogy sosem lesz még egy olyan...pedig milyen butaság! MINDIG van jobb. Olyan nincs, hogy nincs. Ha nem jobb, akkor másabb, akibe majd még szerelmesebb leszel. Most csak egy a lényeg. Hagyj időt a gyászra, ne ragaszkodj görcsösen az exedhez. Semmiképpen ne fogadd vissza, ne is keresd. Maradj erős. Mindenkinél változó, hogy mennyi ideig fáj...de napról napra könnyebb lesz. Tesóm nyáron szakított, éppen hét éve voltak együtt ők is. 3 hónapig iszonyú szarul volt. De azért látszott egy kis javulás napról napra. Aztán egyszer csak, mintha elvágták volna...visszatért az életkedve. Pedig neki még önkárosító gondolatai is voltak. Szóval, nincs erre gyógyír, csak az idő. Ne feledd, jön majd valaki a te életedbe is, aki sokkal boldogabbá tesz, majd mint az exed, és akkor majd nevetsz magadon. Amikor erre visszagondolsz, még hálás is leszel, amiért kaptál tőle egy esélyt egy jobb életre. Én is hálás vagyok az exemnek. Az egyik legjobb döntése az volt, amikor szakított velem. 100X olyan boldog vagyok most, mint vele voltam. Kitartást Neked! :)

2013. márc. 12. 21:35
 22/27 anonim ***** válasza:
17-es válaszoló vagyok:) Engem 1 év és 1 hónap után dobott ki a barátom azzal, hogy élni akar. Engem inkább felbőszített a gondolat, és hogy így bánt velem, mérges voltam, és nem szomorú. Sose könyörögtem volna neki azért, hogy visszafogadjon. Tudtam, hogyha megbánja (ő még 20 alatt van, szándékosan nem írok kort, én meg 20 éves), akkor az hamar kiderül, és akkor esetleg visszafogadom, mert tudom hogy labilis ember, viszont ha hetek múlva jelentkezett volna, tuti elküldöm a p*csába (már bocsánat). Na most, én végig erős próbáltam maradni, hát már pár óra múlva megbánta és bőgött, mint egy kisgyerek. Őszintén láttam, hogy nem ezt akarja, csak megijedt egy kicsit. Szóval én adtam egy újabb esélyt, de csak ezért, mert kb 1,5 nap telt el, és ezt betudom a "fiatalságnak" most még.. de mondom ha később jelentkezett volna jóval, miután kiélte magát, hát megmondtam volna neki hogy merre és milyen gyorsan húzzon el... De addig is, nekem megkönnyítette az átvészelést, hogy így megkeményítettem a szívem, és egy könnycseppet sem ejtettem, pedig sokszor sírok;) De én szerintem te jó úton haladsz, és a válaszolók is sokat segítenek... jó, hogy nem 50 évesen jöttél erre rá két gyerekkel, hogy rossz emberrel vagy együtt, hanem 27 évesen, amikor mindent újra lehet még kezdeni, és ahogy a válaszolók is írták, talán magad se hiszed el most, de ennél csak jobb lehet:)) Hajrá:)
2013. márc. 12. 21:50
 23/27 A kérdező kommentje:
Koszonom, tenyleg nagyon sokat segitenek a tanacsaitok! Sajnos en egyszer egy honapja mar majdnem meghaltam, mert mar annyira rament az idegeimre a szenvedes. De akkor o pont idoben vette eszre hogy rosszul lettem es fel-haromnegyed oraig elesztgetett mire ujra a labamra tudtam allni. Ez szerintem akkor megilyesztette nagyon es egy ideig megvaltozott.az utolso veszekedes alkalmaval viszont mar nekem is ongyilkos gondolatom volt es mondtan is neki hogy ha akkor otthagy anelkul hogy meghallgatna akkor felvagom az ereimet.hozzateszem soha nem szoktam ilyenekkel zsarolni senkit mert szerintem az undorito dolog.es azert mondtam mert ha akkor tenyleg nem hallgatott volna meg en valoban megtettem volna.de es szerintem csak ennek koszonhetoen nem ment el, meghallgatott. Igazabol nem ertem vele semmit mert mar igy sem ugy sem szeret...csak ezt megmondhatta volna hamarabb is es nem kellett volna ilyen nagy veszekedest csinalni...de igy legalabb ra tudja fogni hogy azzal tettem fel az i-re a pontot...igy nem az o hibaja hogy elhagy( mert nem szeret) hanem az enyem, mert elmodtam neki az erzeseimet ami neki nem tetszett.hat igen az igazsag mindenkinek faj. Azt hiszem kezd ram hatni a sok jotanacs.....
2013. márc. 12. 22:09
 24/27 anonim ***** válasza:

engem 2,5 év után hagytak ott élni akarós dumával. Pár napig én is csak sírtam, de aztán csakazértis alapon elmentem társaságba. Épp akkor léptem be egy egyetemi szervezetbe és ők azonnal elrángattak bulizni. Utólag nagyon jó döntés volt, mert csak attól, hogy ott az új társaságon belül más pasik is érdeklődtek utánam jobban éreztem magam. Valahogy ott értettem meg, hogy én ettől még egy szép, vonzó és értékes nő vagyok és nem csak egy használt rongy, amit eldobott valaki. Neked is erre kéne valahogy rájönni. Mindegy, hogy ehhez mit csinálsz, hobbit váltasz, bulizol a csajokkal, vagy csak fodrászhoz mész, a lényeg, hogy növelje az önbizalmadat :) Le kell vetkőznöd azt a rossz érzést, hogy nem kellesz valakinek.

