Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mélységesen megalázott,24 óra leforgása alatt elhagyott az élettársam, immár 3 hete, de még mindig nem enyhül. Mikor fogom már elfelejteni? A további lent.
Biztosan mással is előfordult ilyen, vagy még kegyetlenebb válás, azon embereket szeretném meghallgatni, akik átéltek ilyet. Vagy szörnyűbbet.
7 év együtt élés után, igaz, 1 év lassú elhidegülés mellett éltünk mindennapjainkat. Én hiába kezdtem elhidegülni, nekem csak abban nyilvánult meg, hogy nem azzal a vad, lángoló szerelemmel szeretem, hanem szerettem, egyszerűen, ahogyan egy 50 évnyi házasság után szeretik egymást az emberek. Ám, sajnos ő nem így érzett. Éreztem, hogy nem stimmel valami, sokat veszekedtünk, de még a válás előtt 3 héttel is azt mondta, hogy szeret, és milyen szép vagyok, és terveztünk a nyaralást az idei nyárra, meg a gyermekáldást. És puff, egyszer csak közölte, hogy vége. Mindenféle ostobasággal indokolta, hol azt mondta, hogy szeret még, de nem tudja mit akar, hol meg azt, hogy értsem meg végre, hogy nem szeret. Sajnos a családja is ellenem uszította. És gyenge ember lévén, nem tudta érvényesíteni az akaratát. Rettentő befolyásolható ember. De én most ennek iszom a levét. Mivel nem voltunk megesküdve, albérletben laktunk, így nekem semmi nem jár. Mindent ő vett az ő pénzén (TV, hűtő, kerti bútor, konyhabútor, kanapé...), holott a kassza közös volt. A történetet sokan maguktól is kitalálják: visszaköltözött a szüleihez, elvitte az összes ingóságunkat, engem kitett az utcára, miután felmondta az albérletet. A világ végére is elmentem utána, egyetemi évei alatt is megvártam-távkapcsolatban, mindent feladtam-érte, hogy neki jó legyen, az ő boldogulása miatt, mert szerettem, és vele akartam leélni az életemet. Eszembe nem jutott pénzt félre rakosgatni, arra az esetre, hogy mi lesz, ha elhagy. Hiszen ki kezdi így a boldog, szerelmes éveit? Én 7 évnyi szerelem, odaadás, kitartás után ezt kaptam. Elhagyott, megalázott, hónapok óta tervezgette a válást a haverjaival, és most jót nevetnek rajtam. Ő boldog, felhőtlen, van munkája, remekül érzi magát. Nagyon fáj, hogy az az ember, aki mellett éveken át felkeltem, akinek gyereket akartam szülni, akit szerettem, és ő is szeretett engem, most egy idegen számomra, aki ezt tette velem... Tudom, hogy nem egy tragédia-másnak, de nekem egy szörnyű, kilátástalan helyzet, amibe úgy érzem, bele fogok rokkanni.
Nos élettársi kapcsolatban számít a szerzés aránya,ha ő keresett többet,akkor elvitte...
Szép idő van,menj el fagyizni,mosolyogj rá minden szembejövő pasira,és örülj,hogy nem terhessen/gyerekkel hagyott el.
Szia!
Először is lássuk a helyzet jobbik oldalát: élettársak voltatok, tehát a szokásos "válástól" már megkímélt a sors. Igen, hát jogos amit írsz... te feláldozod érte az életed, a szabadságot, erre bumm , tessék. Az élet figyelmeztetett most valamire: hogy máskor légy sokkal elővigyázatosabb és picit önzőbb is. Ne légy most "csakazértis megmutatom az összes idi.ta pasinak" nő, csak figyelj oda a dolgokra. És mindig legyen külön számlád, mert tényleg nem tudhatod, hogy mikor lesz rá szükség!
3hete történt...mikor fog enyhülni?Ez csak rajatd múlik.Mikor tudod feldolgozni.
Én egy év után sem vagyok túl rajta...
Sziasztok! Jaj, nagyon köszönöm a kedves szavakat!
Nos, nem hozhatok el semmit, mert nem engedi. A váláskor megkérdezte, amikor örjöngve bőgtem, hogy mit akarok elvinni, természetesen akkor csak annyit mondtam, hogy TÉGED, és eszembe sem jutott, hogy anyagi dolgok is vannak a világon:( Most meg már nem engedi, sőőt, vannak még a bérletben apró dolgaim, és azt sem hajlandó elhozni nekem autóval. Undorító eljárás...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!