Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » NévNEMváltoztatás válás után,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

NévNEMváltoztatás válás után, volt vki így?

Figyelt kérdés
Egy az egyben felvettem a nevét,vezetékneve+keresztnevem,lett 2gyerekünk,majd elváltunk.Én úgy gondoltam,én már nem vagyok az akit a leánykori nevemen hívtak,idegenül cseng számomra és a gyerekeket is így hívják,maradjon így,exférjet nem zavarja,szüleimet,ismerősöket igen.Más számára miért olyan érdekes ez?Nem azért nem adom le mert visszavárom,egyszerűen csak nem tagadom meg a múltamat.(Ha -né v kötőjeles formában vettem vna fel,leadnám).Ki mit gondol,ha ilyen nőről hall?
2014. júl. 11. 10:21
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
59%
Én ismerek ilyen, nektek jó akkor legyen így jó. Nekem első lenne amitől megszabadulnék váláskor. Múltad a leánykori neved is, szóval az azért elég üres kifogásnak tűnik. Férj újra házasodik és a Kovácsné jön majd a Kovács Bélánéhoz inkább nem.
2014. júl. 11. 11:27
 12/28 anonim ***** válasza:
45%
Keresztanyám is maradt a férjezett nevén válás után, meg a főnökasszonyom is. Mindketten sikeresek lettek az alatt a pár év alatt (amíg férjnél voltak) a munkájukban, és igen bajos lett volna hirtelen átváltani egy másik névre, aztán magyarázni, hogy ez a név ugyanaz a személy, mint az a név. Ha így érzed, legyen így, mindenki másnak meg mondd azt, hogy anyagi megfontolásból nem költenél egy fél vagyont névváltoztatásra, és az új papírokra.
2014. júl. 11. 11:27
 13/28 anonim ***** válasza:
56%
Ha esküvőkor ingyen van a névváltozás akkor váláskor, miért nem? Mert sokan eldobnák a nevüket csak nincs rá pénze...
2014. júl. 11. 11:33
 14/28 anonim ***** válasza:

Utolsó néhány válaszoló.

A kérdező direkt leírta, hogy nem -né változatban vette fel a férje nevét.

2014. júl. 11. 11:36
 15/28 anonim ***** válasza:
43%
Na az meg szerintem egyedülállóként még cikibb. Olyan mintha leányfejjel vállalta volna a gyerekeket aztán az apa még a nevükre sem vette volna.
2014. júl. 11. 11:38
 16/28 anonim ***** válasza:
Néhányan nem értették, tehát te pl. Szabó Erikából lettél Kovács Erika. Ebben semmi nem utal arra hogy egykor férjnél voltál, max hivatalos papírokon az eltérő leánykori név. Így szerintem nem gáz, hogy meghagytad, a ha Kovácsné Szabó Erika lennél akkor rosszabb lenne.
2014. júl. 11. 11:57
 17/28 anonim ***** válasza:
es olyat lehet csinalni hogy valaki pl Kovacs Jozsefne, ferjhez megy es lesz Szabone Kovacs Istvanne?
2014. júl. 11. 11:59
 18/28 anonim ***** válasza:
51%

Kotelezove kene tenni a lanykori nev visszavetelet valas utan.

A pasi mar nem kell de a neve igen ?

Igen is mindenkinek kell latni hogy a holgy elvalt es gyerekkel el.

Kovacsne akinek sSzabo az elettarsa szerintem visszataszito a dolog.

2014. júl. 11. 12:20
 19/28 A kérdező kommentje:
2megjegyzés: a pasinak nem kellett a családja,ő rúgta fel a házasságot,(nem nekem ő,de a neve igen) másik pedig hogy a gyerekek bmilyen papírján ott a leánykori nevem (ezt a zabigyerekes válaszolónak)
2014. júl. 11. 12:42
 20/28 anonim ***** válasza:
Nem mondtam, hogy zabigyerek csak azt kelti. Új osztálytárs szülei, új barátok nem fogják nézni a hivatalos papírt, hanem csak azt látják hogy Kovács András anya is Kovács, ahogy az apájának kéne lennie nem az anyjának.
2014. júl. 11. 12:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!