Tetszik, amit valaki belinkelt, én így ismertem: [link]

Az én példám, amúgy később ezt igazolta. :)

2013. márc. 12. 22:47
 25/27 A kérdező kommentje:
Jo kep ez is....valami azt sugja hogy ez a mi esetunkben is igy lesz...talan hamarabb mint gondolnam...
2013. márc. 13. 02:04
 26/27 anonim ***** válasza:

Együtt érzek Veled!=(

Sajnos ilyenen szinte mindenki átesik,és ilyenkor nincs más mód,csak túlélni valahogy.Az első hónap a legrosszabb,utána hidd el már egyre könnyebb lesz.

Én 4évig jártam az első nagy szerelmemmel.Az első időszak tényleg mindig a gyász.Az első héten teljesen normális,hogy sírsz.Én is azt hittem,vége az életemnek,nem bírom ki nélküle.

Csak ebbe nem szabad belesüppedni,kb.2 hét legyen max. amíg elhagyod magad.

Sokan vannak akik ebből nem tudnak kitörni, és teljesen befordulnak.A tanácsaim:Hallgass zenét,egyél finomakat,nézz filmeket,sétálj nagyokat,beszéld ki az érzéseidet,nekem sokat segített,hogy kiírtam magamból az érzéseimet,a fájdalmamat magamnak,leírtam a kapcsolatunkat,hogy mit érzek,meg neki is írtam egy hosszú levelet,amit persze sose adtam oda neki,de megkönnyebbültem,hogy kijött belőlem.Írd le a rossz dolgokat amiért nem működött,ha később elgyengülsz,érdemes visszaolvasni,mennyi rosszat és fájdalmat okozott Neked.Mert sajnos az elme utólag képes rá,hogy megszépítse a régi dolgokat.(Nálam ez segített,amikor később visszaakart volna jönni)

Egy idő után érzed,hogy nem jó már egyedül, otthon sírni.Nálam ez kb. 2hét után jött elő.

Akkor kell sok-sok erőt gyűjteni,és megrázni magad.

Próbálj meg külsőleg,belsőleg, az életviteleden is változtatni.Ilyenkor kb. olyan mintha új életet kezdenél.

Próbálj ki olyan dolgokat, amit már régóta szerettél volna.Én pl. elkezdtem konditerembe járni (előtte a kapcsolatom miatt nem volt elég időm rá)nyelvet tanultam.

Változtattam a táplálkozásomon,önsegítő,fejlesztő könyveket olvastam.

Ez a könyv sokat segített,de sok hasonló könyv van,hasznosak tudnak lenni.

[link]

Ami még segített,hogy szabadidőmbe amennyit tudtam társaságba voltam.Hétvégén bulizni mentem,jó kedvű emberekkel vettem körül magam,hétköznap amennyi tudtam barátnőkkel voltam,filmezni,sétálni,vagy beülni valahová beszélgetni.

Nekem az segített igazán,hogyha minél kevesebbet voltam egyedül.(pedig érdekes,mert én eléggé magamnak való vagyok)Hétköznap este,egy hosszú nap és edzés után olyan fáradtan kerültem haza,hogy egy gyors zuhany,vacsora után már dőltem is be az ágyba.Nem volt már időm annyit gondolkozni.Az üres órákat kitöltöttem valamivel.Ez jó sokáig így ment,aztán azon kaptam magam,hogy már nem is hiányzik,hozzászoktam,hogy nincs többé.

Meg persze a férfiak.Sokat segít,ha flörtölsz,érzed,hogy értékes vagy,újraépíted az önbizalmadat.

Mielőtt új kapcsolatba kezdenél, gondold át,miket rontottál el,mit kéne máshogy tenni ezután.

Hisz tudod minden okkal történik!

Bocsi,hogy hosszú lett,de gondolom leírom,nekem ezek segítettek és így éltem túl.

Ma már,több mint 5éve boldog kapcsolatba élek:).

Kitartást,és kívánom,hogy megtaláld a boldog, igazi szerelmet!

2013. márc. 13. 13:57
 27/27 A kérdező kommentje:
Kedves utolso valaszolo! Nagyon szepen koszonom hogy megosztottad velem a tanacsaidat! Mar kezdem magam jobban erezni, annyi batoritast kapok itt. Nem is gondoltam volna hogy ennyit fogok kapni. De nagyon nagyon sokat segit! Koszonom!
2013. márc. 13. 14:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!