Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Majdnem 7 ev utan elhagyott a parom mert mar nem szeret. Hogyan kezdjek most uj eletet? Van valami jol bevalt kura vagy nemtudom barmi ami segit elfelejteni?
Kedves Kérdező!
Nekem is van pár sztorim és tudom, azért szeretnéd hallani ezeket, hátha mond Neked valaki valami okosat, amitől hipp-hopp elmúlik a bánatod. Sajnos nincs ilyen okosság...engem az első barátom 1,5 év után hagyott el, ami azért nem olyan nagy idő, de mivel első volt, így aztán ez súlyosbító tényező. Ilyenkor az ember azt hiszi, hogy sosem lesz még egy olyan...pedig milyen butaság! MINDIG van jobb. Olyan nincs, hogy nincs. Ha nem jobb, akkor másabb, akibe majd még szerelmesebb leszel. Most csak egy a lényeg. Hagyj időt a gyászra, ne ragaszkodj görcsösen az exedhez. Semmiképpen ne fogadd vissza, ne is keresd. Maradj erős. Mindenkinél változó, hogy mennyi ideig fáj...de napról napra könnyebb lesz. Tesóm nyáron szakított, éppen hét éve voltak együtt ők is. 3 hónapig iszonyú szarul volt. De azért látszott egy kis javulás napról napra. Aztán egyszer csak, mintha elvágták volna...visszatért az életkedve. Pedig neki még önkárosító gondolatai is voltak. Szóval, nincs erre gyógyír, csak az idő. Ne feledd, jön majd valaki a te életedbe is, aki sokkal boldogabbá tesz, majd mint az exed, és akkor majd nevetsz magadon. Amikor erre visszagondolsz, még hálás is leszel, amiért kaptál tőle egy esélyt egy jobb életre. Én is hálás vagyok az exemnek. Az egyik legjobb döntése az volt, amikor szakított velem. 100X olyan boldog vagyok most, mint vele voltam. Kitartást Neked! :)
engem 2,5 év után hagytak ott élni akarós dumával. Pár napig én is csak sírtam, de aztán csakazértis alapon elmentem társaságba. Épp akkor léptem be egy egyetemi szervezetbe és ők azonnal elrángattak bulizni. Utólag nagyon jó döntés volt, mert csak attól, hogy ott az új társaságon belül más pasik is érdeklődtek utánam jobban éreztem magam. Valahogy ott értettem meg, hogy én ettől még egy szép, vonzó és értékes nő vagyok és nem csak egy használt rongy, amit eldobott valaki. Neked is erre kéne valahogy rájönni. Mindegy, hogy ehhez mit csinálsz, hobbit váltasz, bulizol a csajokkal, vagy csak fodrászhoz mész, a lényeg, hogy növelje az önbizalmadat :) Le kell vetkőznöd azt a rossz érzést, hogy nem kellesz valakinek.
Tetszik, amit valaki belinkelt, én így ismertem: [link]
Az én példám, amúgy később ezt igazolta. :)
Együtt érzek Veled!=(
Sajnos ilyenen szinte mindenki átesik,és ilyenkor nincs más mód,csak túlélni valahogy.Az első hónap a legrosszabb,utána hidd el már egyre könnyebb lesz.
Én 4évig jártam az első nagy szerelmemmel.Az első időszak tényleg mindig a gyász.Az első héten teljesen normális,hogy sírsz.Én is azt hittem,vége az életemnek,nem bírom ki nélküle.
Csak ebbe nem szabad belesüppedni,kb.2 hét legyen max. amíg elhagyod magad.
Sokan vannak akik ebből nem tudnak kitörni, és teljesen befordulnak.A tanácsaim:Hallgass zenét,egyél finomakat,nézz filmeket,sétálj nagyokat,beszéld ki az érzéseidet,nekem sokat segített,hogy kiírtam magamból az érzéseimet,a fájdalmamat magamnak,leírtam a kapcsolatunkat,hogy mit érzek,meg neki is írtam egy hosszú levelet,amit persze sose adtam oda neki,de megkönnyebbültem,hogy kijött belőlem.Írd le a rossz dolgokat amiért nem működött,ha később elgyengülsz,érdemes visszaolvasni,mennyi rosszat és fájdalmat okozott Neked.Mert sajnos az elme utólag képes rá,hogy megszépítse a régi dolgokat.(Nálam ez segített,amikor később visszaakart volna jönni)
Egy idő után érzed,hogy nem jó már egyedül, otthon sírni.Nálam ez kb. 2hét után jött elő.
Akkor kell sok-sok erőt gyűjteni,és megrázni magad.
Próbálj meg külsőleg,belsőleg, az életviteleden is változtatni.Ilyenkor kb. olyan mintha új életet kezdenél.
Próbálj ki olyan dolgokat, amit már régóta szerettél volna.Én pl. elkezdtem konditerembe járni (előtte a kapcsolatom miatt nem volt elég időm rá)nyelvet tanultam.
Változtattam a táplálkozásomon,önsegítő,fejlesztő könyveket olvastam.
Ez a könyv sokat segített,de sok hasonló könyv van,hasznosak tudnak lenni.
Ami még segített,hogy szabadidőmbe amennyit tudtam társaságba voltam.Hétvégén bulizni mentem,jó kedvű emberekkel vettem körül magam,hétköznap amennyi tudtam barátnőkkel voltam,filmezni,sétálni,vagy beülni valahová beszélgetni.
Nekem az segített igazán,hogyha minél kevesebbet voltam egyedül.(pedig érdekes,mert én eléggé magamnak való vagyok)Hétköznap este,egy hosszú nap és edzés után olyan fáradtan kerültem haza,hogy egy gyors zuhany,vacsora után már dőltem is be az ágyba.Nem volt már időm annyit gondolkozni.Az üres órákat kitöltöttem valamivel.Ez jó sokáig így ment,aztán azon kaptam magam,hogy már nem is hiányzik,hozzászoktam,hogy nincs többé.
Meg persze a férfiak.Sokat segít,ha flörtölsz,érzed,hogy értékes vagy,újraépíted az önbizalmadat.
Mielőtt új kapcsolatba kezdenél, gondold át,miket rontottál el,mit kéne máshogy tenni ezután.
Hisz tudod minden okkal történik!
Bocsi,hogy hosszú lett,de gondolom leírom,nekem ezek segítettek és így éltem túl.
Ma már,több mint 5éve boldog kapcsolatba élek:).
Kitartást,és kívánom,hogy megtaláld a boldog, igazi szerelmet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!