Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mélységesen megalázott,24 óra leforgása alatt elhagyott az élettársam, immár 3 hete, de még mindig nem enyhül. Mikor fogom már elfelejteni? A további lent.
Biztosan mással is előfordult ilyen, vagy még kegyetlenebb válás, azon embereket szeretném meghallgatni, akik átéltek ilyet. Vagy szörnyűbbet.
7 év együtt élés után, igaz, 1 év lassú elhidegülés mellett éltünk mindennapjainkat. Én hiába kezdtem elhidegülni, nekem csak abban nyilvánult meg, hogy nem azzal a vad, lángoló szerelemmel szeretem, hanem szerettem, egyszerűen, ahogyan egy 50 évnyi házasság után szeretik egymást az emberek. Ám, sajnos ő nem így érzett. Éreztem, hogy nem stimmel valami, sokat veszekedtünk, de még a válás előtt 3 héttel is azt mondta, hogy szeret, és milyen szép vagyok, és terveztünk a nyaralást az idei nyárra, meg a gyermekáldást. És puff, egyszer csak közölte, hogy vége. Mindenféle ostobasággal indokolta, hol azt mondta, hogy szeret még, de nem tudja mit akar, hol meg azt, hogy értsem meg végre, hogy nem szeret. Sajnos a családja is ellenem uszította. És gyenge ember lévén, nem tudta érvényesíteni az akaratát. Rettentő befolyásolható ember. De én most ennek iszom a levét. Mivel nem voltunk megesküdve, albérletben laktunk, így nekem semmi nem jár. Mindent ő vett az ő pénzén (TV, hűtő, kerti bútor, konyhabútor, kanapé...), holott a kassza közös volt. A történetet sokan maguktól is kitalálják: visszaköltözött a szüleihez, elvitte az összes ingóságunkat, engem kitett az utcára, miután felmondta az albérletet. A világ végére is elmentem utána, egyetemi évei alatt is megvártam-távkapcsolatban, mindent feladtam-érte, hogy neki jó legyen, az ő boldogulása miatt, mert szerettem, és vele akartam leélni az életemet. Eszembe nem jutott pénzt félre rakosgatni, arra az esetre, hogy mi lesz, ha elhagy. Hiszen ki kezdi így a boldog, szerelmes éveit? Én 7 évnyi szerelem, odaadás, kitartás után ezt kaptam. Elhagyott, megalázott, hónapok óta tervezgette a válást a haverjaival, és most jót nevetnek rajtam. Ő boldog, felhőtlen, van munkája, remekül érzi magát. Nagyon fáj, hogy az az ember, aki mellett éveken át felkeltem, akinek gyereket akartam szülni, akit szerettem, és ő is szeretett engem, most egy idegen számomra, aki ezt tette velem... Tudom, hogy nem egy tragédia-másnak, de nekem egy szörnyű, kilátástalan helyzet, amibe úgy érzem, bele fogok rokkanni.
Irány a rendőrség!
Semmivel sem tudja bizonyítani, hogy a közös dolgaitok kizárólag az övéi lennének. Keress tanukat, hogy közösen vettétek őket, mert azokat nem viheti el!
Gondolj arra hogyha igy viselkedik most veled, akkor tényleg nem szeret már és jobb is ha vége van.
A dolgaidért menj el egy férfirokonnal (valami nagyobb darabbal) és hozd el öket. Annak meg örülj hogy 1 nap alatt történt, jobb ezt ugy rendezni mint a ragtapaszt letépni: jó gyorsan, ugy kevesebb ideig fáj.
Nagyjából én is igy jártam mint te, de engem már a saját házunkból forgatott ki ... szivok miatta anyagilag azota is, de büszke vagyok magamra, hogy sajáteröböl megélek és tudtam venni saját házikót is ...
Kitartás .. elmulik.
Sajnálom hogy ez történt veled, tényleg rossz, ha vége egy kapcsolatnak.
Azt azonban nem értem mi a bajod. Mégis mit kellett volna tenni a pasinak, ha már nem szerelmes beléd és véget akar vetni a kapcsolatnak. Tudta hogy jelenetet rendezel, őrjöngsz és hasonlók, mint ahogy ezt is tetted. Ezért halogatta, teljesen érthető. És azt sem érte miért kell azt gondolni hogy röhög a markába a haverjaival. Ez neki sem egy élmény. De ha úgy állsz hozzá, hogy a szemét elhagyott, akkor ne is várd hogy odaad valamit is. Ez az igazság. Engem is hagytak ott. Na és? Együtt voltál vele évekig, és elég szánalmas most ezt felhánytorgatni hogy rááldoztad a fiatalságodat. Szerintem most sem vagy matuzsálem. Ha meg ez áldozat volt részedről, akkor miért voltál vele? Én is hagytam ott pasit, és egyik sem jött azzal, hogy mennyi mindent megtett értem amíg együtt voltunk, valószínű ha így tett volna, soha többet nem állok szóba vele.
Egyébként abban is biztos vagyok, hogyha nem síránkozol tovább neki, hanem higgadtan megkéred hogy mit adjon neked, akkor biztos oda is fogja adni. Csak a nyafogást és sírást nem akarja hallgatni, meg azt hogy milyen szemét, vagy a győzködést hogy miért nem voltál jó neki. Ha hanyagolod a témát és még csak nem is utalsz rá, akkor lehet vele beszélni. Ez tuti. Nem egy vadállatról van szó, hiszen 7 évig mégiscsak vele voltál, ha bunkó szemét állat lenne, gondolom nem lett volna ilyen hosszú a kapcsolat.
Szóval nézd egy kicsit az ő szemszögéből is a helyzetet. És vond le a tanulságot, ne hozz több áldozatot a másikért mint amit ő hoz érted. Akkor nem lesz szemrehányás a végén, ha vége lesz.
31/N
10:17 vagyok ... nagyjából nálunk is ez volt: ő egy másik nő miatt lett olyan valaki, akire azt mondodtam hogy nem ismerem és nem is akarom. Máshogy beszélt, öltözött, elüldözte a barátait, kollégáival is ugy bánt hogy mindenki megutálta. Sajnos ő is nagyon befolyásolható volt mindig ...
Amikor kérdezték mi van vele, én mondtam hogy az akit ismertünk "meghalt", "eltemettem". Én igy éltem túl .. ez is tartott attól vissza hogy bármi kapcsolatot kereseek vele.
Amikor kérdezték mi van vele, én mondtam hogy az akit ismertünk "meghalt", "eltemettem". Én igy éltem túl .. ez is tartott attól vissza hogy bármi kapcsolatot keresek vele.
Tökéletesen igaz!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!